Fast Публикувано Септември 15 Report Сподели Публикувано Септември 15 Яка е. Браво. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Септември 15 Report Сподели Публикувано Септември 15 Не можах да я изтърпя до края, текстът е потрес...все едно рецитира, провлачена, ужас. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Септември 15 Report Сподели Публикувано Септември 15 Не можах да я изтърпя до края, текстът е потрес...все едно рецитира, провлачена, ужас. Всяка нейна песен е по-зле и по-зле. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Септември 15 Report Сподели Публикувано Септември 15 Твърдо НЕ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 15 Report Сподели Публикувано Септември 15 Силен припев, слаби куплети, някак празни.. Не е никак лоша музиката, но липсва нещо... Не е лоша песента, дано ми хареса повече... а как исках нещо силно като по-старите Да видя какво е, дори Ти къде беше е много сила, но... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Септември 15 Report Сподели Публикувано Септември 15 И тази е слаба като предните няколко. Всички казвате колко много ви липсва онази Джена с тоталните хитове отпреди години. На мен пък ми липсва онази Джена от самото начало, която правеше песни като "Късно е", "Животът няма втора серия", "Кой си ти", "Омръзна ми" и др. Песни, без каквато и да е претенция за хит, но бяха истински, пък и някои от тях се откроиха. Тази Джена ми липсва, без стремеж да е номер 1. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Септември 15 Report Сподели Публикувано Септември 15 И тази е слаба като предните няколко. Всички казвате колко много ви липсва онази Джена с тоталните хитове отпреди години. На мен пък ми липсва онази Джена от самото начало, която правеше песни като "Късно е", "Животът няма втора серия", "Кой си ти", "Омръзна ми" и др. Песни, без каквато и да е претенция за хит, но бяха истински, пък и някои от тях се откроиха. Тази Джена ми липсва, без стремеж да е номер 1. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 15 Report Сподели Публикувано Септември 15 Не е никак лоша песента, със сигурност най-добрата на Джена тази година. Първоначално парчето може да ти заприлича на някои други песни, но по време на слушането се откроява. А Джена не е изглеждала по-добре в клип! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Септември 15 Report Сподели Публикувано Септември 15 По-добре от предните две, но отново зле като за Джена. Ужасно скучни куплети и се чудя не и ли е било скучно дори на нея да ги "изпее". Едно провлачено, мудно, скучно е цялото нещо. Жалко! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Септември 15 Report Сподели Публикувано Септември 15 Няма нещо, с което Джена да може да ме впечатли. Кофти глас и кофти репертоар. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Септември 15 Report Сподели Публикувано Септември 15 Има ли намерение да излезе от тази дупка? От две години не е пускала нищо свястно, което ме навява на мисълта, че с Оцко просто случи късмет! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Loka Публикувано Септември 15 Report Сподели Публикувано Септември 15 Има ли намерение да излезе от тази дупка? От две години не е пускала нищо свястно, което ме навява на мисълта, че с Оцко просто случи късмет! Не й се занимава, сякаш. Семейната Джена няма онзи хъс и усет за сполучливи парчета, както някога. Оцко, Боцко, все тая - тя избираше какво да пее и как го иска, беше пример за чалгарките, дето си поръчваха песни, като на Джена. Жалко. Спря по някаква причина... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 15 Report Сподели Публикувано Септември 15 Не й се занимава, сякаш. Семейната Джена няма онзи хъс и усет за сполучливи парчета, както някога. Оцко, Боцко, все тая - тя избираше какво да пее и как го иска, беше пример за чалгарките, дето си поръчваха песни, като на Джена. Жалко. Спря по някаква причина... Айде, айде .. тя почна с глупостите още от "Градът работи за мен", а тогава даже не се беше запознала с Насенцето Баш липсата на Оцко ще се окаже проблема, както изглежда. п.с. Интересно ми е колко гледания ще направи първото денонощие. Имам усещането, че и първоначалният интерес към песните на Джена спада - предвид, че е (беше) топ име, е редно да има към 150 - 200 000, но така като върви, ще са по-малко. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Септември 15 Report Сподели Публикувано Септември 15 Не ми харесва. По-добре щеше да е ако текста имаше рими. Така някак си много постно ми звучи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Септември 15 Report Сподели Публикувано Септември 15 Мен ме кефи песента, припева ми е много приятен, куплетите вярно, че са дълги, но нищо.. много е добра песента. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Септември 16 Report Сподели Публикувано Септември 16 Мега умрялата песен, какво й става на тая Джена? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hotty Публикувано Септември 16 Report Сподели Публикувано Септември 16 Не Джена, а вие сте загубили всякакви нюх и вкус за музика! Нормално де, с бозите, които ни заливат от предната година до сега с лека музика и повърхностни текстове! Това като музика и аранжимент е един страхотен микс между "Да те бях ранила" и "Кой ме събра с тебе"! Голямата и сила. текстовете, се връща по - ударна от "Ти къде беше"! Точно такава музикантска песен с майсторско изпълнение ни липсваше тази година и бях сигурен, че точно от нея ще дойде есента! Да не говорим, че още вчера на участието и в Плаза, хората вече я поназнайваха за няколко часа! На живо със страхотния глас и орнаментиката и, е още по - яка Видеото не искам да го коментирам, там знаем, че от нея не няма вложение - това е за по - бездарните. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cerveau Публикувано Септември 16 Report Сподели Публикувано Септември 16 А кой й пише текстовете на Джена - винаги се опитва да използва някакви тежки и драматични фрази, големи сравнения, а в същото време се получава някаква мешана скара от не добре подбрани думи, понякога меко казано смешни. Лирическият герой излиза за цигари и не се връщал - ми, сигурно е било затворено и е отскочил до друг, по-далечен магазин. Щяла син да има.... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 16 Report Сподели Публикувано Септември 16 Любовта не й се отразява добре. Тя вместо да има вдъхновение, прави все по-тъпи песни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Seihi Публикувано Септември 16 Report Сподели Публикувано Септември 16 Не важи ! Next song please Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Септември 16 Report Сподели Публикувано Септември 16 Щяла син да има.... Това е типично сръбски израз, има го в много техни песни и си има своето значение за тях, на български е твърде нелепо. Всъщност, напускането на Оцко се отрази пагубно единствено на Джена - единствената която твърдеше, че сама си композирала песните и определяла звученето, пък той правел само това, дето тя каже. :1000 (29): А то се оказа съвсем друго Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Септември 16 Report Сподели Публикувано Септември 16 Толкова силно искам такава песен! Това лято просто ГРЪМНА с тая песен, звучеше от всякъде... даааааа Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Септември 16 Report Сподели Публикувано Септември 16 Песента прилича и на "Плаче се за мъже" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Септември 16 Report Сподели Публикувано Септември 16 ясно ДЖЕНА без ОЦКО няма да види ХИТ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Септември 16 Report Сподели Публикувано Септември 16 Текст: Мариета Ангелова Музика: Джена Аранжимент: Сашо Сашов Режисьор: Ивайло Спасов Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.