Andrew Cunanan. Публикувано Май 18 Report Сподели Публикувано Май 18 преди 10 часа , WindWalkerMonk каза: То не бяха на общите концерти дето им обеща да пее Крепост и Клетката и после не се появи, та и ги блокира. КРАЛИЦА! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
boy_07 Публикувано Юни 6 Report Сподели Публикувано Юни 6 Гледах подкаст на Благой Георгиев с гост гримьора Цецо Андреев. Разказа за забавна случка с Глория, в типичен за нея стил. Интересно ми стана коя е певицата която я е поканила и Глория бегло познава сигурно Ани Хуанг Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 6 Report Сподели Публикувано Юни 6 преди 1 час, boy_07 каза: Гледах подкаст на Благой Георгиев с гост гримьора Цецо Андреев. Разказа за забавна случка с Глория, в типичен за нея стил. Интересно ми стана коя е певицата която я е поканила и Глория бегло познава сигурно Ани Хуанг Уточни кой точно е обиждал Кучеядката на певица - Гюр, ти или гримьора? 4 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Юни 6 Report Сподели Публикувано Юни 6 Какво знаете за ония фолк фиести дето Глория правеше с Фильо? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 6 Report Сподели Публикувано Юни 6 Току що, Karma93 каза: Какво знаете за ония фолк фиести дето Глория правеше с Фильо? Че Петра участвуваше в тях. ❤️ 1 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 6 Report Сподели Публикувано Юни 6 преди 1 час, asylum каза: Че Петра участвуваше в тях. ❤️ И че Гюр е пяла всичките песни на демо първо. Значи някъде съществува Командира на вагона беше грабнал микрофона в изпълнение на Гюр. 2 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 7 Report Сподели Публикувано Юни 7 преди 7 часа , DarkChild каза: И че Гюр е пяла всичките песни на демо първо. Значи някъде съществува Командира на вагона беше грабнал микрофона в изпълнение на Гюр. Искаме и този хит в изпълнение на Гюр: 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 7 Report Сподели Публикувано Юни 7 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 7 Report Сподели Публикувано Юни 7 преди 1 минута, asylum каза: Обожавам как постваш тийзър на Кати в темата за Гюр! Нека гледа и се учи как се прави успешно завръшане! Преди 3-4 години, когато аз лично написах в този форум, че Кати има по-успешна кариера с повече на брой вечни СОЛО хитове - дали изглъгах?! 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 7 Report Сподели Публикувано Юни 7 преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: Обожавам как постваш тийзър на Кати в темата за Гюр! Нека гледа и се учи как се прави успешно завръшане! Преди 3-4 години, когато аз лично написах в този форум, че Кати има по-успешна кариера с повече на брой вечни СОЛО хитове - дали изглъгах?! Грешката е вярна 🤣тъкмо се чудех къде изчезна линкът в скандалите, а той бил тука. ма да, Кати има много повече хитове, и още ще има. Двете са сестри по Илиевски уй и клип с пеперуди и клетки! Нормално е да бъдат споменавани заедно! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 7 Report Сподели Публикувано Юни 7 преди 1 час, Andrew Cunanan. каза: Искаме и този хит в изпълнение на Гюр: Гюр не става дори да замести кралицата Елза в римейк на клипа, ти искаш да пее????? По добре да пали трактора и да копае доматито. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юни 7 Report Сподели Публикувано Юни 7 Кати да се пробва към днешна дата 1000 души да й дадат по 5лв срещу изпяване на песен. Мисията невъзможна, евентуално само ако им засвири на инструмента. Хитовете може да си ги пуска на децата и да си спомня за 1999 и 2000-та, когато го играеше певица. Иначе на тийзъра мяза яко на Глория. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 7 Report Сподели Публикувано Юни 7 Гюр да се радва че един път е минал за жена и то секси хит като Кати. Щото като цяло това при него си е мисията невъзможна! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 22 Report Сподели Публикувано Юни 22 ЛЮБИШ МЕ НА СЪН - ИЗПЕПЕЛЯВАЩО! Очи в очи сме аз и ти - това е химия за двамаааааааааааааааааа!!! Замлъкват устните и отговор няма! Телата си говорят без думи за любовта-а-а-а-а-а!!! Аз съм твоя - вземи ме, на мигаааааааааа!!! Ти си мъжааааааа, който отдавна мечтаяяяяяяяяяяяя.... Така желаяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя.... ОХ, СКЪПИИИИИИИИИИ ❤️ Твоя глас гали и влудява! Твоя поглед как ме обладава!!! Ти си моето любовно пристрастие! До припадък - ти ме обожавааааааааааааааааш ❤️❤️❤️ 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юни 24 Report Сподели Публикувано Юни 24 Разбра ли се защо концертът в Бургас е отменен? Албум ще има ли тази година или пак празни обещания? 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 25 Report Сподели Публикувано Юни 25 преди 11 часа , GSA каза: Разбра ли се защо концертът в Бургас е отменен? Албум ще има ли тази година или пак празни обещания? Защото както Преслава и Галена, не е привлякла хора. Народа отива на море, не да слуша чалгаджийки. Това си е карма, защото феновете й се смяха на Пепа и Гуга като техните концерти бяха флопове. 