Jump to content



Докога ще се омаловажават успехите на първата във фолка - Глория?


Препоръчани коментари

Чета ви и се чудя - колко много се изкриви този свят! Колко много се изкриви представата на хората за качество, за стил, за изкуство. Плюе се по качественото, а пошлото се издига в култ и редовно някои получават оргазъм от песните на най-долната прослойка чалгапевици. Същите съветват величия като Глория да пробвали с Пашев/Оцко, може би само защото тях са чували и смятам, че такива като Яница щом ги пеят въпросните "автори" правят нещо качествено или дори слушаемо. Ами, извинете, ама един Пашев какво може да предложи на певица като Глория - да й направи тупса-тупса с инджикитайски дрънкотения отгоре, каквото е 90% от актуалното му "творчество" или да й продаде същата песен като някоя на Анелия/Емилия/Емануела, както направи с Рени като й продаде "Безценна" на Цветина? Оцко пък почти няма авторско и модерно парче. Модерно не е само тупса-тупса.

Глория прави наистина модерни и квалитетни неща, още от преди 10 години тя е извън вълната на актуалното звучене и има редица експерименти - "Пулс", "Град на греха", "Сезони", "Безсъние" и така нататък. Единствено би било добре са ориентира към Ганев, но и той в момента работи за ширпотребата в чалгата и не съм сигурен колко стойностно парче би й направил и дали няма да се повтори с някое на нейна колежка. Мелодиите й, текстовете й, клиповете й са качествени - знам, че ви боли, че вашите любимки никога няма да стигнат това ниво - да са уважавани от цялата индустрия, да могат да пеят 3 часа без да им мръдне гласът, да пеят по-добре на живо, отколкото на запис, да пълнят зали, да имат самостоятелни концерти...За тях съществува една единствена почва за вегитация - дискотеката - там да подрусат прецъфтели баджаци, да подрънкат псувни сред пияните младежи и да се опипат с някого. Както им е евтино творчеството, така са евтини и те самите. Никога няма да са легенди като Глория, никога няма да получат уважението на цялата индустрия. Единствено Галена с труд и постояннство успя да го постигне - вече никой не помни ваната, ала такива като Ломската селяндурка не ги виждам, ала иначе претенциите до небето - била най-велика, била номер едно, искала "Певица на годината" - дрън, дрън, дрън....

Такива като Глория в чалгата дали има и пет - да изглеждат и да се държат класно - и на сцена в клуб, и в механа, и на концертна сцена. Виждаме ги 80% на рожденните дни на телевизията как подвикват като диви селянки и се кълчотят като циганки на селски мегдан. Заради такива като въпросните, Глория бива унизявана като бъде приравнявана до тях и се налага да се изявява на една сцена с подобни парцали. Колко от вашите чалгореджийки могат и две изречения да вържат, колко от тях могат да бъдат адекватни в изказванията си - броят се на пръстите на едната ми ръка, и тук да уточня - Кали не е една от тях, колкото и дипломи да си извоюва, колкото и да се прави на добър психолог и анализатор - си остава бясна селянка. И Митев, как е възможно да твърдиш, че Кали имала повече хитове от Глория в последните години - последният масов хит на Кали беше "Спрях ли ти тока", след това само "Недей, сърце" се отличи и всичко останало е за коша. Ако искате Глория да отиде при Павлов като последната изпаднала чалгореса да му иска копие на "Чалга пеперудки", за да види "хит" - много сте се излъгали. Тя не е като Кали - способна на всичко, само за да "изпълни" крайната си цел. Тя си има свой таргет, своя аудитория, не й трябват нито Павловци, нито Пашевци, нито Оцковци, за да напълни зала 1 на НДК, забравихте много бързо този феноменален успех не само за Глория, а и за жанра. Глория сам-сама изчисти името на фолка и се стигна дотам, че Планета да е четвъртата по рейтинг телевизия в България. Глория, Камелия и Петра разцепваха със самостоятелно турне - не по клубове, а по зали и читалища още 99-та година. Кали колко големи хита има? Откога се налага да е подложка, за да не я мислят за кариерно умряла? Е, няма такова влечуго като нея, добре, че Пайнера се съгласи да я вземе в редиците си, че не знам къде щеше да паразитира, че вече и акъли за наградите му почнала да дава.

