Jump to content

Препоръчани коментари

преди 10 часа , WindWalkerMonk каза:

То не бяха на общите концерти дето им обеща да пее Крепост и Клетката и после не се появи, та и ги блокира. 

:roll1:КРАЛИЦА!

Сподели в други сайтове

• 3 weeks later...

Гледах  подкаст на Благой Георгиев с гост гримьора Цецо Андреев. Разказа за забавна случка с Глория, в типичен за нея стил. Интересно ми стана коя е певицата която я е поканила и Глория бегло познава :)  сигурно Ани Хуанг

Сподели в други сайтове

преди 1 час, boy_07 каза:

Гледах  подкаст на Благой Георгиев с гост гримьора Цецо Андреев. Разказа за забавна случка с Глория, в типичен за нея стил. Интересно ми стана коя е певицата която я е поканила и Глория бегло познава :)  сигурно Ани Хуанг

Уточни кой точно е обиждал Кучеядката на певица - Гюр, ти или гримьора? 

Сподели в други сайтове

преди 1 час, asylum каза:

Че Петра участвуваше в тях. ❤️

И че Гюр е пяла всичките песни на демо първо. Значи някъде съществува Командира на вагона беше грабнал микрофона в изпълнение на Гюр.

Сподели в други сайтове

преди 7 часа , DarkChild каза:

И че Гюр е пяла всичките песни на демо първо. Значи някъде съществува Командира на вагона беше грабнал микрофона в изпълнение на Гюр.

Искаме и този хит в изпълнение на Гюр:

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, asylum каза:

Обожавам как постваш тийзър на Кати в темата за Гюр! Нека гледа и се учи как се прави успешно завръшане!

Преди 3-4 години, когато аз лично написах в този форум, че Кати има по-успешна кариера с повече на брой вечни СОЛО хитове - дали изглъгах?!

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза:

Обожавам как постваш тийзър на Кати в темата за Гюр! Нека гледа и се учи как се прави успешно завръшане!

Преди 3-4 години, когато аз лично написах в този форум, че Кати има по-успешна кариера с повече на брой вечни СОЛО хитове - дали изглъгах?!

Грешката е вярна 🤣тъкмо се чудех къде изчезна линкът в скандалите, а той бил тука.

ма да, Кати има много повече хитове, и още ще има. Двете са сестри по Илиевски уй и клип с пеперуди и клетки! Нормално е да бъдат споменавани заедно!

Сподели в други сайтове

преди 1 час, Andrew Cunanan. каза:

Искаме и този хит в изпълнение на Гюр:

Гюр не става дори да замести кралицата Елза в римейк на клипа, ти искаш да пее????? По добре да пали трактора и да копае доматито. 

Сподели в други сайтове

Кати да се пробва към днешна дата 1000 души да й дадат по 5лв срещу изпяване на песен. Мисията невъзможна, евентуално само ако им засвири на инструмента. Хитовете може да си ги пуска на децата и да си спомня за 1999 и 2000-та, когато го играеше певица.

Иначе на тийзъра мяза яко на Глория.

Сподели в други сайтове

• 3 weeks later...

ЛЮБИШ МЕ НА СЪН - ИЗПЕПЕЛЯВАЩО!
Очи в очи сме аз и ти - това е химия за двамаааааааааааааааааа!!!
Замлъкват устните и отговор няма!
Телата си говорят без думи за любовта-а-а-а-а-а!!!
Аз съм твоя - вземи ме, на мигаааааааааа!!!
Ти си мъжааааааа, който отдавна мечтаяяяяяяяяяяяя....
Така желаяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя.... ОХ, СКЪПИИИИИИИИИИ ❤️ 

Твоя глас гали и влудява!
Твоя поглед как ме обладава!!!
Ти си моето любовно пристрастие!
До припадък - ти ме обожавааааааааааааааааш ❤️❤️❤️ 

Сподели в други сайтове

преди 11 часа , GSA каза:

Разбра ли се защо концертът в Бургас е отменен? 
Албум ще има ли тази година или пак празни обещания? 

Защото както Преслава и Галена, не е привлякла хора. Народа отива на море, не да слуша чалгаджийки. Това си е карма, защото феновете й се смяха на Пепа и Гуга като техните концерти бяха флопове.

