Jump to content

Препоръчани коментари

И на мен не ми хареса. До "Обичам те, гадино" ми харесваха песните които правеше.... след това нищо не ми харесва на Илиян.

Това песен ли трябва да бъде?! Не ми харесва.

Но може и да се хареса на аудиторията, това е лесно смилаема песен с абсурден текст, кючек, цигания. Може и да стане хит :mf_surrender:

Ако беше Теди Александрова щяхте да припадате, ама Илиян като пусне циганийка сте потресени.

Ако беше Теди Александрова щяхте да припадате, ама Илиян като пусне циганийка сте потресени.

Циганията на Теда, поне кефи, а това нещо...

Баси текста. Баси мазнотията.

МНОГО МЕ КЕФИ! :happyppl:

Моралните да не се правят, че не им харесва. И на вас ще ви захареса като отидете на дансинга. :3fdb8960598fa63e:

Голям фен съм на Илиян, но това е най-тъпата му песен! Докъм втората минута очаквах да има я кулминация, я да изпее нещо, а то почна да се повтаря същата тъпня! Не я дослушах.

Слабо и изтъркано. Инструменталните части ми харесват само.

Иначе интрото е супер с тоя акордеон - и после почва типичният илиянски trash...

Изслушах докрай цялото нещо само за да чуя дали наистина няма и 1 смислено изречение. :mf_surrender: Супер абсурдна "песен", пълен боклук. На Теда кючеците може също да не са стойностни, но поне има някакъв смисъл в текста, а не са само изредени случайни думи.

Все едно гледм ено от онези клипчета на някои самодейни цигански оркестри, които се промотират в youtube.

Клипът е потрес. Да я беше пуснал само като трак без пеене. Щеше да иа повече смисъл.

Много е скучен и изтъркан. Квото и да пусне, не му се получава.

Музиката е много яка. :1000 (29):

Но самата песен не ми харесва.

Мнооого яко! :1000 (29): Безсмислено, ама весело. Пък и то е повече кючек, няма нужда от някъв смислен текст.

Мен пък ме кефи песента,падам си по мазнотийки. :1000 (29):

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...