SpOnGe_BoB Публикувано Май 15 Report Сподели Публикувано Май 15 Next please... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Май 15 Report Сподели Публикувано Май 15 Намирисва ми на провал! Много еднообразно и скучно, клипът е супер нескопосан, направен колкото да го има. Уж имаше 500 звукозаписа в телефона, уж беше много идеен, къде го тва? От сума ти време върти една плоча. Явно това ще се окаже тавана му, въпросът е да задържи инерцията до колкото може и обратно в Толбухин. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Май 15 Report Сподели Публикувано Май 15 Кефи ме! Клипа и той е добър, но сякаш последните му няколко клипа са заснети наведнъж и просто слага различни кадри в следващия. Еднакви ми идват. Ще стане хит! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Май 15 Report Сподели Публикувано Май 15 ''Да те бях зарязала'' в нов вариант. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VLAD Публикувано Май 15 Report Сподели Публикувано Май 15 Скука! Тоя път не ме изкефи. Следващата! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Май 15 Report Сподели Публикувано Май 15 След като mp3 официално умря, има ли смисъл да чакаме линк? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Май 15 Report Сподели Публикувано Май 15 В последните песни на Галин ми липсва мелодичност. И тази не прави изключение. Някак върви много равно парчето през цялото време. Последната му песен, която истински ме изкефи, е "На Египет фараона". На фона на последния провал на Фики е значително по-добре де, но като цяло пак ми идва скучно и постно. Текстовете му и те станаха абсолютно еднотипни - голи тела, секс и дотам. Галин от "С мене да вървиш", "Момче без сърце" и "Все напред" определено ми допадаше повече. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nikitrz Публикувано Май 15 Report Сподели Публикувано Май 15 чакаме WAV тогава! хааха Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 15 Report Сподели Публикувано Май 15 Сигурно ще стане хит, защото е на Галин, но с нищо не се различава от песните му в последната 1 година, че даже клипът е същия. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Май 15 Report Сподели Публикувано Май 15 На Фики е същия ритъм и стил, но той поне може да пее, не само да рецитира. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 15 Report Сподели Публикувано Май 15 На Фики е същия ритъм и стил, но той поне може да пее, не само да рецитира. +1 Отделно песента на Фики не е провал, има малко гледания, защото има задник на миниатюрата и не се показва отстрани. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Май 15 Report Сподели Публикувано Май 15 Абсолютен топ ! Много яка песен!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Май 15 Report Сподели Публикувано Май 15 +1 Отделно песента на Фики не е провал, има малко гледания, защото има задник на миниатюрата и не се показва отстрани. Фики има песен след Издислав? Галин е време да си разнообрази ''песните'', при Джена също продължи само няколко парчета.Видеото е като за БлагоБорисов. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Май 15 Report Сподели Публикувано Май 15 Много яка музика,но изключително слаб и тъп припев. Не ме кефи особено. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Май 15 Report Сподели Публикувано Май 15 Цигулките ок, ама... не е нещо грандиозно. Доста от песните, които се появяват напоследък, не мога да доизслушам целите и повече от веднъж. Не знам на какво се дължи, но не се прави качествена продукция с малки изключения. Галин като едно от актуалните имена може да си позволи да експериментира повече и да задава нови параметри, а всичко го обръща на Криско стайл. Изглежда се радва, че си е намерил нишата с това боботене, но след третия път вече спря да бъде интересно. "Един на брой", "Няма да боли" и "Ще остана" например са доста по-добри песни. Особено първата колко я оплюхте тук, пък е супер свежа. "Момче без сърце", "Все напред" и "С мене да вървиш" си остават най-добрите му попадения от комерсиалните. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 15 Report Сподели Публикувано Май 15 Галин.можеше да ни спести напъните си в творческата самодейност! Очаквам следващият път и сам да си режисира клипа, сам да го снима и сам да го сглоби! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Май 16 Report Сподели Публикувано Май 16 Ау, много зле... И песен, и клип, всичко е леш.... Дори цигулката не помага, а обожавам отсвири с цигулки. Много слабо... Визиите ужасни. Декори...Тия цици навсеки кадър ... Много слабо за Галин... Жалко... И това За Випуск 2017 накрая супер популистко. Дни преди баловете трябваше да внимава с какво да избухне... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Май 16 Report Сподели Публикувано Май 16 Е то е нарочно. Миналата година пак май месец пусна роклята, нали броят до 12 там. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Май 16 Report Сподели Публикувано Май 16 Много еднообразно и скучно Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 16 Report Сподели Публикувано Май 16 Е то е нарочно. Миналата година пак май месец пусна роклята, нали броят до 12 там. 2015-та беше. Миналата година беше - "Ще си купя готина кола". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 16 Report Сподели Публикувано Май 16 24 часа - 218 387. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Май 16 Report Сподели Публикувано Май 16 Ау, много зле... И песен, и клип, всичко е леш.... Дори цигулката не помага, а обожавам отсвири с цигулки. Много слабо... Визиите ужасни. Декори...Тия цици навсеки кадър ... Много слабо за Галин... Жалко... И това За Випуск 2017 накрая супер популистко. Дни преди баловете трябваше да внимава с какво да избухне... +1 От толкова надцакване и бълване нещо започнаха да издишат и двамата с Фикуса. А Гальо е станал като мъжка по-лоша версия на Ивана - по интервюта света вода ненапита, а иначе от "проектите" му струи пошлотия и разврат. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Май 16 Report Сподели Публикувано Май 16 Яка е. Припева е много тъп и разваля песента Клипа става. Ще го държи 2 месеца максимум и ще пусне следващата Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Май 17 Report Сподели Публикувано Май 17 Яка е. Припева е много тъп и разваля песента Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.