Guest Kondomcho Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 get a room, bitches Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 get a room, bitches Не ревнувай, мило. Знаеш че си ми най на сърце. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 Направо не мога да повярвам, че се прехласвате по тази Миглена, въпреки всичко, което ви казах за нея. Жалко, че нацията взе да вярва в приказки от хиляда и една нощ. Всеки нормален, образован и интелигентен човек знае как се прави бизнес в България, особено в тези мутренски години. Абе, вярвайте и, гласувайте за нея, такива измамници катонея печелят от бедни, необразовани, доверчиви и наивни хора. Един ден жестоко ще ви изненада и тогава да ви видя. Аз на курви със самочувствие до небесата, без образование, култура и нормален външен вид не гласувам и не им вярвам хич. По - вярвам на Мария, защото при нея нещата са естествени, кариерата и е започнала естествено, там няма скрито - покрито. Помня времената, когато тя стана певица и как се успяваше тогава. Не със силикон, а с талант, чар и харизма. Мъчно ми е да гледам колко наивен е народа и вярва на баламите на тая. Тръгнала смешницата да се сравнява с Коко Шанел. Смо дето Коко Шанел нито е имала силикон, нито си е губела времето пред огледалото. Това първо. Второ - започнала е скромно, правела е шапки за приятелки. Трето - не е правела скандална, разголена и пошла мода. И четвърто - може да се е омъжила по сметка, но се е възползвала от библиотеката на любовника си, за да се образова и да си попълни пропуските в знанията. По - късно прави библиотека в дома си и цял живот чете много, среща се с хора на изкуството и науката. Нищо от това го няма в малката пикла. И си позволявам да я обиждам, защото ми писна обществото да издига в култ фалшиви герои. Не само медиите имат вина за фалшивите герои. Такива като вас - също! Моля, спестете си лицемерните поучения! Учила съм и знам какво значи дизайнер! Викам Биг Брадър да я подложи на образователен тест. Не само по български и география. А по всички предмети. Мария ще я затапи със знания. Гарантирано! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 Не ревнувай, мило. Знаеш че си ми най на сърце. Добре. Успокоих се. Но все пак ще запаля една цигара. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 get a room, bitches Как знаех, че това ще напишеш... идиоте. Човек похвала да не напише вече, в какви времена заживяхме... Нали и ти виждаш положителната промяна - доста целомъдрени коментари и искрени, мисля. С какъв процент от потребителите се случва такова нещо? Иначе ще е добре да спрете да ме свързвате с Глория, не желая да имам, нито имам нещо общо с нея освен разкрачения й аватар в случая и музиката й, разбира се. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 Винаги в това предаване търся нещото, което притежавам аз самия. Не случайно са подбрани толкова различни хора, за да може повече хора да се открият и да им бъде интересно...А Wosh беше 10/10 мен. Сега Мегз притежава моята тъпа наивност, но и качеството да се справи със всичко. Шефа пък притежава това да си директен и даже малко злобен. Не знам вие на какъв принцип си създавате фаворити. Аз харесвам образованите, знаещите, можещите хора, тези, които са самостоятелни, с умения сами да се оправят в живота (готвене, чистене, гладене, подреждане), тези, които умеят да говорят правилно и разбираемо, които знаят правилата на общуването и които имат честна и почтена професия. Тези, които произлизат от народа, не се срамуват от скромното си минало, от родния си град и това, какво са работили преди. Тези, които никога не забравят кои са и откъде са и как са започнали, на кого дължат всичко. Тези, които не се страхуват да се покажат без грим, с ежедневни тоалети и прически и за които нищо човешко не е чуждо. Хората с неясен бизнес и фалшив външен вид са ми анти. Пък нека съм злобна, проста и комплексирана. