Jump to content

The Weeknd – Общи приказки

Препоръчани коментари

Точно на днешната дата, този легендарен артист заслужава направата на тази тема! Днес официално излезе албумът – "STARBOY", с включени 18 песни, от които има колаборации с Daft Funk, Lana Del Rey, Kendrick Lamar, Future.

Пожелавам му да покорява още върхове, още много хитове и успехи! С предишният си албум "Beauty Behind The Madness" получи награди Грами, да се надяваме, че и с новият ще го направи!

Сподели в други сайтове

Лана е тотална ненормалница! Снимала е видео как слуша песента от албума, която е дует с нея и там се пее: "Scratching counter tops, I was screaming, my back arched like a cat", и тя по същото време драска с нокти, и после танцува като откачалка!

Невероятна!

Сподели в други сайтове

Не съм слушала още албума, искам да му се насладя, но съм с високи очаквания. Дано го реализира по-добре от съвършенството Beauty Behind the Madness, от който някак си успя да извади слаби песни като In the night и да ги направи сингли за сметка на шедьоври като Shameless, Prisoner, Dark Times, Losers...

Сподели в други сайтове

Кефи ме още от песента с Ариана и I Can't Feel My Face! Има потенциал да стане дори още по-голяма звезда от това, което вече е!

Преди малко чух и албума в Spotify- страхотен е! Трудно ми е да посоча фаворити сред толкова много яки песни, но може би от новите най-много ми се откроиха Secrets и True Colors. Това с Лана също- трябваше да е цяла песен!

Сподели в други сайтове

Кефи ме още от песента с Ариана и I Can't Feel My Face! Има потенциал да стане дори още по-голяма звезда от това, което вече е!

Преди малко чух и албума в Spotify- страхотен е! Трудно ми е да посоча фаворити сред толкова много яки песни, но може би от новите най-много ми се откроиха Secrets и True Colors. Това с Лана също- трябваше да е цяла песен!

Мачкаш с вкус!

Съгласен съм за песента с Лана, звучи зверски, жалко, че е само 1:50 секунди! Грях!

Моите фаворити са почти всички песни! :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Искам да кажа мнението си за песните, ще го направя тук, защото искам темата да има повече коментари и да се развие :3fdb8960598fa63e:

01. Starboy – Още от първото ѝ слушане ме грабна! Невероятна музика, текст, изпяване, абсолютно заслужен мегахит, надявам се да има 1 милярд гледания! Има супер много продажби, разгръща се все повече и повече - брутална песен. А в едно интервю Абел казва, че докато я записвал дори нямал намерение да бъде пилотен сингъл - това щеше да е грях!!!

02. Party Monster – Виждам я тотално в стил "The Hills", а именно тотален трепач! Тая песен искам задължително да бъде сингъл номер 3! А и като знам, че Лана е участвала в писането ѝ, както и вокали ми е още по-любима.

03. False Alarm – Феновете много недоволстват за тази песен, но за мен е един страшен експеримент - откъм музика, изпълнение, и като цяло е най-различната песен в албума. Харесва ми много, и супер много се кефя, че има такъв невероятен клип!

04. Reminder – За тази песен четох, че феновете си пускали "False Alarm" само за да чуят преминаването от нея към тази, което наистина е жестоко! Песента е много добра, типично в негов стил - закачлив текст, зарибяваща, има възможност да бъде голям хит, ако реши да я развие.

05. Rockin' – Една от фаворитите на хората е тази песен, в създаването ѝ е взел участие Макс Мартин, което гарантира хит. Много ретро и същевременно модерно - невероятна!

06. Secrets – Тази песен те връща в 90-те, звученето ѝ е толкова ретро и има някаква магия в нея. Точно заради такива песни Абел ме спечели - чувствам я много специална тази песен, много бих се радвал, ако има клип.

07. True Colors – Не знам дали защото не съм я слушал толкова, колкото другите, или поради друга причина, но това е единствената песен, която не ми харесва. Слаба ми е.