Не знам с килими ли, с пердета ли или със кувертюри се е повивала Глория в онази сесия за "Влюбена в живота", но изглежда и класно, и секси, и провокативно, и студено, чак надменно. Това само тя го умее. Това, че Камелия ви научи, че за да си секси трябва да си гола - по цици и пичок, плътно долепени до лещата на камерата, не прави "по-загърнатите" по-малко секси и по-малко интересни за мъжката аудитория. Глория е секси, нищо, че 70% от тялото й е покрито на въпросните снимки. На мен пък ми е по-предизвикателна и възбуждаща прикритата еротика. Не съм като вас - да хващам най-достъпното за ушите...

Съжалявам, обаче Глория за 23 години не я видяхме по цици и пичок, не се надявайте сега да го направи, нищо ще си покаже .... като Десислава в Арената и Камелия в НДК, нито пак като въпросните две ще се снима гола за мъжко списание. Нека има загадка около нея, нека е интересно, нека бъде провокирана мъжката фантазия, само тя и Преслава веднъж не се съблякоха голи и винаги са били на границата на провокацията - по бельо са се показвали, както и по бански, но никога зърна, снимки с дистанционни и подобни. Винаги са разчитали на гласа си. Евала! Иначе в този форум опозицията на Деса забрави да спомене копирането й на Кама - с показването на .... на концерт, 10 години след като Кама го направи.

Но можем ли да се сърдим на ДесиСлава, тя след 2002-ра беше тотален игнор отвсякъде - едно турне не видя, един концерт в препълнената НДК, една фенска истерия, дори и от националните медии беше извън. Пайнерът винаги е знаел как добре да менаджира изпълнителите си и видно, освен истерията от 2-3 месеца след напускането си, тя друго не получи. И се наложи да се хване за изкуствените пера от роклето на Азис като удавник за сламка, за да не й замине кариерата заради пустото й его. И после знаете историята - ЕфЕйЧеМ-и, БигБрадър-и, ДСТВ, и след Биг Брадър рязко й тръгна кариерата надолу, тя след "Някой ден" няма нито един тотален мегахит, който да може да изпее и днес и да получи прием, ама да се присмиваме на Глория за "Ако те няма". Някакви сезонни хитченца, които дори отсъстваха в периода 2008-2011...И няма нужда Десови да ми изтъквате за голям самостоятелен успех "Пусни го пак", като е в Албанския канал, с милионите събскрайбъри, като е фючеринг с изпълнителя на Оригинала....Какво като има 10 милиона?! Някой днес, освен вас, вълнува ли се от това? Колко хора би събрала Деса с нея на концерт? Да, Деса е глас, талант, има донякъде харизма и почти никакъв артисцизъм в нея, но стратегията й и въобще начина й на работа тотално куца, добре, че се върна в Пайнер, за да има някакви успехи! Иначе стигна до фалит и прошеска тояга. И евала й правя за това, че въпреки униженията, които й "подари" Пайнера за 11 години - патентоване на псевдонима й, черен пиар, опит за проваляне на албума й, патентоване на името на компанията й, съдебни дела .... - тя му прости и се върна, заради себе си, заради феновете си. И сега видно прогресира, но не се самозабравяйте - нито кариерата й е това, което ви се иска, нито тя е това, което ви се иска. Голям талант, ама пропилян. Нито по брой хитове може да стъпи на най-хитовата певица в чалгата евър - Глория, Преслава е втора след Глория с най-много хитове, нито да препълва зали пак като Глория, нито да бъде артистична като Галена, нито умна като Азис. Тя си е просто тя - талантлива, леко дебилна на моменти, неуверена и определено не може да се впише в концерта обстановка, но видно в клубната успява.

