mimchyyy9 Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Яница е най-яката! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Галена е родила! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Галена е родила! Честито! Дай е жив и здрав малкия, и много да я радва! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Честито! Дай е жив и здрав малкия, и много да я радва! Казва се Александър Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Казва се Александър :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Това име Много се радвам за нея, децата са най-голямото щастие на света! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Теди Александрова подготвя нов сингъл Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Теди Александрова подготвя нов сингъл :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Галена е родила, тая ми говори за Ломската пачавра. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Галена е родила! :1000 (6): Да й е живо и здраво, най-важното! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Галена е родила, тая ми говори за Ломската пачавра. Конкуренцията на Яни се задава. Галена не ме вълнува особено Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Галена не ме вълнува особено Бахти злобната Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Бахти злобната И какво е злобното?Не ме вълнува дали ражда или не,какво ме засяга това мене? Вие като плюете по цял ден разни изпълнители не сте злобни , а някой нещо като каже за вашата Галошка скачате като за майка си Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 И какво е злобното?Не ме вълнува дали ражда или не,какво ме засяга това мене? Вие като плюете по цял ден разни изпълнители не сте злобни , а някой нещо като каже за вашата Галошка скачате като за майка си Можеше от уважение поне да честитиш или да си затвориш поне за днес злобната уста! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Можеше от уважение поне да честитиш или да си затвориш поне за днес злобната уста! Не честитя на хора,които не уважавам , а и ти я намеси след като споделих статия за бъдещата песен на Ломска? Нищо не съм казала за нея и е време да разберете , че света не се върти около нея Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Слушаме ли музикални шедьоври? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Галена ще избухва здраво Звучи брутално Само дето Галс ще е бясна ако това добие придобие популярност. Честито за раждането, бързо да се възстановява и да ги мачка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Вчера случайно се сетих за тази яка песен на Деси Слава. Уж щеше да прави балада с началото на песента, но така и не направи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Честито на Галка и Галин! Много съм щаслива за тях! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Вчера случайно се сетих за тази яка песен на Деси Слава. Уж щеше да прави балада с началото на песента, но така и не направи. Едвали би направила, каквото и да било от този албум, самата тя каза, че бил най-големият й провал. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mimchyyy9 Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Галена е родила! Честито! Да ѝ е живо и здраво и много, много да я радва! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Галена с премиера днес до часове! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 С още една изненада ще ни зарадва Галена днес и това е премиерата на дългоочаквания нов видеоклип от нея. След като в Новогодишната нощ тя ни представи песента “Мина ми”, певицата сега е посветила новия си музикален проект на своя син. Песента носи заглавието Moro mou (Бебето ми) и е по музика и аранжимент на Даниел Ганев. Вълнуващият текст пък е дело на Анастасия Мавродиева. Режисьор на лентата е Георги Манов. п.п. На Яница песента не е ли на Драганински, защо всички пишат Пашев в коментарите Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Галена с премиера днес до часове! :3fdb8960598fa63e: Мачкай, МамаУраган! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Честито на кралицата! Да ги радва много малкия Алекс 😘 П.с Яница потъва в 10-та глуха Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Коментирайте каква според вас е първата реакция на Преси, когато разбере за Галс? Ще реже вени, че още не ѝ случва? Ще ѝ звънне, плачейки? Ще влезе под душа с шепа хапчета? Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Коментирайте каква според вас е първата реакция на Преси, когато разбере за Галс? Ще реже вени, че още не ѝ случва? Ще ѝ звънне, плачейки? Ще влезе под душа с шепа хапчета? Ще й звънне да й честити или евентуално е отиде да я види с голям букет червени рози и статуетката "Певица на 2015-та"? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари