Jump to content

Препоръчани коментари

• Отговори 77
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Тая па!!! Лигава и смешна с някакви неадекватни движения и мимики.

Ся припадайте по малоумния текст, натам върви тоя бранш. Дупета, баране, к..ви, кой ти обръща внимание на качеството? Важното е да има ригаригадахта...

ГърУ, поУудяУ... Това сега е вървежно, яко, брутаУно. Дръжте ме...

С такива като тая, попфолкът много губи. Пълна простотия, как може такива "песни" да се допускат. Едно време какви песни правеше.

Леле Теди ги смачка,айде сега вие старомодните почвайте да плюете

Почнах, имам още!

Възвишавайте такива "певачки" и проекти, че вървите добре в бранша :1000 (30):

Брууууууутална! И песента, видеото, а и тя. Това мисля ще е страшен хит! Много ме кефи Теди, още от дебютната си песен! Прилича ми страшно много на Гергана преди години, но външно - стилът им на пеене и музика, която предлагат естествено е коренно различна. Много намахана и скандална песен за пореден път, типично и очаквано от нея. Доста вдигна летвата с "Чалга пеперудки" ама и тая яко си я бива, дано повтори същия успех. Давай, Тодорке! :1000 (6):

Яд ме е, че Азис бърка в кацата с меда, набутвайки се в готов хит. Не биваше Теди да го допусне! Разваля всичко с мазното си гласче!

Теди е супер и това го знаем! Малко по-тъпа от предните й песни ми идва като текст, но ритъмът е як.

Теодора никога не е приличала повече на Гергана,първо си помислих,че участва и Гергана :mf_surrender:

Песента обаче е брутална,не одобрявам тия противни и пошли неща обаче не мога да отрека,че това ще е хит и зарибява.

Първата ми реакция - :roll1:

Хит ще е, но пак си е простотия. На Азис частите са по-зарибяващи. И в клипа се раздава много яко. :1000 (29):

fb4.gif

Теди Александрова (Official)

1 min · Sofia ·

Приятели много съм щастлива че новото парче вече е факт. Специални благодарности на Данчо Петков и целия екип с който реализирахме видеото ! Благодаря и на Боби Павлов за доброто сработване за приятелство също така за хъса в процеса на работа по парчето! И най-вече едно огромно благодаря на краля на попфолка АЗИС за професионализма,отношението и старанието по проекта !!! Но каквото и да кажа за АЗИС то ще бъде малко не достатъчно да изразя своето възхищение и блогодарност към него ! Не забравяйте че не трабва да приемаме живота толкова на сериозно щом сме здрави всичко друго е " НЯ'ПРОБЛЕМ' ❤❤❤😘😘😘🔝

Нека скандализирам - не ми пука дали песента ще стане хит, дали ще спечели класацията на Рамания 48 пъти, дали клипът ще се гледа по 100 000 пъти в минута, дали ще пратят парчето в космоса. Това е точно тази Теди, която харесвам. Доволна съм.

Моля хората, които до вчера възхваляваха #мамаураган, днес да внимават с какви изразни средства ще обсъждат текста на Теди, за да не изглеждат нелепо.

Мале, много е яка песента на Теди Александрова! Супер е! Със сигурност ще стане голям хит. Нямам търпение за новият ѝ албум.

Яд ме е, че Азис бърка в кацата с меда, набутвайки се в готов хит. Не биваше Теди да го допусне! Разваля всичко с мазното си гласче!

Теди е супер и това го знаем! Малко по-тъпа от предните й песни ми идва като текст, но ритъмът е як.

+1

Знаех си, че ще оставят Яница за финал :3fdb8960598fa63e:

Песента бива. Клипа е тъп, и Азис разваля песента, Теди е яка тука.

Няма какво да си кривя душата - хареса ми. Циганското този път е сведено до минимум, текстът не те кара да си блъскаш главата в стената, даже, имайки предвид таргет аудиторията, си е доста приличен. Можеше да е още по-добра, ако се пееше повече, а не това полу-рапиране, полу-пеене, полу-ръмжене, което има в последните ѝ песни. Ще стане голям хит, това е ясно. Поне се радвам, че не е откровена простотия като "Най-красивата принцеса".

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...