pechenko Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 Да, фактор, по-голям фактор от ютюб, където се пазаруват гледания. Пък и нека Емануела да има силни години, нали след Оцко години наред беше в дупка и нямаше хитове. "Пада звезда" е по-голям хит от всичко на Емануела, откакто е в Пайнер. Дуета с Джена пък е дуетът и хитът на годината. Толкова е голям интересът към Емануела, че на концерта във Варна само Преслава получи бис. Те и да пазаруват... пазаруват до един етап след това публиката прави гледанията Преслава не беше ли в дупка и нямаше хитове? Цитирам: "Пада звезда" е по-голям хит от всичко на Емануела - Тук вече се осра целия... и сам не вярваш на това, което си написал Дуетът с Джена излезнал преди 7 дни и бил хитът на годината... той от сега издиша и дали ще оживее до края на годината Преслава получи бис от девствени гейчета и путки... повече няма да коментирам Видя се на кого пееха повече песните, а големите хитове като "Пада звезда", "Няма да ти пиша" и другите едвам се чуваше публиката Говори реално, а не само защото "уж" си фен на Преслава и плюеш Емануела... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 Дори на плейбек се дерат Чуй на 06:18 Да не говорим, че "Виновна" направи 127k за 24 часа, а се оказа мегахита на лято 2017. Преслито нека си мисли, че мачка с "Пада звИзда". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 Не може да се отрече кралица Емануела мачка! А това "Тук жена му пази" да е хита на годината и дуета на годината е меко казано.. Смешно. + това че ще е 5 пъти номер едно в сигнал не значи нищо.. Просто заблудените фенове гласуват като луди. То и Райна с "Нахално хубава" беше в топ 10, а май и топ 5, ама... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 Не може да се отрече кралица Емануела мачка! А това "Тук жена му пази" да е хита на годината и дуета на годината е меко казано.. Смешно. + това че ще е 5 пъти номер едно в сигнал не значи нищо.. Просто заблудените фенове гласуват като луди. То и Райна с "Нахално хубава" беше в топ 10, а май и топ 5, ама... И това също: "Пада звезда" е по-голям хит от всичко на Емануела :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 То и Райна с "Нахално хубава" беше в топ 10, а май и топ 5, ама... Ужас, тази песен откъде има 3.5 млн Дали има и 1 реално? 5К лайка? Ужас :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 Топ 3 жените тази година: 1.Емануела 2.Галена 3.Джена 4 и 5 между Кали, Преслава и Анелия... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 Топ 3 жените тази година: 1.Емануела 2.Галена 3.Джена 4 и 5 между Кали, Преслава и Анелия... Обаче ако Емануела не си беше пуснала песента вчера нямаше да я сложиш първа. Много кофти мислене имате, честно. Сега Анелия като забие с хит и ще стане тя най-успешна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 Обаче ако Емануела не си беше пуснала песента вчера нямаше да я сложиш първа. Много кофти мислене имате, честно. Сега Анелия като забие с хит и ще стане тя най-успешна. Тази седмица излиза "Вярвай". ( Уж ) :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Август 15 Author Report Share Публикувано Август 15 Топ 3 жените тази година: 1.Емануела 2.Галена 3.Джена 4 и 5 между Кали, Преслава и Анелия... Галена не е в топ 3 тази година. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 Галена не е в топ 3 тази година. А къде е? В родилното? :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Август 15 Author Report Share Публикувано Август 15 А къде е? В родилното? :1000 (29): Първите две песни които пусна тази година са почти изцяло забравени и гният извън топ 50. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 "О, след мене и потоп, щрак - ще те имам пак, виж това ми е фетиш..." ще стане най-големият хит на годината от песните, излезли до момента. - Kondomcho Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 Първите две песни които пусна тази година са почти изцяло забравени и гният извън топ 50. Бебето ми се пуска още, а Боса не стана мегахит какъвто се очакваше да бъде "О, след мене и потоп, щрак - ще те имам пак, виж това ми е фетиш..." ще стане най-големият хит на годината от песните, излезли до момента. - Kondomcho ПОДКРЕПЯМ!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 Обаче ако Емануела не си беше пуснала песента вчера нямаше да я сложиш първа. Много кофти мислене имате, честно. Сега Анелия като забие с хит и ще стане тя най-успешна. Еми преди да пусне новата си бяха наравно: Мина ми+Моро му+#Thebo$$ = Незабравима+5678+Виновна Сега с новата тя води, не виждам проблем? Преслава не е в топ 3 тази година. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 Еми преди да пусне новата си бяха наравно: Мина ми+Моро му+#Thebo$$ = Незабравима+5678+Виновна Сега с новата тя води, не виждам проблем? Кажи ни кой си ти?! Защо преди се представи за друг? И защо се криеш? П.С. Почти 300k Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 Тази седмица излиза "Вярвай". ( Уж ) :1000 (29): Мислех си, че пак ще я бави до ноември...и преди нея още дуети Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Август 15 Author Report Share Публикувано Август 15 Няма да мине рекорда. Отдъхнах си. Иначе е яка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 Кажи ни кой си ти?! Защо преди се представи за друг? И защо се криеш? П.С. Почти 300k От кой да се крия? Много хора от форума знаят кой съм. ......... Коментирайте че преди месец "Кой" щеше да мине "Блокиран" по гледания и разликата беше 50-60к, сега отново нараства, преди два дни 99к сега 120к.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 Няма да мине рекорда. Отдъхнах си. Иначе е яка. :roll1: :1000 (29): Бързо да купим 200k и да мине рекорда... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 "О, след мене и потоп, щрак - ще те имам пак, виж това ми е фетиш..." ще стане най-големият хит на годината от песните, излезли до момента. - Kondomcho Хоп* Чул те Господ, Конди!!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 Mr. Musicпреди 21 часа Топа на Пайнера пак прати всички в 9 глуха,няма равна!! Всичко е 6,музика,текст,клип!! Кака ви Преска и Дженка-Менка пасти да ядът!!!! Like: 241 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 Коментирано или не, но Глория в момента е мега красива. По едно време беше почнала да прилича на бабче, но последните години какво ли се случи. Страшна мацка е сега, даже по-хубава от Камелия е в момента, а с дъщеря й изглеждат наборки. Правилна ориентация. Винаги трябва да си оставиш резервен вариант, за излизане от неловка ситуация, като сравниш с етолона. Иначе... Дали ще чукне 400к за ден? Дано не чукне, защото иначе съвсем ще се издадат, че са на промоцията на Азис от миналата година с "Хабиби".... и план "400 000". п.п. Дойчо тук ли си? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 Правилна ориентация. Винаги трябва да си оставиш резервен вариант, за излизане от неловка ситуация, като сравниш с етолона. Иначе... Дано не чукне, защото иначе съвсем ще се издадат, че са на промоцията на Азис от миналата година с "Хабиби".... и план "400 000". п.п. Дойчо тук ли си? Слушам Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 Oще един час... 309k 11 053 likes / 357 dislikes Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 Oще един час... 309k 11 053 likes / 357 dislikes Айде да забият че и аз да отдъхна Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари