Jump to content

Препоръчани коментари

Патр май се приема по-добре от Преса?

Някой ще обобщи ли кой как се прие преди “Тук жена му пази”?

Абсурд. ''Не се изтриваш'' срути залата.

• Отговори 1,1k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Звездно защо спряха лайфа да не им е паднала батерията на телефона :3fdb8960598fa63e:

Балада на годината !!! гледайте бееееееееееееееееееееееееее

:roll1:

Ходящ хумор си бе 1000%20(29).gif

Ти наистина ли си вярваш какво пишеш или както ти изнася така пишеш, тая чалга я знаем от малки и много добре знаем коя е топ от началото на кариерата си е коя в последните години изпъква горе-долу(Деси Слава), а за Анелия да кажеш,че е била над Преслава не помня такъв период освен 2013 и то пак Преслава и тогава е била топ , затова не си хаби мозъка излишно да пишеш романи , за които ще ти се смеят!

Не мисля повече да споря с фенове на Преслава в тази тема. Някои многократно сте доказвали, че не правите разлика между това любимката ви да е реален top of the top и това да има един голям хит в година, в която други имат по 2-3, че и повече.

И все пак съм доволен да разбера, че същата тя е разбила с новата песен, напук на нечии теории, че не била хит... :whistling:

Ама и да я плюеате и да завиждате Галена си е номер 1 и го доказа за пореден път !!

Вредна съм за Галош, ако ме дразни,

и за добро пускам резачки,

от малка наградите ми

да пипат мразя!

:Vishenka_05:

Със старите песни става по-добре май, на Галена ѝ дойде вповече приемът на Преслава :1000 (29):

Може ли да си толквоа нагъл? Да не можеш да си изпееш песента, тя звучеше през цялото време като фалшиф беквокал на Фики :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29):

Галена смаза на ниво Татяна. Без бис, но си запя ''Кой''.

Айде, айде, бис имаше поне на лайфа на Хари.

Айде, айде, бис имаше поне на лайфа на Хари.

Единствената с изявен и истински бис беше Преслава засега.

СПРЕТЕ СЕ С ТАЯ ПРЕСЛАВА БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ №р@№$№@@!@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Някъде зад кулисите и Галена така реагира :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29):

Единствената с изявен и истински бис беше Преслава засега.

Е, то ако не е Преслава с бис, кой? Но Фики се прие по-дпбре пт нея.

А какъв е тоя плейбек на всяка втора песен?

С този концерт Галена официално бетонира слабата си година. Няма измъкване.

Къде го видяхте този велик прием на "Не се изтриваш" бе, Преславови? Че тя почти не подаде на публиката да пее, направи го само веднъж към края и то за няколко строфи и продължи да си пее, защото пееха доста слабо. Надутият балон на тази песньовка се спука, както прогнозирах днес. На "Пате" е нещо страшно.

В началото избухнаха много на Фики, но после в самата песен не се чуваше публиката толкова. А и той не се забавлява с публиката както Преслава, ами си изпя песента и чакаше Галена :1000 (29): Има още хляб да изядде малкия манго. Иначе няма ли да има някъде живо включване от Анелия, дано да има реч - тръпна :1000 (29):

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...