pechenko Публикувано Август 21 Report Share Публикувано Август 21 Емилия и Тони Стораро излизат днес! Песента е жестока! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Август 21 Report Share Публикувано Август 21 Май няма да е днес. Снощи Тони е написал "много много скоро" , не знам какво трябва да значи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Август 21 Report Share Публикувано Август 21 Искам Ема и Стораро! Снощи я е пяла във Варна на участие. От това, което чух, стори ми се добра. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Август 21 Report Share Публикувано Август 21 Снощи я е пяла във Варна на участие. От това, което чух, стори ми се добра. Много е добра. И гръцката версия е яка Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Август 21 Report Share Публикувано Август 21 Емилия и Тони Стораро излизат днес! Песента е жестока! А Анелия? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Август 21 Report Share Публикувано Август 21 Емилия и Тони Стораро излизат днес! Песента е жестока! Снощи я е пяла във Варна на участие. От това, което чух, стори ми се добра. Супер,очаквам много от този дует! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Август 21 Report Share Публикувано Август 21 Оригинала на Емилия и Тони Стораро - Как да изтрезнея Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
korabnia Публикувано Август 21 Report Share Публикувано Август 21 Оригинала на Емилия и Тони Стораро - Как да изтрезнея Довечера в 18ч Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gotiniq Публикувано Август 21 Report Share Публикувано Август 21 Нашите изпълнители са перфектни купувачи на вече готови хитове. Браво, супер са, невероятни творци! До кога? Не им искаме кавърите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Август 21 Author Report Share Публикувано Август 21 Нашите изпълнители са перфектни купувачи на вече готови хитове. Браво, супер са, невероятни творци! До кога? Не им искаме кавърите. Готов хит с 3 милиона гледания. Това са като 300к за Гърция. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Август 21 Report Share Публикувано Август 21 :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Август 21 Report Share Публикувано Август 21 :1000 (29): Емо, излагаш се Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Август 21 Report Share Публикувано Август 21 Емо, излагаш се Има чувство за хумор :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Август 21 Report Share Публикувано Август 21 Нов дебют ще бъде факт съвсем скоро в ефира на Hit Mix Channel. Кристина е името на изпълнителката, която ще се изяви за първи път на музикалната сцена. Певицата вече записа и първата си песен, чиято премиера ще бъде факт съвсем скоро. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Август 21 Report Share Публикувано Август 21 Дебют много скоро Предполагам от компанията на Оцко-Боцко Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Август 21 Report Share Публикувано Август 21 Нов дебют ще бъде факт съвсем скоро в ефира на Hit Mix Channel. Кристина е името на изпълнителката, която ще се изяви за първи път на музикалната сцена. Певицата вече записа и първата си песен, чиято премиера ще бъде факт съвсем скоро. Те там все ги наявяват като талантливи, ударни и накрая музикални мрнкала, така говорехте и за Тереза. Дано наистина струва и тази Кристина. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Август 21 Report Share Публикувано Август 21 Те там все ги наявяват като талантливи, ударни и накрая музикални мрнкала, така говорехте и за Тереза. Дано наистина струва и тази Кристина. Че на Тереза какво й има? Глас, визия - всичко е супер. Просто й дадоха Пей сърце version 78182 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Август 21 Report Share Публикувано Август 21 Тони Стораро или Азис ако направят своя собствена компания Пайнер ще фалира Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Август 21 Report Share Публикувано Август 21 Че на Тереза какво й има? Глас, визия - всичко е супер. Просто й дадоха Пей сърце version 78182 Нищо не става от нея. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
meleto Публикувано Август 21 Report Share Публикувано Август 21 Чалгата отново втора в трендинга. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Август 21 Report Share Публикувано Август 21 Нищо не става от нея. Айде да не се изхвърляме толкова. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Август 21 Report Share Публикувано Август 21 Айде да не се изхвърляме толкова. Платила ли ви е да говорите хубаво за нея ? :1000 (29): Времето ще покаже, дано ме опровергае :1000 (30): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Август 21 Report Share Публикувано Август 21 Платила ли ви е да говорите хубаво за нея ? :1000 (29): Времето ще покаже, дано ме опровергае :1000 (30): Да, ама последния месец не ми даде цялата сума затова няма да я хваля чак толкова. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Август 21 Report Share Публикувано Август 21 Че на Тереза какво й има? Глас, визия - всичко е супер. Просто й дадоха Пей сърце version 78182 Глас?! Айде да не се изхвърляме толкова. Айде да не я хвалим толкова Съгласен? Да, ама последния месец не ми даде цялата сума затова няма да я хваля чак толкова. Достатъчно печелиш от Виктория Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Август 21 Report Share Публикувано Август 21 Достатъчно печелиш от Виктория. Валерия* 400 000, мачкай Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари