Jump to content

Препоръчани коментари

Рени далеч не е тъпа.

Видяхме я във Вип Брадър. Никога не съм си представял, че ще е толкова елементарна. Също като Кали. :mf_surrender:

Видяхме я във Вип Брадър. Никога не съм си представял, че ще е толкова елементарна. Също като Кали. :mf_surrender:

Видяхте монтирани неща, умишлено извадени от контекста, за да има "шоу".

Кака Рени пак без пари останала. :D Ще обиколи телевизиите за да разкаже (отново) как е оставена, наранена и без пари, този път след официалния си развод. :D Много тъпо същество, защо си мисли че някой се интересува? И мисли ли че това е начин да напомни че е жива?

+1 особено след пълната излагация в Брадъра на никой не му дреме.

Рени далеч не е тъпа.

Последните и изяви не говорят за същото.

Последните и изяви не говорят за същото.

Рени е достойна за възхищение.

Фики ще се жени :1000 (10):

Рени далеч не е тъпа.

Моля? :1000 (29): По-тъпо същество не е прекрачвало прага на Къщата. Освен лафовете й за Нобеловата награда, рекордите на "Гинест" и т.н., видяхме колко струва и като си плю на собствения жанр и показа колко е озлобена заради това, че няма участия. Но никой не й е виновен, че сама си тръшна вратата към Пайнера. Ако не беше плямпала едно време по интервютата за фирмата за 2 лева на интервю и 3 минути слава, сега можеше да ходи на участия и да изкарва пари, а не да обикаля форматите за 1000 лева и да си разказва целия живот. Квото човек си направи сам, никой не може да му го направи.

И тази не беше много въодушевителна за потребителите тук, но да си припомним:

Голяма свежарка е Преса тука, един от любимите ми лайфове от пайнерски концерти.

Рени е достойна за възхищение.

Фики ще се жени :1000 (10):

Всеки е свободен да се възхищава на който пожелае.

Относно Фики, смятам всичко това за един много лошо скалъпен пиар ход, предвид падащата му кариерка.

Това с гаджето, годежа и сватбата на Фики ми е толкова безинтересно и безсмислено да се коментира постоянно.. на вас сериозно ли ви е интересно това? :mf_surrender:

Това с гаджето, годежа и сватбата на Фики ми е толкова безинтересно и безсмислено да се коментира постоянно.. на вас сериозно ли ви е интересно това? :mf_surrender:

Изобщо даже, но когато няма с какво друго да си актуален почваш с разправии за личния си живот. Дали ще е развод, сватба и т.н, но само в такива моменти се сещат че обичат или пък че са им изневерили. Смешна работа.

Кака Рени пак без пари останала. :D Ще обиколи телевизиите за да разкаже (отново) как е оставена, наранена и без пари, този път след официалния си развод. :D Много тъпо същество, защо си мисли че някой се интересува? И мисли ли че това е начин да напомни че е жива?

Да, и в "Смени жената" ще участва. Очаквайте я скоро и в "Семейни войни", "Съдби на кръстопът" и всички подобни, от които може да изкара някой лев. :1000 (29):

Петра е от времето, когато поп-фолкът беше по-разнообразен. Забелязвам, че повечето от потребителите тук смятат, че преди години не е имало конкуренция. Конкуренция имаше, и то сериозна, просто беше друг вид. Сега всички изпълнители се целят в един таргет и много малко от тях залагат на нещо различно. В по-ранните години голяма част от певците имаха индивидуалност, творчеството им, визията им, стилът им се отличаваше. Това продължи до 2008/2010, от там нататък започна бясното уеднаквяване от което жанра пострада много.

Петра беше супер интересна, хитова и разпознаваема. Тя си правеше хумористични парчета, имаше сатира в тях и супер тънко и хитро осмиваше политическите партенки и социалните явления. Скандална беше. Има два тотални хита - "Хищна хиена" и "Командира", които въртят и днес. Ако се завърне обаче, не ми се вярва да бъде конкурентноспособна. Някои изпълнители е добре да си останат с възприятията на хората за тях от едно време и да не се пробват в настоящето, за да не развалят магията от образа си на легенди. :)

Всеки е свободен да се възхищава на който пожелае.

Относно Фики, смятам всичко това за един много лошо скалъпен пиар ход, предвид падащата му кариерка.

Не е красив напоследък, в Папараци изглежда подпухнал...Липсва ми секси Фики - с хубава брада, с хубава коса. :3fdb8960598fa63e:

Интервюто на Преслава беше доста скучно, всъщност по-точно Лора Крумова и грам не е мръднала ментално, и пак с клишетата напред. То като не си роден за журналист, няма как да се научиш по махленския начин. Иначе в самата Преса наистина има магия - има магнетизъм тая жена и е артистична, просто не можеш да й хванеш спатиите. Но това не бива да кара хората да й прощават всички дивотии. :)

Колкото до Рени - тя иска да си върне загубеното и действа от позицията на наранен човек. Но Рени не е лош човек. Така наречените й изцепки в брадъри са силно преекспонирани, защото една Емануела се изложи двойно повече, но това е тема на друг разговор. :) Това е просто едно предаване и целта е да промива мозъци, също може да разруши и най-непоклатимия имидж.

По поздравителния live блок на Фен тв:

- Може ли една хубава песен на Райна?

- На Райна не се сещам за такава!

:D Много са забавни тея :D

А всъщност Фен клуб по Планета ТВ виждам, че съществува, но не виждам да вървят поздрави както на времето. Какво се случва?

Леля Ванче дъни от съседната сграда, не се спряха първо Азис, Азис и Глория, Преслава сега това:

:gun_bandana:

По поздравителния live блок на Фен тв:

- Може ли една хубава песен на Райна?

- На Райна не се сещам за такава!

:D Много са забавни тея :D

А всъщност Фен клуб по Планета ТВ виждам, че съществува, но не виждам да вървят поздрави както на времето. Какво се случва?

Планета са скопени просто и не си знаят интереса.

Мартин ли е водещ по Фен, та е изцепил тази глупост? Грубо е.

Но ФЕН имат страхотно ретро всяка вечер, както и Веселина. Супер разнообразни са, въпреки че ФЕН не пускат абсолютно всичко, което се поръча. Водещите отрязват доста от хората.

О, Марто е култов просто :D Ама тази вечер е момичето, не и знам името. Разнообразни са от към музика, покрай тоя блок започнах да слушам и техния канал. Не е толкова зле! По Планетата зациклиха яко на едно място, едни и същи имена и леко омръзна.

Леля Ванче дъни от съседната сграда, не се спряха първо Азис, Азис и Глория, Преслава сега това:

При мен са надули Роксана и Джамайката :1000 (29): :1000 (19):

О, Марто е култов просто :D Ама тази вечер е момичето, не и знам името. Разнообразни са от към музика, покрай тоя блок започнах да слушам и техния канал. Не е толкова зле! По Планетата зациклиха яко на едно място, едни и същи имена и леко омръзна.

Миналата година им беше конкурсът за ново лице на тоя поздравителен блок и една моя колежка от университета беше сред претендентите до последно, но накрая избраха само Марто май. Забавен е, ама ме е яд, че не избраха и колежката. Както и да е.

Всяка вечер ФЕН имат уникална програма, а Пайнера наистина си изтри историята с гумичка за норматив. Не помня от кога не съм си пускал Планета.

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...