Jump to content

Препоръчани коментари

И аз не мога да повярвам, че ги направи толкова бързо. На В друг живот й трябваше около година. Ангелите не само са се запътили да я изместят като цифра, ами да станат най-гледаната балада в поп-фолка.

Сподели в други сайтове

Хайде, честита победа :D Имах леки съмнения когато беше срещу Глория, но се представихме добре :1000 (29):

Как преценихте в каква форма е ? Някакви снимки ли съм пропуснал? Аз видях само селфито от Рим, на което лично аз не мога да рпеценя.

Иначе Десислава е страхотен артист с невероятни гласови възможности. Тя не може да се остави само в един стил и с вече твърда почва под краката си с пайнер, с доказани нови хитове от балади до бързи парчета може да си позволи отново да твори. До сега това не беше съвсем възможно, защото трябваше да се докаже още веднъж в средата на фирмата, но го направи безупречно.

Аз съм приятно изненадан от популярността на първия ѝ дует с Джордан. Само за справка - по същото време излезе и този на Галена и Фики, а разликата е повече от голяма към днешна дата.

Сподели в други сайтове

Честита ни победа, при това двойна. :1000 (33): Достойни конкуренти надвихме.

Каква песен искате от нея като за идния сезон, ако приемем, че подготвя поп-фолк парче? Нещо по-лековато като за клубовете, нещо по-ретро и задушевно в стил Мотел или още една балада? Аз викам да остави временно клубовете и да даде шанс на други при баладите. :D Нещо тежко, но по-бързо в стил последните Азисови или онези на Ивана искам, ще й лежат. Разбира се, опцията за не-чалга парче винаги ми е front and center, но там зависи дали и тя самата се чувства готова да налага отново този свой имидж. Жадувам за тази Деси Слава.

Сподели в други сайтове

Майки сменял плейметки и мацки през две седмици. Любовчия като майка си :Vishenka_05:

Страхотен син има Деси и като възпитание и скромност и като визия много добре последната година.

За разлика от повечето си колежки, които могат да се срамуват от децата си....

Сподели в други сайтове

Какви плеймейтки, той е на 16? :1000 (29): Не бих се изненадал Майки да си врътка някакви такива, но бих се изненадал те да са позволили да се афишира, че излизат с непълнолетен.

Тези дни тук взеха доста да се обсъждат някои Музикални еволюции и реших да си припомня тази на Деси. Категорично една от най-забележителните. Да тръгне с типични ретро проекти от 1998 и толкова години по-късно да не създава каквито и да е ретро асоциации с новата си продукция, и да се бори с по-младите чрез проекти като В друг живот и И на всички като тебе. Голяма!

Сподели в други сайтове

Какви плеймейтки, той е на 16? :1000 (29): Не бих се изненадал Майки да си врътка някакви такива, но бих се изненадал те да са позволили да се афишира, че излизат с непълнолетен.

Тези дни тук взеха доста да се обсъждат някои Музикални еволюции и реших да си припомня тази на Деси. Категорично една от най-забележителните. Да тръгне с типични ретро проекти от 1998 и толкова години по-късно да не създава каквито и да е ретро асоциации с новата си продукция, и да се бори с по-младите чрез проекти като В друг живот и И на всички като тебе. Голяма!

Няма втора като нея! :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Майки сменял плейметки и мацки през две седмици. Любовчия като майка си :Vishenka_05:

Страхотен син има Деси и като възпитание и скромност и като визия много добре последната година.

За разлика от повечето си колежки, които могат да се срамуват от децата си....

Наистина изглежда свястно детето. :1000 (33):

П.П. Дес наистина трябва да вземе да направи един концерт за завръщането си.

Сподели в други сайтове

Преди 2-3 години беше на 16. Не може все на толкова да стои.

Чакаме ли летния комерс на Деса и подготвяме ли се психически за поредния летен провал :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Преди 2-3 години беше на 16. Не може все на толкова да стои.

Чакаме ли летния комерс на Деса и подготвяме ли се психически за поредния летен провал :1000 (29):

Сега е на 16, почти 17. Догодина е време да направи ДС баба. :3fdb8960598fa63e:

И аз се опасявам, че тя ще пусне нещо неподходящо за нея, за да е вървежна в дискотеките. И съответно няма да получи достатъчен успех, защото хората изискват друго от нея... Вместо да разбере, че вече трябва да се бяга от дискотеките и да се експериментира повече...

Сподели в други сайтове

Сега е на 16, почти 17. Догодина е време да направи ДС баба. :3fdb8960598fa63e:

И аз се опасявам, че тя ще пусне нещо неподходящо за нея, за да е вървежна в дискотеките. И съответно няма да получи достатъчен успех, защото хората изискват друго от нея... Вместо да разбере, че вече трябва да се бяга от дискотеките и да се експериментира повече...

Все пак тая надежда че след хубавите емоции около Борис би искала да пусне нещо истинско , мелъди фолк в умерено темпо. С послание... Ама ще си вземем май поредна доза чалгорап... :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Все пак тая надежда че след хубавите емоции около Борис би искала да пусне нещо истинско , мелъди фолк в умерено темпо. С послание... Ама ще си вземем май поредна доза чалгорап... :3fdb8960598fa63e:

Поне да е чалгорап в стил Бъди добро момче, с рапър. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Поне да е чалгорап в стил Бъди добро момче, с рапър. :3fdb8960598fa63e:

Мечтай си. Ганев и устата в най добрия случай :1000 (29):

Колкото да се отчете. Дано да греша, ама едва ли

Сподели в други сайтове

Мечтай си. Ганев и устата в най добрия случай :1000 (29):

Колкото да се отчете. Дано да греша, ама едва ли

И аз искам да грешим и да се завърне като след първата бременност. :3fdb8960598fa63e: Но нека да сме подготвени и за нещо като Гледай да не бъркаш- чалгорап с не особено високобюджетно видео от друга държава. :D

Сподели в други сайтове

E nali нямаше да пуска нищо уж до есента? Каква е тази информация, фейк нюз ли :1000 (29):

Ами тя не беше казала със сигурност, че ще се забави до есента, а че няма да бърза и може и чак на есен с песен... Явно е попаднала на лятна чекия, която няма да има живот до другото лято заради актуалното звучене...

Тук 2,3 пъти споменават, че Дес ще пуска нещо. Да видим...

Сподели в други сайтове

Ще се види, аз се съмнявам иначе :) Давайте да печелим и втория ранглист :1000 (29):

Ама да не прекаляваме с изказванията, че знаеш ли колко бързо ще се групират агитки от злоба... Да си действаме тихичко и кротичко :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

На мен този ранглист ми идва прекалено скоро след предния. Още ми се струва, че трябваше по-рядко да се правят. Деси и да спечели, и да не спечели, не мисля, че ефекта ще същия като първия път. Тогава си беше фурора и видяхме коя спечели. :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Каква кралица- най-слабото й мини хитче за изминалите две години и половина с 5 милиона... а като се замисля каква мъка са дори и 1-2 милиона за старата генерация като цяло. :1000 (29):

Сподели в други сайтове

• Fast changed the title to Деси Слава

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...