Камелия - както казах вече - те с Деса са аут от играта само и единствено заради собственото си его. Камелия за сто години как не я прежали тази награда не знам, щеше да има огромни успехи, ако не се беше забила сама в някаква ниша, която е непродаваема, неконсумируема и нетърсена. Поне добре се справи с налагането на вечни хитове, но да не забравяме, че Митко Димитров не я е поканил на турнето, първото, и ако спонсорите не я бяха пожелали, както тя сама сподели, нямаше да е и 50% от това, което е сега. Но е умна, добър психолог и изключителен човек, нещо, което липсва при арогантната Глория и леко невменяемата Десислава, ама какво да ги правиш. Факт, че от трите тя има най-добър контакт с публиката, най-добре успява да ги овладее и емоционално. Харизмата е на лице, в големи, бих казал, в огромни количества. Но таланта, за съжаление, е далеч от този на ДесиСлава и на Глория, но това не я прави по-малко успешна. Но и тя е неконвертируема към момента, просто непризнателният прост български народ е такъв - изконсумирате за 5-6 години и те захвърля, после не съществуваш за него повече. Камелия прави силни клипове, доста добре пипнати и на адекватно ниво спрямо нивото на МТВ, но тя си има други проблеми. Тя единствена, всъщност не единствена, а заедно отново с ДесиСлава - никога не са били самостоятелно и еднолично на върха, винаги с по две, заедно с Гло. Ето - 2000 - Камелия, ДесиСлава и Глория, 2002- Камелия, Глория и Десислава, 2016- Галена, Емануела и Десислава. И все пак не съм сигурен Деса, ако беше останала 2003-та, то е от ясно - преясно, че щяха да й подарят "Певица на годината", но нейните "Няма те до мен" и "Не вярвам" не могат да се борят нито с клиповете, нито с концерта в НДК, нито с хитовете, нито с албума "Крепост" на лидерката Глория по това време. Дори Ивана има по-големи заслуги за тази награда, Анелия също. По-продавани са, по-хитови. Деса много изтърва, нека сега граби с пълни шепи, ама вкусът не е същият, едно е да пееш на стадион пред 40 000-на публика, друго е да пееш пред 500 човека в Мегами на връчването на годишните награди, на медията, която те издава и продуцира.

Това е от мен, очаквам вашите коментари, злобни подмятания и хвалби/плюения по певачки. Но не забравяйте да сте по-жлъчни отвсякога, даже предлагам да си направим една среща на форума - и да си ускубете екстейшъните, да си оцветите муцуните един-друг и вечните драми за чалгоресите да приключат, съгласни? Бих предложил да се шамаросвате с дилда, ама като ви гледам предпочитате с по една цепеница! Надявам се да съм бил достатъчно арогантен и ироничен!

Link to comment
Сподели в други сайтове

Кой я омаловажава? Тук ми е писнало от години да чета незаслужени хвалебствия и полюции по неин адрес. :mf_surrender:

 

И първата е богинята Тони Д. :ad:

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

    Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Кой я омаловажава? Тук ми е писнало от години да чета незаслужени хвалебствия и полюции по неин адрес. :mf_surrender:

 

И първата е богинята Тони Д. :ad:

Като ти е писнало - знаеш къде е изходът.

Тони Дачева до 1998 не е самостоятелен изпълнител. Пък и наред с хубавите предимно преводни песни възпя и доста простотии.

Когато Глория се появи, нещата си влязоха в канален ред, а не нелегален и аматьорски. Тя не е пяла с формация или оркестър и е първата в "Пайнер" и първото солово име, което направи впечатление и бум на пазара. Да ти разясня повече?

Хайде като не си наясно с тия години, скрий се веднъж завинаги. Харесвам и уважавам страшно много Тони Дачева, но бая неща не са ти ясни. Хисарският поп и Кичка Будорова са същият стил и преди "Кристал", така че тихо там.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Кой я омаловажава? Тук ми е писнало от години да чета незаслужени хвалебствия и полюции по неин адрес. :mf_surrender:

 

И първата е богинята Тони Д. :ad:

Ти и Сашовци, Машовци, Славита и тем подобни. Онзи ден чета някакви простотии за липса на хитове при Глория от теб, за някакви "тигрови килими" от Сашо и от Слави. Въобще тотално в разрез с нормалното е мисленето ви, коментарите ви, поведението ви. Това, че любимките ви никой не ги иска и са под нивото на Глория като дискография, глас и постижения си е лично ваш проблем. Както и фактът, че не можете да преживеете, че Глория ги мачка и дори с 200 да вървят срещу нея никога няма да я стигнат.

Първата с група, уважавам Тони Дачева, но при нея не се наблюдават кой знае какви успехи нито преди Планета, нито след това - имам предвид продажби, хитове, концерти като самостоятелен изпълнител.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Каква Тони Дачева? Тони Дачева е добра певица и човек, ама самата тя си е признавала редица пъти, че няма тия амбиции. Тя просто се е появила в подходящото време и с помощта на Красимир Христов запалиха държавата по един жанр, който после Глория култивира.

Нито едната е пречела на другата, нито обратно. Даже те са единствените, които не са си били конкуренция в грозния смисъл на думата, а са първите. И точно заради това трябва да бъдат уважавани. Но самата Тони е приемала нещата като художествена самодейност, докато Глория ги изведе от сянката на срама. Всичките ви любимки са говорили по интервюта за първия й албум. Ама всички. Трябваше и днес да ви се пее за банани, селски бани, пиратки и гевреци, неблагодарници такива. То се пее, де. Да ви е сладко.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Каква Тони Дачева? Тони Дачева е добра певица и човек, ама самата тя си е признавала редица пъти, че няма тия амбиции. Тя просто се е появила в подходящото време и с помощта на Красимир Христов запалиха държавата по един жанр, който после Глория култивира.

Нито едната е пречела на другата, нито обратно. Даже те са единствените, които не са си били конкуренция в грозния смисъл на думата, а са първите. И точно заради това трябва да бъдат уважавани. Но самата Тони е приемала нещата като художествена самодейност, докато Глория ги изведе от сянката на срама. Всичките ви любимки са говорили по интервюта за първия й албум. Ама всички. Трябваше и днес да ви се пее за банани, селски бани, пиратки и гевреци, неблагодарници такива. То се пее, де.

Не смятам, че Глория го култивирала е, а тя си го е създала, преди нея не е имало толкова стойностни текстове, та дори и клипове. Изобщо не бива да се омаловажава приносът й за тази музика, този жанр, тази индустрия.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Каква Тони Дачева? Тони Дачева е добра певица и човек, ама самата тя си е признавала редица пъти, че няма тия амбиции. Тя просто се е появила в подходящото време и с помощта на Красимир Христов запалиха държавата по един жанр, който после Глория култивира.

Нито едната е пречела на другата, нито обратно. Даже те са единствените, които не са си били конкуренция в грозния смисъл на думата, а са първите. И точно заради това трябва да бъдат уважавани. Но самата Тони е приемала нещата като художествена самодейност, докато Глория ги изведе от сянката на срама. Всичките ви любимки са говорили по интервюта за първия й албум. Ама всички. Трябваше и днес да ви се пее за банани, селски бани, пиратки и гевреци, неблагодарници такива. То се пее, де.

Никой не омаловажава успехите на Глория от 90-те, въпросът е че след 2004-та е кръгла нула с тук-там някое изключение като концертите, ама и те се дължат на стара слава, не вярвам някой да ги посещава, заради творчество като "Инсомния", "Двойна игра" и пр. ;)

 

Не виждам смисъл от отделна тема. Кой я омаловажава? При положение, че сигурно е най-прехвалената.

 

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

    Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Не смятам, че Глория го култивирала е, а тя си го е създала, преди нея не е имало толкова стойностни текстове, та дори и клипове. Изобщо не бива да се омаловажава приносът й за тази музика, този жанр, тази индустрия.

