Jump to content

Препоръчани коментари

музика и аранжимент: Мартин Биолчев
текст: Йордан Гергов, Екстра Нина и Лозан Любенов
режисьор, сценарист и оператор: Николай Скерлев

• Отговори 25
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

УАУ! Впечатлен съм! Преди години изобщо не харесвах Екстра Нина, може би ми беше най-безличната певица, но има някои песни които много ми харесват и тази определено е едно от най-добрите неща, които е предлагала, а и една от най-хубавите песни до момента за есента. Наистина, това не го очаквах! Много свежо, закачлива, готина, разпускаща песничка. Дано има успех, защото наистина заслужава да се даде шанс, а и ми е хем, различна от всичко което се предлага, хем и нещо свежо, танцувално и навярно се търсят подобни песни. Клипът е на ниво, защото нейните клипове винаги са били такива и с този не изневерява на себе си със сигурност, както и с песента. Наистина ме изненада много приятно. Браво!

Този път браво, личи си старанието и. Песента е готина. Да работи в такава посока.

Браво! Много е готино всичко! Е така да прави Екстра Нина - по една-две песни на година, но готини като тази. :)

Не знам колко се е изръсила за този клип, но определено се е получил много добре! За съжаление няма да се обърне подобаващо внимание на песента, просто защото е на "старата чанта" Екстра Нина, макар че би звучала супер в дискотеките...

Има нещо готино в песента, но същевременно лъха и на ретро. Пичът е смешен и включванията му са абсурдни.

Много добре, Нина. Глътка свеж въздух определено. Напомни ми на времето, в което тя самата беше хитове и актуална. Виждаме, че и жена на 50 и кусур години може да изглежда супер секси и дори да се конкурира с по-младите. Само напред, това е формулата!

Мелодията е супер,клипът също,обаче текста и тоя рапър скапват всичко.

С този текст,все едно пее детска песничка.Не знам ,но и това няма да постигне успех,не успя да уцели хита,макар че евалата,че се старае,личи си.

Тоя е мега излишен и насира хубавата песен.

Иначе като го изключим песента е готина, клипа - свеж, браво, кефи :)

Биолчев е топ, отново е направил яка музика, но Екстра просто вече не става...

Приятна песен, в клипа е вложено доста старание. Тия опити трябва да се оценяват. Екстрата си е добре, просто е изгубила инерция, а такава лесно се губи и трудно се наваксва. Личи си даже по поведението й пред камера на места. Иначе все още й се занимава явно, тя си бе голям новатор навремето, но както знаем, българинът бързо ги забравя тия неща.

Харесва ми, още от тиизъра мелодията ме грабна.

П.п. Не знам дали сте видяли, но в коментарите чак ме хвана жал за Нина. 70% са защо не пускат Яница. Явно не само във форума има еуфория, когато тя ще пуска песен.

Харесва ми, още от тиизъра мелодията ме грабна.

П.п. Не знам дали сте видяли, но в коментарите чак ме хвана жал за Нина. 70% са защо не пускат Яница. Явно не само във форума има еуфория, когато тя ще пуска песен.

Втори път се случва така. И прединшият клип на Нина, като излизаше, много коментари за Яница имаше, май и под клипове на други певици. Не знам дали не са ебавки с Яница... или е реален интерес.

Но пък хубавото е, че само положителни са коментарите за Нина.

Кризата на средната възраст не прощава, ма таз на Нинчето нещо продължава вече поредна петилетка и и пречи на желанието да прави музика.

Песньовката е повеч от ставаща, Екстрата се е справила отлично с партията си, клипа е екзотичен, визията на стара чанта, ама лачена и мога да съм модерна е докарана добре, впредвид възрастта на изходния матрял.

Обаче прекалява с желанието си да набутва всеки пореден мургавичък младеж, дето го е навила да и бъде креватен, и за дуетен партньор. Партията на мангала е излишна, както и куплета дето му пристава ма турски.

И накрая едно голямо нищо и похабен потенциал, демек от Нинчето нищо ново кат цяло и язък за желанието и положения труд.

Кризата на средната възраст не прощава, ма таз на Нинчето нещо продължава вече поредна петилетка и и пречи на желанието да прави музика.

Песньовката е повеч от ставаща, Екстрата се е справила отлично с партията си, клипа е екзотичен, визията на стара чанта, ама лачена и мога да съм модерна е докарана добре, впредвид възрастта на изходния матрял.

Обаче прекалява с желанието си да набутва всеки пореден мургавичък младеж, дето го е навила да и бъде креватен, и за дуетен партньор. Партията на мангала е излишна, както и куплета дето му пристава ма турски.

И накрая едно голямо нищо и похабен потенциал, демек от Нинчето нищо ново кат цяло и язък за желанието и положения труд.

Дуетната й половинка със сигурност не е и креватна!

Нека сме искрени - комерсиалните проекти на Екстра Нина са на много по-високо ниво от тези на Глория и Ивана.

Много приятна песен - дано се популяризира.

Дуетната й половинка със сигурност не е и креватна!

Жалко. Обясни тогава присъствието на младежа, че иначе ми се губи смисъла.

Този път Екстра Нина уцели точната песен..само турската част не ми хареса...можеше да ни я спести или да беше говорила там на испански нещо. Визиите са убийствени...уникален проект..да продължава в тази насока! :3fdb8960598fa63e:
Жалко. Обясни тогава присъствието на младежа, че иначе ми се губи смисъла.

Предложил й е дует и се е съгласила :) Гаджето й също участва в клипа. И не само в този ;)

Предложил й е дует и се е съгласила :) Гаджето й също участва в клипа. И не само в този ;)

Еми и ода я праим тогава, поне клипа от Валенсия го бива ....

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...