Сподели в други сайтове

преди 53 минути, WindWalkerMonk каза:

Защото както Преслава и Галена, не е привлякла хора. Народа отива на море, не да слуша чалгаджийки. Това си е карма, защото феновете й се смяха на Пепа и Гуга като техните концерти бяха флопове.

По същата логика, защо тогава концертът и този месец във Варна е разпродаден? 

Сподели в други сайтове

преди 10 минути, GSA каза:

По същата логика, защо тогава концертът и този месец във Варна е разпродаден? 

Бургас е мега умрелият град, не може да се сравнява с Варна нито откъм работа, нито откъм забавления и какво ли не.
Те една дискотека имат на Морска гара и едва се пълни, камо ли да има хора за концерти. Зайка да потвърди :D 

Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Just_Me каза:

Бургас е мега умрелият град, не може да се сравнява с Варна нито откъм работа, нито откъм забавления и какво ли не.
Те една дискотека имат на Морска гара и едва се пълни, камо ли да има хора за концерти. Зайка да потвърди :D 

Само Кичка и Тони Дим пълнят там 🤣

Сподели в други сайтове

От 6.06.2025 г. от 19:48, Lelqtian каза:

Уточни кой точно е обиждал Кучеядката на певица - Гюр, ти или гримьора? 

аз съм никой, Гюрия разбира се предполагам.

Тази жена така и не се очовечи, честно казано нямам спомен вече някой да е контактувал с нея нормално без да се споменава разговор с думи като "уникална", "неповторима", "кралица" и тн. 

Едно време май само Планетчо умееше да й влезе под кожата на "ледената кралица" и след хиляда комплимента и колекция на албумите й, които да разпише вземе, че пусне една изкуствена усмивка. 

От толкова време я харесвам, но наистина безличието и студенината в отношението й към последователите й ме дразни. Коментарите й в личната й страница във фейсбук са също толкова неадекватни.

Имам чувството, че при нея става розово само когато е влюбена и почва да пуска малко по-разчупени снимки от романтичните пътешествия и ктатките видеа с внучката. Всичко друго е мега изкуствено и не седи добре. Но тя никога не е имала добър маркетинг, просто защото не й дреме сякаш. Нищо, че новото поколение хора я сравняват с певици като Марги Хранова и Криси Димитрова.

Силно се надявам Симона да си намери песните и да почне да прави неща, които да са адекватни за поп-фолк музиката. Някак си е и по-човешки достъпна, усмихната и знае, че тази студенина дето има в майка й не е успешна за кариерата на обичана певица. Песента "Жега" направена и на сръбски не е лошо начало. Даже се учудих как успешно успяха да го представят дори по сръбската телевизия, нещо, което майка й драпаше със зъби и нокти години наред да направи.....

Ако аз съм Глория и имах възможност да имам общ концерт с Драгана, Цеца няма да им свалям звезди, за да си пием кафето в задния двор, ами вадя десет незаписани песни дето няма как да няма след 30 годишна кариера, предлагам, предлагам докато харесат нещо. Записваме пускаме и после тая песен ще я храни 10 години. А какво правим... пеем си по-суджук курбан събори и се чувстваме "кралици".

Какво мислите вие?

Сподели в други сайтове

На Гюр тракториста прекалено много му тича да пее на паркингите до летните театри из страната точно на всякакви събори - на суджука, на черешата, на "деликатесите на свинската глава", на самоковския компир. Даже като пристигне с трактора ще е по-интересен и автентичен, хем ще е повече на келепир като му платят в продукция, ще има какво да затварят в буркани със Симон. 

Сподели в други сайтове

преди 18 минути, pacho каза:

5 песни тая година и само 1 става, а тя я прецака с тъпа тв версия и никаква реклама.

И тя не помни, че я е пускала.

”тия нови песни за какво ги правимЕ!?”

Сподели в други сайтове

преди 23 минути, asylum каза:

И тя не помни, че я е пускала.

”тия нови песни за какво ги правимЕ!?”

За да не и сварим житото и да спрат кранчето с фестовете за суждук, рубена чорба и куртмача ... 

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...