Тя самата дори не осъзнава какво е направила, защото на собствения си концерт в НДК обяви Азис за най-големия, а Тона за примата... Сакън, Глорийо. :yelling: Така да ме е яд на нея понякога... Няма такъв изпълнител, притежаващ и направил толкова много, а така да си неглижира постиженията. Смотанячка. Като гледам другите с мижавите си успехи какво самочувствие вадят... Майко... И чакай после уважение от тия тука...

Link to comment
Сподели в други сайтове

Никой не омаловажава успехите на Глория от 90-те, въпросът е че след 2004-та е кръгла нула с тук-там някое изключение като концертите, ама и те се дължат на стара слава, не вярвам някой да ги посещава, заради творчество като "Инсомния", "Двойна игра" и пр. ;)

 

Не виждам смисъл от отделна тема. Кой я омаловажава? При положение, че сигурно е най-прехвалената.

Калине, много си злобен, честно, човек. Как така ще е пълна нула, ако беше пълна нула днес дори нямаше да си спомняме за жена на име Глория. Тя е единствената, която и днес прави нещо. И днес продава ПОВЕЧЕ от актуалните. И днес прави концерти ПО-ПЪЛНИ от на актуалните, и днес е слушана от по-голям таргет ЗАРАЗЛИКА от актуалните. Това пълна нула ли е?! Колко успяха да се задържат 23 години и пак да имат публика, хитове и медиен интерес около тях - САМО Глория.

Прехвалена е една друга, дето я чакаме да издаде поредната си боза след "Без теб" :mf_surrender:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Калине, много си злобен, честно, човек. Как така ще е пълна нула, ако беше пълна нула днес дори нямаше да си спомняме за жена на име Глория. Тя е единствената, която и днес прави нещо. И днес продава ПОВЕЧЕ от актуалните. И днес прави концерти ПО-ПЪЛНИ от на актуалните, и днес е слушана от по-голям таргет ЗАРАЗЛИКА от актуалните. Това пълна нула ли е?! Колко успяха да се задържат 23 години и пак да имат публика, хитове и медиен интерес около тях - САМО Глория.

Прехвалена е една друга, дето я чакаме да издаде поредната си боза след "Без теб" :mf_surrender:

Никой не е злобен, това е истината.

 

А твоето мнение не струва и две стотинки, изобщо не се хаби да се обясняваш. Днес си с нея, утре ще говориш против нея. Знаем се .. не ме карай да започвам с цитати на глупостите, които си писал преди месец по темата. ;)

 

Иначе всяка година естрададжиите пълнят зали, ама тва не ги прави нито актуални, нито хитови. Просто така са си възпитали аудиторията, която на всичкото отгоре е на такава възраст, че не гледа много Интернет и не тегли музика, а вместо това купува албуми - и при Глория е същото.

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

    Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Никой не омаловажава успехите на Глория от 90-те, въпросът е че след 2004-та е кръгла нула с тук-там някое изключение като концертите, ама и те се дължат на стара слава, не вярвам някой да ги посещава, заради творчество като "Инсомния", "Двойна игра" и пр. ;)

 

Не виждам смисъл от отделна тема. Кой я омаловажава? При положение, че сигурно е най-прехвалената.

Ми на концерта 2015 също пропусна доста хитове като "Откраднат миг", "Радост-тревога", "По навик", "Дива нощ", "Сбогом, адиос", "Илюзия", "До последната сълза". Дори съвсем за накрая остави "Феникс" и помислихме, че и тия от 2003 ще пропусне, но каквото и да беше пяла, хората са там заради нея. Тя и Лила не си пее "Детелини", "Панаири", "Хризантеми" и "Стари мой приятелю". И сега само не казвай пак, че ги сравнявам...