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юни 25 Report Сподели Публикувано Юни 25 преди 53 минути, WindWalkerMonk каза: Защото както Преслава и Галена, не е привлякла хора. Народа отива на море, не да слуша чалгаджийки. Това си е карма, защото феновете й се смяха на Пепа и Гуга като техните концерти бяха флопове. По същата логика, защо тогава концертът и този месец във Варна е разпродаден? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Юни 25 Report Сподели Публикувано Юни 25 преди 10 минути, GSA каза: По същата логика, защо тогава концертът и този месец във Варна е разпродаден? Бургас е мега умрелият град, не може да се сравнява с Варна нито откъм работа, нито откъм забавления и какво ли не. Те една дискотека имат на Морска гара и едва се пълни, камо ли да има хора за концерти. Зайка да потвърди 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 25 Report Сподели Публикувано Юни 25 преди 2 часа , Just_Me каза: Бургас е мега умрелият град, не може да се сравнява с Варна нито откъм работа, нито откъм забавления и какво ли не. Те една дискотека имат на Морска гара и едва се пълни, камо ли да има хора за концерти. Зайка да потвърди Само Кичка и Тони Дим пълнят там 🤣 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
boy_07 Публикувано Юни 27 Report Сподели Публикувано Юни 27 От 6.06.2025 г. от 19:48, Lelqtian каза: Уточни кой точно е обиждал Кучеядката на певица - Гюр, ти или гримьора? аз съм никой, Гюрия разбира се предполагам. Тази жена така и не се очовечи, честно казано нямам спомен вече някой да е контактувал с нея нормално без да се споменава разговор с думи като "уникална", "неповторима", "кралица" и тн. Едно време май само Планетчо умееше да й влезе под кожата на "ледената кралица" и след хиляда комплимента и колекция на албумите й, които да разпише вземе, че пусне една изкуствена усмивка. От толкова време я харесвам, но наистина безличието и студенината в отношението й към последователите й ме дразни. Коментарите й в личната й страница във фейсбук са също толкова неадекватни. Имам чувството, че при нея става розово само когато е влюбена и почва да пуска малко по-разчупени снимки от романтичните пътешествия и ктатките видеа с внучката. Всичко друго е мега изкуствено и не седи добре. Но тя никога не е имала добър маркетинг, просто защото не й дреме сякаш. Нищо, че новото поколение хора я сравняват с певици като Марги Хранова и Криси Димитрова. Силно се надявам Симона да си намери песните и да почне да прави неща, които да са адекватни за поп-фолк музиката. Някак си е и по-човешки достъпна, усмихната и знае, че тази студенина дето има в майка й не е успешна за кариерата на обичана певица. Песента "Жега" направена и на сръбски не е лошо начало. Даже се учудих как успешно успяха да го представят дори по сръбската телевизия, нещо, което майка й драпаше със зъби и нокти години наред да направи..... Ако аз съм Глория и имах възможност да имам общ концерт с Драгана, Цеца няма да им свалям звезди, за да си пием кафето в задния двор, ами вадя десет незаписани песни дето няма как да няма след 30 годишна кариера, предлагам, предлагам докато харесат нещо. Записваме пускаме и после тая песен ще я храни 10 години. А какво правим... пеем си по-суджук курбан събори и се чувстваме "кралици". Какво мислите вие? 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 27 Report Сподели Публикувано Юни 27 На Гюр тракториста прекалено много му тича да пее на паркингите до летните театри из страната точно на всякакви събори - на суджука, на черешата, на "деликатесите на свинската глава", на самоковския компир. Даже като пристигне с трактора ще е по-интересен и автентичен, хем ще е повече на келепир като му платят в продукция, ще има какво да затварят в буркани със Симон. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юни 27 Report Сподели Публикувано Юни 27 В 00:01 ще пуска 2 нови песни. Сребърно-златните роклета и прическата нещо не ми вдъхват доверие за песните и клиповете. 2 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юни 27 Report Сподели Публикувано Юни 27 5 песни тая година и само 1 става, а тя я прецака с тъпа тв версия и никаква реклама. 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 27 Report Сподели Публикувано Юни 27 преди 18 минути, pacho каза: 5 песни тая година и само 1 става, а тя я прецака с тъпа тв версия и никаква реклама. И тя не помни, че я е пускала. ”тия нови песни за какво ги правимЕ!?” 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 27 Report Сподели Публикувано Юни 27 преди 23 минути, asylum каза: И тя не помни, че я е пускала. ”тия нови песни за какво ги правимЕ!?” За да не и сварим житото и да спрат кранчето с фестовете за суждук, рубена чорба и куртмача ... 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.