Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

• Отговори 4,8k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Снощи като се прибрах писах на склада на Пайнер, днес са ми писали, че утре ми пращат албума на Райна, в четвъртък ще си го взема от Еконт. :P

Като го получиш, ни изненадай с трак листа защото Пайнер дори рекламата още не са качили!

Дано скоро излезе и поп-фолк песента! :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Като го получиш, ни изненадай с трак листа защото Пайнер дори рекламата още не са качили!

Дано скоро излезе и поп-фолк песента! :3fdb8960598fa63e:

Ами той албумът излиза след 4 януари за цялата страна, може би затова няма реклама още.

Бил е пуснат доколкото знам първите 40 бройки в София, до 16:00 часа е можел да се купи.

Най-верните фенове са си го купили още тогава.

Сподели в други сайтове

Ами той албумът излиза след 4 януари за цялата страна, може би затова няма реклама още.

Бил е пуснат доколкото знам първите 40 бройки в София, до 16:00 часа е можел да се купи.

Най-верните фенове са си го купили още тогава.

Жестока!

Райна е първата поп-фолк изпълнителка смазала с pre-order на албума си!

Сигурно значи на 4-ти ще качат всичките ТВ версии. Дай боже хит!

Т'ва видео и е по-добро от доста поп-фолк клипове дето е пускала в последните години.

Чакаме и чалга проекта, де. Може и там да изненада.

Сподели в други сайтове

Жестока!

Т'ва видео и е по-добро от доста поп-фолк клипове дето е пускала в последните години.

Фолклорните й клипове са винаги много красиви.

Райна ще бъде и първият гост в "Автограф" за 2018 в новата рубрика въпроси от феновете.

Има голям интерес към Райна от хората- повечето искат дует с Борис Дали, питат за фолклорния и попфолк албум, за DVD-то.

https://www.facebook.com/PlanetaHDtelevisio...757515957604014

Сподели в други сайтове

Жестока!

На тая песен има страшно яко хоро. :D Тази версия обаче е прекалено бавна май и ще е голямо влачене. :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Преслава защо е отпоследвала Галин в инстаграм :1000 (29):

Преслава има ново гадже, което вероятно не държи тя да следва подобни "метросексуални" типове, па били те и колеги... :whistling:

Сподели в други сайтове

Преслава има ново гадже, което вероятно не държи тя да следва подобни "метросексуални" типове, па били те и колеги... :whistling:

От друга страна Галин е гей, така че много се съмнявам да е заплаха за мъжа на Преслава. :1000 (29):

Сподели в други сайтове

От друга страна Галин е гей, така че много се съмнявам да е заплаха за мъжа на Преслава. :1000 (29):

Да, но новият на Преса е все още селянин и продължава да е син на баща си, който пък се занимава със земеделие. В градовете хората са по-склонни да толерират различните, но на село и в малките градове, а това е 2/3 от България тази тема е табу. Нали си представяш кога баща му ще му даде пари за нова лачена лимузина, ако на събора му доведе педали?

:1000 (29):

Сподели в други сайтове

Жестока!

Коментирай, че първите 50 броя от албума, доставени в 13:00 са били изкупени до 16:00 същия ден.

Сподели в други сайтове

Качили са нови песни в канала:RetroHit

Преди няколко дни от Планета бяха писали на стената в YouTube да очакваме изненади от YouTube канала им и вероятно този канал е изненадата. Възможно е и заради този канал да трият стари клипове от PlanetaOfficial.

Сподели в други сайтове

Качили са нови песни в канала:RetroHit

Преди няколко дни от Планета бяха писали на стената в YouTube да очакваме изненади от YouTube канала им и вероятно този канал е изненадата. Възможно е и заради този канал да трият стари клипове от PlanetaOfficial.

Не мисля, че е на Пайнер канала, защото качват и певици, които не са вече в фирмата! :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Каналът не е на Пайнер, според мен. Първо, че клиповете са със старите плочки, а те ги режат и променят по принцип, второ че качват клипове на Петра, Вероника и т.н., а Пайнер неведнъж са показвали, че след като един изпълнител ги напусне, вече не съществува за тях.

Сподели в други сайтове

Обложката е най-красивата, която съм виждала на фолклорен албум. Райна е много красива!

Всичките й обложки на фолклорните й албуми са красиви- нали ги имам, а DVD-та още повече.

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...