Можеш да видиш какво стана на "Изсвирете нещо ударно", "Всеки си плаща" и разни други от последните години в залата. Има достатъчно хубави песни в последното десетилетие. Грешката й е, че не знае къде на кои песни да залага и от там си създавате криви впечатления.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Тя самата дори не осъзнава какво е направила, защото на собствения си концерт в НДК обяви Азис за най-големия, а Тона за примата... Сакън, Глорийо. :yelling: Така да ме е яд на нея понякога... Няма такъв изпълнител, притежаващ и направил толкова много, а така да си неглижира постиженията. Смотанячка. Като гледам другите с мижавите си успехи какво самочувствие вадят... Майко... И чакай после уважение от тия тука...

Тя осъзнава, но просто скромничи. А що се отнася до Азис - да, има железен глас, железни хитове, но от малко преди да се раздели с визията на издухан вентилатор до 2011 беше в дупка, само вечерното му шоу, хилядите провокации - сватби, билбордове, задници и Вип брадър го спасиха от тотално забвение, а после и дуетите с Мария, Фики и "Хабиби". А колко простотии е изпял, и колко просташки се държал...Той е една от причината да се смята поп-фолка за извор на пошлост и простащина. Методите му, подобно на Камелиевите са успешни за тях като артист-изпълнители, но вредящи на целият жанр. :) И тези тука много добре осъзнават Глория какво е направила, и ги боли, та затова я плюят и не искат да си кажат. Поздрав:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Никой не е злобен, това е истината.

 

А твоето мнение не струва и две стотинки, изобщо не се хаби да се обясняваш. Днес си с нея, утре ще говориш против нея. Знаем се .. не ме карай да започвам с цитати на глупостите, които си писал преди месец по темата. ;)

 

Иначе всяка година естрададжиите пълнят зали, ама тва не ги прави нито актуални, нито хитови. Просто така са си възпитали аудиторията, която на всичкото отгоре е на такава възраст, че не гледа много Интернет и не тегли музика, а вместо това купува албуми - и при Глория е същото.

Твоето не струва, ти си все със силните на деня, то не беше Ивана, на която сега се подиграваш, после на Преслава, сега на Яница...все на изпълнителки, които не могат да се доближат до аурата, до кариерата, до хитовете на Глория, с изключение на Преслава. Слушай си обезобразените треторазрядки и просто не се занимавай с величия като Глория. :)

Link to comment
Сподели в други сайтове

За голямо съжаление българинът е такъв, че винаги го дразнят успелите хора, които демонстрират и самочувствие. Глория винаги е стояла с високо вдигната глава, винаги се е държала с достойнство. Българинът не можа да преживее това, защото той не обича някой да е над него. Затова и Ивана стана номер 1, макар и само за около 3 години. Просто тя демонстрираше съвсем друго и хората залитнаха по нея, защото била много земна и естествена. А в същото време - студената кучка Глория от "Влюбена в живота", която пее "нехитови" песни и чупи стойки. И на мен не ми е особено любима в този период, но 12 години по-късно това няма никакво значение - станало е каквото трябва, за да осъзнае и тя някои неща. И се върна с уникален албум като "Благодаря", прецакан единствено заради липсата на стратегия в реализацията му и концертна трибуна, от която да представи песните.

Толкова обиди прочетохме тези дни по адрес на Глория - очевидно няма как с доводи и адекватни примери тя да бъде принизена и затова се прибягва до агресия. Хора, пийте си хапчетата. След цялата помия върху себе си Глория продължи да си тежи на мястото. Никога не позволи да влезе в скандал, да си покаже частите или да се държи като простакеса. С всичките си добри и лоши качества просто стои над другите и това винаги ще дразни феновете на други изпълнители. А не виждам защо, след като те си имат достатъчно хитове и според вас са много над нея. :)

Link to comment
Сподели в други сайтове

Пълна 0 сред КОИ? 12-20 годишните??? Какъв таргет са тези, те дават ли пари за албуми, за концерти? Или само цъкат в тубата?

Кръгла 0 е Луна в момента, кръгла 0 е Сашо Роман, от който няма ни вест, ни кост и всички онези, които почнаха с Глория, а сега ги няма никъде!

