Jump to content

Online: Малина ft. Константин - Давай, питай

Препоръчани коментари

• Отговори 62
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Лелеее... останах много приятно изненадан!

Малина изгъмя! Клипът е един от най–добрите за тази година, песента също е много интересна и същевременно хитова!

Дано стане хит, заслужава го!

Сподели в други сайтове

На мен клипа въобще не се връзва с песента. Музиката позната до болка,текста много простоват ми идва. Като цяло,не ме впечатли да пуска кючек.
Сподели в други сайтове

Липсва още малко ритъм и по силен аранжимент.

трябвала е да покани Кралицата за yчастие,всички знаем какви чyдеса прави нейното име в проектите дето се включва :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Липсва още малко ритъм и по силен аранжимент.

трябвала е да покани Кралицата за yчастие,всички знаем какви чyдеса прави нейното име в проектите дето се включва :Vishenka_05:

Какъв ритъм липсва? :mf_surrender:

Ти сериозно ли?

Сподели в други сайтове

И песен и клип - 6! Пак се е постарала, браво, това ще стане хит, за половин час 400 гласа хич не е малко... Оцко - ПРЕЗИДЕНТ, дано все по-често твори за звездите.

P.S - Песента има някакъв много странен звук, който е търсен ефект де, но мен по-скоро ме дразни.

Сподели в други сайтове

Много ми хареса.

Видеото е едно от най-добрите тази година. Браво!

Заслужава си това чакане по 1 година за проект. Дано стане поне популярна песен...

Сподели в други сайтове

Голяма какафония, вярно. Ужас. Тоя се гаври с Пайнер. Чуйте на Вилислав дебютанта в Хит Микс и го сравнете с това...рядко не ми харесва песен на Оцко, тази е от тях.

Сподели в други сайтове

Хареса ми.

Малина пуска рядко проекти, но си личи, че им обръща много внимание. Не всички са толкова успешни разбира се, но си личи старанието.

Браво.

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...