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 Аз харесвам образованите, знаещите, можещите хора, тези, които са самостоятелни, с умения сами да се оправят в живота (готвене, чистене, гладене, подреждане), тези, които умеят да говорят правилно и разбираемо, които знаят правилата на общуването и които имат честна и почтена професия. Тези, които произлизат от народа, не се срамуват от скромното си минало, от родния си град и това, какво са работили преди. Тези, които никога не забравят кои са и откъде са и как са започнали, на кого дължат всичко. Тези, които не се страхуват да се покажат без грим, с ежедневни тоалети и прически и за които нищо човешко не е чуждо. Хората с неясен бизнес и фалшив външен вид са ми анти. Пък нека съм злобна, проста и комплексирана. Oсвен Мария, кого друг харесваш в Къщата ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 Как знаех, че това ще напишеш... идиоте. Човек похвала да не напише вече, в какви времена заживяхме... Нали и ти виждаш положителната промяна - доста целомъдрени коментари и искрени, мисля. С какъв процент от потребителите се случва такова нещо? Ма аз се базикам за room-а. Трябва да има и закачки в тоя форум. Има положителна промяна, то порастна момчето, вече е мъж. Амаа пак се прокрадва от време на време онова старото... Но е значително по-малко определено. :1000 (33): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 Има положителна промяна, то порастна момчето, вече е мъж. Амаа пак се прокрадва от време на време онова старото... Но е значително по-малко определено. :1000 (33): Трябва да запазя баланса. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 Ма аз се базикам за room-а. Трябва да има и закачки в тоя форум. Има положителна промяна, то порастна момчето, вече е мъж. Амаа пак се прокрадва от време на време онова старото... Но е значително по-малко определено. :1000 (33): Знам, знам. Ти всеки път си мислиш, че ти се връзвам. Е, на моменти се връзвам, щото те знам каква си лисица. Не знам, забелязва се промяна, а и грамотно пише - аз на това лично много държа, знаеш, защото получавам уртикарии от неграмотност всякаква. Марга Хранова защо е влязла изобщо? Аз лично я виждам само да лежи и да яде и от време на време да приглася на някого. Бях сигурен, че ще се покаже такава. Явно й трябват пари, но е супер пасивен играч. Със сигурност не е лоша жена иначе. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 Oсвен Мария, кого друг харесваш в Къщата ? Само нея, другите са ужас. Истински мъже в къщата - няма. Шеф Нервозно кюфте - отвратителен е, иде ми да го тресна с черпака, за да млъкне. Само обиди и псувни. Сашка Васева - за чий я извадиха от нафталина? Никога не съм я харесвала. Излага се много, особено с народното, дето го превърна на кан - кан. Джулиана е глезла и кифла. Такива не мога да ги трая, в такава компания ще умра от скука. Енджито ми е неприятна, има едно много неприятно излъчване, бягам от такива. Ваня е скучна. Маргарита Хранова се държи нормално за възрастта си, ежедневието и е нормално, все пак не е на сцената. Александра ми допада, но само визуално. не изглежда много умна. Алфредо е готин, трябва да го дадат как пее и танцува. Много искам с Мария да изпеят хита на Алфредо със Деси Слава "No soy tal mujer" . А, сетих се, ще е гот Биг Брадър да им даде да изиграят сценарий като от сериала "Кухня". Ще е гот да видим малко кухненски хумор! С условието после сами да почистят кухнята! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 Добре. Успокоих се. Но все пак ще запаля една цигара. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 Само нея, другите са ужас. Истински мъже в къщата - няма. Шеф Нервозно кюфте - отвратителен е, иде ми да го тресна с черпака, за да млъкне. Само обиди и псувни. Сашка Васева - за чий я извадиха от нафталина? Никога не съм я харесвала. Излага се много, особено с народното, дето го превърна на кан - кан. Джулиана е глезла и кифла. Такива не мога да ги трая, в такава компания ще умра от скука. Енджито ми е неприятна, има едно много неприятно излъчване, бягам от такива. Ваня е скучна. Маргарита Хранова се държи нормално за възрастта си, ежедневието и е нормално, все пак не е на сцената. Александра ми допада, но само визуално. не изглежда много умна. Алфредо е готин, трябва да го дадат как пее и танцува. Много искам с Мария да изпеят хита на Алфредо със Деси Слава "No soy tal mujer" . А, сетих се, ще е гот Биг Брадър да им даде да изиграят сценарий като от сериала "Кухня". Ще е гот да видим малко кухненски хумор! С условието после сами да почистят кухнята! Свиквай с мисълта, че Мегз ще е финалистка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 Ще видим. Дано хората проявят разум и я изгонят навреме! