Jump to content



Стигнахме ги!


Препоръчани коментари

Кита е жестока.

После иска някой да я ебе, но с това мислене просто отблъсква дори за еднократно.

Очаквам скоро да се влюби и мъж да и отнеме любовта - ще е драматично.

2.jpg3.jpg8.jpg
Link to comment
Сподели в други сайтове

  • Отговори 40
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Уау! Повечето тук пледират за толерантност, но самите те са нападателни и използват обиди за да защитят тезата си. Вземете се стегнете, момичето е очевидно свръх консервативно. Приемете това и просто не обръщайте внимание. Хора сме, различни сме, не можем винаги да се приемаме.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Извинявай, точно на хомосексуалист няма как да повярвам. Ще те разочаровам горчиво, но природата е създала само 2 пола и това е! Гледката на "влюбени" хомосексуалисти е грозна и отвратителна, докато тази при хетеросексуалните е естествена и красива. Природен закон е, че хомосексуалистите не могат да имат деца и така е много по - добре. Аз съм против хомосексуалисти да осиновяват деца, защото децата не са играчки. Те имат нужда от двама родители - баща и майка. Жестоката истина е, че никой мъж не може да замени нежността и топлината на майката, както и че никоя жена не може да респектира децата така, както може мъжът. От живота и общуването си с двата пола детето се научава да прави прилики и разлики, да общува с двата пола и се учи на бъдеща социална роля. Вие не можете да му бъдете полезни, можете само да го объркате или дори да му съсипете децата.

 

Обичайте си се там по спалните, но не се навирайте нагло в очите ни и в очите на децата! Вие буквално не им давате избор, а им насаждате в главите, че хетеросексуалните са ненормални, а вие сте нормални! Нямате право на претенции! Нямате право да искате да имате деца! Децата не са играчки, те са безащитни същества, лесно податливи на манипулация! Точно от това ги опази Путин - да не гледат и слушат по телевизията и радиото, както и в руския интернет перверзии и простотии. Нямате право да искате ние да станем малцинство! Природата и Бог са на наша страна, не на ваша. Ти си станал гей под влиянието на някой скапан американски кино боклук! Не ни поучавай и не ни натрисай убежденията си! Аз не желая Содом и Гомор в моята родина! Правете какво искате в спалнята, но спрете да ни налагате вашето, спрете се със гнусните си паради! Прайд паради! Вие за животни ли се имате? За стадо? Съжалявам ви много, вие явно сте изгубили връзка с реалността. Ние пък се имаме за хора, човеци, отдавна еволюирали. Нас ни е грижа децата да растат здрави физически и психически, да са добре образовани, възпитани, морални и стойностни хора, научени на състрадание и добрина.

 

Всеки знае как се правят измислените класации на университетите. Това с класациите е измислена и глупава американска работа за наивници. Нормалните студенти не се водят по класации, а къде им е мечта да следват. На мен класациите са ми безразлични, не могат да ме впечатлят.

Знаеш ли с какво асоциирам хомосексуалистите? С Ирма Грезе.

Лол, защо измести темата от напълно необоснованите си твърдения, които изобличих, към хомофобията си?

 

Дискусията тук е приключена. :1000 (19):

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

И една дума да напиша по темата, ще си изгубя времето. Хора, няма смисъл. Каквото човек сам си направи, никой друг не може да му го направи. Ето ви един пример за това как в стремежа си да се изкараме винаги прави и компетентни, търсим грешката и обвиняваме всички и всичко около нас, само не и самите нас. Тази тема може да е като показно какво НЕ трябва да се прави. :)

Link to comment
Сподели в други сайтове

Ама Кити ти нормална ли си? Нали си учила 12 години? Биология нямала ли си в обучението си, за да разбереш, че човек се ражда хомосексуален, а не я придобива от филм?? Липсват ти огромна част основни знания, съветвам те да наваксаш. Започни с Биология за 7-ми клас.

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...
С коя биология за 7 клас, писаната от еврогейски учени ли?

А ти откъде знаеш че си хетеронормативна? Пробвай с противоположния ти пол и ела пак да си приказваме.

Link to comment
Сподели в други сайтове

А ти откъде знаеш че си хетеронормативна? Пробвай с противоположния ти пол и ела пак да си приказваме.

 

Ти си разкарай Ангела Хитлер от профила! :feminist_en: :ad:

Link to comment
Сподели в други сайтове

С коя биология за 7 клас, писаната от еврогейски учени ли?

Не ги ли пишат българи учебниците в България?!

Link to comment
Сподели в други сайтове

Не ги ли пишат българи учебниците в България?!

Това е любимото оправдание на консерваторите - учените са с прочити мозъци, а статистиките са измислени и нагласени.

Link to comment
Сподели в други сайтове

  • 1 month later...

Само като видях заглавието на темата и се сетих кой може да го е писал. Досега не бях писал извън раздела за поп-фолк (освен веднъж в хип-хоп раздела, за песен на Криско, единствената, която ми и харесва - ОЕТ ), та реших да се поразгледам. И виж, Кити отворила дори тема!

 

Кити, бях те питал преди време, ама ти не ми отговори, инвалидноста ти мозъчна ли е или друг типаж? Получих бан тогава заради нормален въпрос и не разбрах отговора, който ти и на ЛС не ми даде. Хапчета употребяваш ли, на психолог ходиш ли, ти ОК ли си с развитието?

 

Не, питам сериозно...

 

Това нещо "Kitty" освен да пише в дразнително червено за ГЕРБ, курви, патриоти, политика и американци друго незнае...

Ама и цяла тема отворила по този въпрос.

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...