stereoto_ Публикувано на Февруари 16 Report Share Публикувано на Февруари 16 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 ТРЕПЕРИМ ЛИ????? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Клипчето е слабо този път Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Клипа е як, ама песента нещо не ме кефи... След 2-3 слушания може да ми хареса, но сега твърдо не Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Айде хитарата е пусната! Жалко, че е избрала Галина за колаборация, но ако ще помогне за популяризация - одобрявам! Мачкай, Яни! Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Слабичко ми идва, но има нещо интересно. Харесва ми, че влага идея в клиповете, този май е the best! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Много по-добра от "Хубаво го запомни". Особено припевът бая ме кефи. Мирише ми на хит. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Мачкай Императрице! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Слабичко ми идва, но има нещо интересно. Харесва ми, че влага идея в клиповете, този май е the best! Да, тук идеята е нещо, което ми дойде като идея на мен още лятото, добре е направено, изпипан монтаж, ала няма никаква динамика и не задържа интереса докрая. Иначе доста са орязали, като гледам всичко, освен една визия е от презаснетия материал. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Жестока! На Галин партиите също пръскат! Хит! :1000 (6): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 С тая слаба конкуренция това като нищо ще стане номер 1 в 50-те най. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Хит, милички, хит! Текста е пиперлив на момента и определено има топ фрази. Браво, Янице! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Смазаааа!!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Какво са снимали,какво са монтирали толкова не знам. Има нещо яко зарибяващо в музиката и припева. Партията на Галин е доста добра,браво! Харесва ми,но не толкова. Ще и се получи де този път. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 То по-голяма част от клипа е от тази визия, дето преди 1-2 седмици пусна снимки.. явно почти целия клип ѝ е бил орязан Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 За това ли чакахме 2 месеца? Провал! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 За това ли чакахме 2 месеца? Провал! Ебавам се, да не се вържете МЕГАЯКА Е! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Като клип тоя ми идва най-слаб от последните и. Особено предния и, беше доста на високо ниво. Песента - не е лоша, но ми е типична Пашева, вече 5та песен под ред пуска негови парчета и ми идва ту мач. Може и да стане хит, но не го виждам да е дълго време. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Определено песните на Яница от Оцко бяха ТОП-а. Тази ми идва слаба, има зарибяващи моменти и хубави фрази, но не я виждам като голям хит. Клипът е пълна скука. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mimchyyy9 Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Много е яка! Харесва ми!! Браво на Яница! Всичко е изпипано до най-малкия детайл.... Показа им как се прави хит! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Музиката обаче е брутална, не знам на кой е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 На тоа клип му липсва поне една лампа. Песента е бозъ голема, ама с тая скука, кат няма качествен, да не кажа изобщо градус, и префтасала бозица става. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Слабичко ми идва, но има нещо интересно. Харесва ми, че влага идея в клиповете, този май е the best! Ама пращи от идея, да ти кажа. По темата: Липсва ѝ една средна кула в ... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
meleto Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Жалин е излишен. Иначе, не ме изкефи отначало, но после като я доизтраях... ами не е толкова зле. Но липсата на продукция може и да я изстреля Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Песента започва като "Върнах ти го". Хубава е. На Галин частта ми хареса. Да не повярваш. Графики. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.