Роско Публикувано Май 24 Author Report Share Публикувано Май 24 Само на мен ли Симона ми хареса много? Според мен сте повлияни от майка й. Справи се блестящо с песента. И на мен много ми хареса. Справи се супер! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 Звездата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 Звездата! Даа Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 И какво се оказа че фаворитът на шоуто не продължи ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 И какво се оказа че фаворитът на шоуто не продължи ? Какъв фаворит? Само flashlight ми хареса как изпълни. Много ми е фалшив. И певчески, и като човек. Не знам защо толкова го подкрепят.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 Какъв фаворит? Само flashlight ми хареса как изпълни. Много ми е фалшив. И певчески, и като човек. Не знам защо толкова го подкрепят.. Заради един добър кастинг, както често става. Поне тук не го набутаха да продължава за смс-и. В Х-фактор примерно Стела или Мирян бяха такива случаи - силни кастинги, нататък дъно, обаче стигат много напред... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 Какъв фаворит? Само flashlight ми хареса как изпълни. Много ми е фалшив. И певчески, и като човек. Не знам защо толкова го подкрепят.. Мен не ми е фаворит, просто беше звездата на шоуто досега. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 Оказа се, че Никола в ниските песни не е нищо особено. Беше хитър ход да се представи с "Flashlight" в началото, защото постигна търсения ефект. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Симона - кралица Не знам нарочно ли повтори думата или не, но го засрами заслужено 3:20 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wga..ca Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Камелия харесвала Justin Timberlake ама кой знае по какъв повод го каза... Хич я няма допре ли до нещо различно от балканска музика. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 По-скоро бг и сръбска чалга. Друго балканска едва ли знае. И пак само английски песни ще се пеят. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Камелия пръсна с визия !! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wga..ca Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Журито е нелепо тази вечер, както и визитките на участниците. Отбора на Графа е много зле, нищо особено не са. По-лошо изпълнение на тази невероятна песен не съм чувал. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Журито е нелепо тази вечер, както и визитките на участниците. Отбора на Графа е много зле, нищо особено не са. По-лошо изпълнение на тази невероятна песен не съм чувал. Да, тоя беше покъртитерен. Не знам как стигна до тук. На всичкото от горе е и анти. Яна и Кристиян са ок. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wga..ca Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Да, тоя беше покъртитерен. Не знам как стигна до тук. На всичкото от горе е и анти. Яна и Кристиян са ок. Поне са го подстригали и вчесали... пак е нещо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Бях позарязал това шоу, но сега реших да дам шанс на финалните епизоди и отново най-много ме изкефи... Камелия. :1000 (29): Супер е с новите зъби, под 40 изглежда. Жалко, че Милена и Иван вече не участват, те ми харесваха най-много. Чакам поне Симона с интерес. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wga..ca Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Много е красива тази Камелия бе, невероятна жена! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Много е красива тази Камелия бе, невероятна жена! Няма такава !!! На Камелия отбора е доста добре между другото. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Харесва ми, че Поли не ги захаросва, както обикновено правят по тия формати. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Май 28 Author Report Share Публикувано Май 28 Глория е в залата. ✌️💃 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Petroff Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Веднъж да реша да го гледам и след 5 минути да загубя интерес...на този формат не му върви и това е...много ми е слабо като организация и реализация....на всяко предаване кастингите са интересни и до там...а водещите-пази Боже...много са зле Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Глория е в залата. ✌️💃 Е то остане и да не отиде Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Аз изпуснах, какво пя Симона? Поли е много проста верно, пред 2 избрани от публиката да се изцепиш, че третата била по-добра... ами ти подценяваш по този начин и публиката, и твоите участници. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 На мен изобщо не ми харесва концерта днес. Малко като на караоке парти ми идва Много малко показаха добро ниво. И това накъсване с гласуването не знам дали ми харесва. Камелия е уникаааално яка! Браво! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Май 28 Author Report Share Публикувано Май 28 Аз изпуснах, какво пя Симона? Поли е много проста верно, пред 2 избрани от публиката да се изцепиш, че третата била по-добра... ами ти подценяваш по този начин и публиката, и твоите участници. На Лили Иванова песен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари