Jump to content

Online: Джена - Зависима

Препоръчани коментари

Не можах да я изтърпя до края, текстът е потрес...все едно рецитира, провлачена, ужас.

Всяка нейна песен е по-зле и по-зле.

Сподели в други сайтове

Силен припев, слаби куплети, някак празни.. Не е никак лоша музиката, но липсва нещо... Не е лоша песента, дано ми хареса повече... а как исках нещо силно като по-старите Да видя какво е, дори Ти къде беше е много сила, но...
Сподели в други сайтове

И тази е слаба като предните няколко. Всички казвате колко много ви липсва онази Джена с тоталните хитове отпреди години. На мен пък ми липсва онази Джена от самото начало, която правеше песни като "Късно е", "Животът няма втора серия", "Кой си ти", "Омръзна ми" и др. Песни, без каквато и да е претенция за хит, но бяха истински, пък и някои от тях се откроиха. Тази Джена ми липсва, без стремеж да е номер 1.

Сподели в други сайтове

И тази е слаба като предните няколко. Всички казвате колко много ви липсва онази Джена с тоталните хитове отпреди години. На мен пък ми липсва онази Джена от самото начало, която правеше песни като "Късно е", "Животът няма втора серия", "Кой си ти", "Омръзна ми" и др. Песни, без каквато и да е претенция за хит, но бяха истински, пък и някои от тях се откроиха. Тази Джена ми липсва, без стремеж да е номер 1.
Сподели в други сайтове

Не е никак лоша песента, със сигурност най-добрата на Джена тази година. Първоначално парчето може да ти заприлича на някои други песни, но по време на слушането се откроява.

А Джена не е изглеждала по-добре в клип!

Сподели в други сайтове

По-добре от предните две, но отново зле като за Джена. Ужасно скучни куплети и се чудя не и ли е било скучно дори на нея да ги "изпее". Едно провлачено, мудно, скучно е цялото нещо. Жалко!

Сподели в други сайтове

Има ли намерение да излезе от тази дупка? От две години не е пускала нищо свястно, което ме навява на мисълта, че с Оцко просто случи късмет!
Сподели в други сайтове

Има ли намерение да излезе от тази дупка? От две години не е пускала нищо свястно, което ме навява на мисълта, че с Оцко просто случи късмет!

Не й се занимава, сякаш. Семейната Джена няма онзи хъс и усет за сполучливи парчета, както някога. Оцко, Боцко, все тая - тя избираше какво да пее и как го иска, беше пример за чалгарките, дето си поръчваха песни, като на Джена.

Жалко. Спря по някаква причина...

Сподели в други сайтове

Не й се занимава, сякаш. Семейната Джена няма онзи хъс и усет за сполучливи парчета, както някога. Оцко, Боцко, все тая - тя избираше какво да пее и как го иска, беше пример за чалгарките, дето си поръчваха песни, като на Джена.

Жалко. Спря по някаква причина...

Айде, айде .. тя почна с глупостите още от "Градът работи за мен", а тогава даже не се беше запознала с Насенцето :mf_surrender: Баш липсата на Оцко ще се окаже проблема, както изглежда.

п.с. Интересно ми е колко гледания ще направи първото денонощие. Имам усещането, че и първоначалният интерес към песните на Джена спада - предвид, че е (беше) топ име, е редно да има към 150 - 200 000, но така като върви, ще са по-малко.

Сподели в други сайтове

Не Джена, а вие сте загубили всякакви нюх и вкус за музика! Нормално де, с бозите, които ни заливат от предната година до сега с лека музика и повърхностни текстове! :gun_bandana:

Това като музика и аранжимент е един страхотен микс между "Да те бях ранила" и "Кой ме събра с тебе"! Голямата и сила. текстовете, се връща по - ударна от "Ти къде беше"! Точно такава музикантска песен с майсторско изпълнение ни липсваше тази година и бях сигурен, че точно от нея ще дойде есента! Да не говорим, че още вчера на участието и в Плаза, хората вече я поназнайваха за няколко часа! На живо със страхотния глас и орнаментиката и, е още по - яка Видеото не искам да го коментирам, там знаем, че от нея не няма вложение - това е за по - бездарните.

Сподели в други сайтове

А кой й пише текстовете на Джена - винаги се опитва да използва някакви тежки и драматични фрази, големи сравнения, а в същото време се получава някаква мешана скара от не добре подбрани думи, понякога меко казано смешни. Лирическият герой излиза за цигари и не се връщал - ми, сигурно е било затворено и е отскочил до друг, по-далечен магазин. Щяла син да има....

Сподели в други сайтове

Щяла син да има....

Това е типично сръбски израз, има го в много техни песни и си има своето значение за тях, на български е твърде нелепо.

Всъщност, напускането на Оцко се отрази пагубно единствено на Джена - единствената която твърдеше, че сама си композирала песните и определяла звученето, пък той правел само това, дето тя каже. :1000 (29): А то се оказа съвсем друго :mf_surrender:

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...