 

И не, не излизайте с номера, че това бил бизнесът в България - в тубата и по чалготеките, това не е вярно. България не е някаква специална страна, където бизнесът е по-различен. Колко български артисти направиха концерти в Арена Армеец вече, те са извънземни ли? Слави 2 концерта един след друг, Графа,

ФСБ, Веско Маринов, Чакърдъкова. В НДК ежегодно - Хранова, Лили, Ритон и куп други.

Това е бизнесът на Пайнер, защото те друго не могат в момента.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Пълна 0 сред КОИ? 12-20 годишните??? Какъв таргет са тези, те дават ли пари за албуми, за концерти? Или само цъкат в тубата?

Кръгла 0 е Луна в момента, кръгла 0 е Сашо Роман, от който няма ни вест, ни кост и всички онези, които почнаха с Глория, а сега ги няма никъде!

 

И не, не излизайте с номера, че това бил бизнесът в България - в тубата и по чалготеките, това не е вярно. България не е някаква специална страна, където бизнесът е по-различен. Колко български артисти направиха концерти в Арена Армеец вече, те са извънземни ли? Слави 2 концерта един след друг, Графа,

ФСБ, Веско Маринов, Чакърдъкова. В НДК ежегодно - Хранова, Лили, Ритон и куп други.

Това е бизнесът на Пайнер, защото те друго не могат в момента.

Кой говори за Тубата? Тя стана фактор след 2013 - ами преди това?

След 2004 къде са хитовете на Глория? Щото аз се сещам само за "Ако те няма", "Ненаситна" и "Пясъчни кули". Щом сме с големите претенции, поне да правехме актуална продукция, а не да снимаме претоплени манджи по покриви и гаражи, които само ние си слушаме и гледаме.

Погледни една Ивана какви хубави песни направи за майката и за Господ и между другото са с над 1 милион гледания, не е като да не се оценяват, а Глория от 10 години се топи като кубче от лед и е под хипноза :mf_surrender:

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

    Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Глория в последните 10 години е направила "До последната сълза", "Утре ще е по-добре", "Пясъчни кули", "Можеш ли да ме обича", "Вярвам в любовта", "Ако счупят всяка нота" - явно това са калпави песни?

По тази логика за песните за майката, които Глория има през 1995 и 2000, значи Ивана в първите години шом ги е нямала е била пълно дъно, така ли?

"Исусе", "За тебе, майко" - може би не си ги слушал, но и защо, ти кръгли нули не слушаш.

Link to comment
Сподели в други сайтове

И тази песен й е страхотна, да не говорим и за посланието на "Двойна игра" и "Имам нужда от теб". Глория никога не е заявявала, че е меркантилна кучка като Ивана, например.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Глория в последните 10 години е направила "До последната сълза", "Утре ще е по-добре", "Пясъчни кули", "Можеш ли да ме обича", "Вярвам в любовта", "Ако счупят всяка нота" - явно това са калпави песни?

По тази логика за песните за майката, които Глория има през 1995 и 2000, значи Ивана в първите години шом ги е нямала е била пълно дъно, така ли?

"Исусе", "За тебе, майко" - може би не си ги слушал, но и защо, ти кръгли нули не слушаш.

Тези песни са от 90-те, тогава такива песни имаха още Нелина, Тони Дачева, Силвия и кой ли още не .. ние сега нали говорим за след 2004-та. ;) Иначе баладите й са много хубави, но ми се струват недооценени.

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

    Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Кой говори за Тубата? Тя стана фактор след 2013 - ами преди това?

След 2004 къде са хитовете на Глория? Щото аз се сещам само за "Ако те няма", "Ненаситна" и "Пясъчни кули". Щом сме с големите претенции, поне да правехме актуална продукция, а не да снимаме претоплени манджи по покриви и гаражи, които само ние си слушаме и гледаме.