08. Stargirl – Много добър замисъл, зарибяваща музика и добри изпълнения, много щях да се радвам, ако беше цяла песен... езък! Не можаха ли поне зорлян да изпеят 3-4 минути.. много добра.

09. Sidewalks – Мноого добра колаборация, много различна песен. Кефи ме супер много, там и чуваме различни извивки в гласа на Абел.

10. Six Feet Under – Безапелационен фаворит! Според мен ще бъде сингъл, много хитов потенциал има тази песен, типична песен с етикет "THE WEEKND"!

11. Love To Lay – Брутална музика, особено в припева, хитово, ново, стилово – епична песен!

12. A Lonely Night – Отново те връща назад във времето сякаш, просто този човек има много голям нюх за песни.. точно такива обичам – много добра!

13. Attention – Много интересни вокали, те бяха първото нещо, което ме грабна. Плюс гласът на Абел и става перфектно, няма шанс за сингъл, но си е една доста добра песен.

14. Ordinary Life – Специална за мен песен, много я обичам! Един ден слушах само нея дори. Една от най-любимите ми песни в албума.

15. Nothing Without You – Бомба, много добра песен!

16. All I Know – Мигом клип! Това е готов хит! Супер здрава песен..

17. Die For You – Не може албум без такава песен.. текстът е чудесен, музиката също.. обожавам я!

18. I Feel It Coming – Перфектен завършване на албума! Това е и вторият сингъл, виждам го като тип "Can't Feel My Face", риск си е - надявам се да му се получи и този път.

Предоволен съм от албума! Дори надвиши очакванията ми.. просто е железен! Надявам се да има много успехи и добре реализирани песни, защото има много потенциал! Браво!

Сподели в други сайтове

• 3 weeks later...
Starboy- номер 1 в Hot 100. Третият номер 1 хит на The Weeknd!

Време беше, заслужено. Да припомним че последният път когато беше No1, сам си измести Тhe hills от върха с CFMF :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

• 3 months later...
  • 11 months later...

Първо, нека стане ясно, че My Dear Melancholy, не е албум, а е EP. Пуснат изненадващо, има страшен успех. Първото, което е, че направи над 25 милиона в Спотифай за едно денонощие, Starboy с 18 песни направи 32. После идва реда на Call Out My Name, която направи над 6.5 милиона за 24 часа (глобално) и 3.5 (САЩ), което нареди песента като трета най-силна премиера някога.

Песента също се очаква да бъде в ТОП 5 в ББ100, а дори не е обявена като сингъл още и не е имала каквото и да било промо, дори радио, кой друг може да се похвали с това?

Изненадата идва от Apple Music, премиерата на COMN е била над 6М стрийм, явно Спотифай още не е топа в това отношение, както виждаме - почти двойна разлика.

ЕП–то се очаква да дебютира под номер 1 в ББ200. Без реклама, без предварително пуснат сингъл (дори още не пуснат такъв), изненадващ.. но въпреки това с феноменален успех.

Искрено се радвам на успеха, тъй като единствено исках нова музика, а това, че се върна към своите корени и звученето е като Trilogy/BBTM е страхотно, а успеха прави нещата още по-сладки. Надявам се по-скоро да обявят lead сингъла официално – COMN, да го изпратят по радиата и да излезе клип, (който доколкото знам е вече сниман) и всичко ще си дойде на мястото. Такъв интерес към песен не помня да е имал.

Също така, забравих да вметна, че всички песни бяха в ТОП 10 Глобал Спотифай, като Call Out My Name бутна Дрейк от върха и го държи вече трети ден. Пожелавам му тази песен да бъде четвъртият му номер 1 хит, което при правилна реализация съм убеден, че ще стане.

Спекулира се, че ще има още една (две) части на ЕП-то, затова това завършва със запетая. Ще видим есента дали ще пусне другата част, след което да ги обедини в албум, както беше с Trilogy. Оригинална идея, оригинално заглавие, брутални песни, всичките са ми много любими.. нямам какво друго да кажа. Кралят се завърна по-мощно от всякога!

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...