Jump to content

Препоръчани коментари

Никъде не се крия.Казах ти го и в скандалите...

Не става не става за никъв уй Кама не става...

Абе ти що си изпростял толкова напоследък? Какво ти е виновен света, че Деса е решила да се размножава с деца? :gun_bandana:

• Отговори 3,3k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Абе ти що си изпростял толкова напоследък? Какво ти е виновен света, че Деса е решила да се размножава с деца? :gun_bandana:

И пак Деса хахаха

Абе говори за бозата на Кама...какво намисаш Деса.

Не става Камата за хитмейкър от 2002

Вземете си още два телевизора, така всеки ще си има.

За какво са ни- има 2 HD телевизора- предостатъчни са, а и няма място къде.

Ева Лонгория вчера на Global Gift Gala в Маями: Рики Мартин е мой съпруг във филантропията.

Рики Мартин вчера на Global Gift Gala в Маями: Те не ни третират като американски граждани, хората на Пуерто Рико умират.

Къде ще прекара празниците Рики Мартин: Аз отивам в Пуерто Рико с ток или без ток, не ми пука, ние ще бъдем там. Имам нужда да прекарам Коледа със семейството ми, моят рожден ден, Нова година. И в годината, която влизаме, започваме да работим много бързо.

Явно Рики догодина ще работи на бързи обороти.

Дотука за Рики 2018 се очертава много натоварена: януари снима новия клип в Мексико, 17 януари тръгва American Crime Story, март месец резиденция във Вегас пак, албум, турне, промо на абума

Дълго време се колебаех дали да започна да гледам Game of Thrones, много хора ми го бяха препоръчвали сериала и така пускам си първият епизод, да видим. :lol:

Дълго време се колебаех дали да започна да гледам Game of Trones, много хора ми го бяха препоръчвали сериала и така пускам си първият епизод, да видим. :lol:

Хубав е. :)

Дълго време се колебаех дали да започна да гледам Game of Trones, много хора ми го бяха препоръчвали сериала и така пускам си първият епизод, да видим. :lol:

Няма да сгрешиш

Дълго време се колебаех дали да започна да гледам Game of Thrones, много хора ми го бяха препоръчвали сериала и така пускам си първият епизод, да видим. :lol:

Гледай, до 6-ти сезон е клас, особено сезони 3, 4 и 6. 7-ми е невероятен боклук.

Имаме нова група Rak-Su, която спечели X- Factor на 2 декември 2017. Дали ще има успех само времето ще покаже. Но сингълът им влиза на номер 2 във Великобритания. Песничката е готина между другото.

Имаме нова група Rak-Su, която спечели X- Factor на 2 декември 2017. Дали ще има успех само времето ще покаже. Но сингълът им влиза на номер 2 във Великобритания. Песничката е готина между другото.

Дано и в нашият фактор спечели групата

Дават филм за Версаче по btv сега. За мен убиецът е пълен психопат. Нямам търпение да тръгне и с участието на Рики на 17 януари.

Дават филм за Версаче по btv сега. За мен убиецът е пълен психопат. Нямам търпение да тръгне и с участието на Рики на 17 януари.

Танче намери ло работа

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...