Погледни една Ивана какви хубави песни направи за майката и за Господ и между другото са с над 1 милион гледания, не е като да не се оценяват, а Глория от 10 години се топи като кубче от лед и е под хипноза :mf_surrender:

 

Какви претенции бе, жената още през 2010 каза, че "вече не иска да се блъска в прожекторите и оставя тази задача на младите", а тя ще си работи за кеф. В интервю за Сигнал пък каза, че "толкова може и й е омръзнало да се мъчи да оправдава очаквания". Претенциите ги имате единствено вие. Тръгнал фен на Ивана да дава съвети за качествена музика. :mf_surrender:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Какви претенции бе, жената още през 2010 каза, че вече не иска да се блъска в прожекторите и оставя тази задача на младите, а тя ще си работи за кеф. В интервю за Сигнал пък каза, че "толкова може и й е омръзнало да се мъчи да оправдава очаквания". Претенциите ги имате единствено вие. Тръгнал фен на Ивана да дава съвети за качествена музика. :mf_surrender:

Аз искам да кажа претенции тук - нали все била първата, кралицата, примата и не знам какво.

И какво има в творчеството на Ивана? Вярно, че има чекии, но има и текстове, които са сто пъти по-силни от повечето на Глория.

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

    Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Никой не е злобен, това е истината.

 

А твоето мнение не струва и две стотинки, изобщо не се хаби да се обясняваш. Днес си с нея, утре ще говориш против нея. Знаем се .. не ме карай да започвам с цитати на глупостите, които си писал преди месец по темата. ;)

 

Иначе всяка година естрададжиите пълнят зали, ама тва не ги прави нито актуални, нито хитови. Просто така са си възпитали аудиторията, която на всичкото отгоре е на такава възраст, че не гледа много Интернет и не тегли музика, а вместо това купува албуми - и при Глория е същото.

Абсолютно съгласен съм тука. В колко теми ще обсъждаме Глория??

И всичко тръгна от 2 коментара от мен и Слави, че последните години Глория и смъкнала нивото и не предлага качество, за разлика от Деса и Кама. И това се превърна в голям скандал. Как все Гло фенс не приемат критика. Абсолютни дебили.

А това Сенуж е такава фурнаджийска лопата, че няма и накъде. Да не му вадя постове, където Глория (според него) е зле, не била най, не била прима, не знам си какво. В старанието си да получи внимание ( от лизачите на Глория) се излага, като кифла. Не, че му е за пръв път. На какво ли не се начетохме от него..Човек, който обяснява как се търкалял гол по масите и килимите, няма как да бъде взет на сериозно от интелигентни хора. Дори Гло фенс му се присмиват, но стане ли дума за баба им са готови на всичко. Дори да клекнат пред такива индивиди, като Сенуж.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Пълна 0 сред КОИ? 12-20 годишните??? Какъв таргет са тези, те дават ли пари за албуми, за концерти? Или само цъкат в тубата?

Кръгла 0 е Луна в момента, кръгла 0 е Сашо Роман, от който няма ни вест, ни кост и всички онези, които почнаха с Глория, а сега ги няма никъде!

 

И не, не излизайте с номера, че това бил бизнесът в България - в тубата и по чалготеките, това не е вярно. България не е някаква специална страна, където бизнесът е по-различен. Колко български артисти направиха концерти в Арена Армеец вече, те са извънземни ли? Слави 2 концерта един след друг, Графа,

ФСБ, Веско Маринов, Чакърдъкова. В НДК ежегодно - Хранова, Лили, Ритон и куп други.

Това е бизнесът на Пайнер, защото те друго не могат в момента.

Само дето една "Мой ангеле" е по-голям хит от всички песни на Глория взети заедно.

Link to comment
Сподели в други сайтове

И всичко тръгна от 2 коментара от мен и Слави, че последните години Глория и смъкнала нивото и не предлага качество, за разлика от Деса и Кама.

 

Какво качество предлага пък Кама? Пълни бози-еднодневки и порно. Айде Деса има тук-таме нещо добро, ама да ми даваш зъбната протеза като пример за качество е връх на наглостта.

 

Иначе тази тема не е в подкрепа на Глория. Целта е точно обратната.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...