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 Свиквай с мисълта, че Мегз ще е финалистка. Мегз ще гори на клада като вагинален тампон, напоен с бензин. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 Ще видим. Дано хората проявят разум и я изгонят навреме! Миличка, Мегз първоначално беше смешна на всички, но сега повечето коментари са позитивни. Тя ще бъде жертвата на истинските метреси вътре. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 Мегз ще гори на клада като вагинален тампон, напоен с бензин. Това беше култово! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 Както прогнозирах в началото, Марчелис ще е най-хейтваният чалга представител в това шоу. В началото се опитваше да заблуди хората, но свърши вече. Всичко при нея е напомпано самочувствие и театро. То се вижда и по интервютата й, така че за мен не е грам изненада. Хубавото е, че според всички слухове тя има договор до средата на шоуто и няма да й се налага да стига до финала да види колко е нехаресвана в действителност. От друга страна, Мегз е готина, добричка такава и хората вече започнаха да й симпатизират, за разлика от Мара. Мен лично също ме радва. Може би донякъде, защото е в ролята на слабата и изолираната. На финала като сигурни виждам Мегз, Тото, Джулиана, Марги, Петканов и евентуално Алфредо, Ваня, Богданска, Сашка. За Сашка не съм убеден, защото в момента тя се прехвърли в лагера на шефа и Мегз и изобщо не се знае как ще се развият нещата при нея. Довечера тя ще бъде номинирана 100%, но не вярвам хората да я изкарат толкова рано. Има хляб в нея. Най-вероятният победител е Тото, като битката ще е с Марги Хранова според мен. И въпреки този просторен анализ ( ) все още съм на мнение, че по-тъп вип сезон не е имало никога. Мегз е най-големият плужек, появявал се някога в това шоу - проста, неграмотна, не може да говори, постигнала всичко с путка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 Аз харесвам образованите, знаещите, можещите хора, тези, които са самостоятелни, с умения сами да се оправят в живота (готвене, чистене, гладене, подреждане), тези, които умеят да говорят правилно и разбираемо, които знаят правилата на общуването и които имат честна и почтена професия. Тези, които произлизат от народа, не се срамуват от скромното си минало, от родния си град и това, какво са работили преди. Тези, които никога не забравят кои са и откъде са и как са започнали, на кого дължат всичко. Тези, които не се страхуват да се покажат без грим, с ежедневни тоалети и прически и за които нищо човешко не е чуждо. Хората с неясен бизнес и фалшив външен вид са ми анти. Пък нека съм злобна, проста и комплексирана. Нищо от това, което си написала не притежава Мария, освен че я виждаме без грим. Странно как така ти е фаворит. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 Мария не спира да се излага, бахти наглото и просто същество. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 Мегз - нагла, проста и неуспяла. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 Вие ако чакахте близо 1 час, как бихте се почувствали в този студ, дъжд и мисия? Едва ли ще реагирате с усмивка и положителна енергия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 Вие ако чакахте близо 1 час, как бихте се почувствали в този студ, дъжд и мисия? Едва ли ще реагирате с усмивка и положителна енергия. Завиждат на Мария, а чупят китки повече и от нея и са по-нагли и претендиращи, тя поне е звезда в България, а те - "фешан" "икони". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 Вие ако чакахте близо 1 час, как бихте се почувствали в този студ, дъжд и мисия? Едва ли ще реагирате с усмивка и положителна енергия. Със сигурност няма да обръщаме каскети и да караме хората да реват по 4 пъти. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 Със сигурност няма да обръщаме каскети и да караме хората да реват по 4 пъти. :1000 (29): Но и със сигурност няма да ти бъде добре. Това е колективна игра и трябва да се съобразяваш с останалите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари