Зона Рамания
Място за теми посветени на потребителите на форума.
549 теми в раздела
-
Подкрепяте ли протеста на "Възраждане" и подтикването към щурм от Костадин Костадинов (ака Копейкин)?
by ice_hot_sm- 1 follower
- 15 отговора
- 894 преглеждания
Какво е мнението ви?
Last reply by KrasyoZlobarQ, -
- 14 отговора
- 636 преглеждания
На горещия стол сяда Outspoken. Въпросите си към нея може да задавате до 21.08 21:00h. Потребителят си запазва правото да не отговори на въпроси, които сметне за ненужни. Обидите се наказват! Ако искате и вие да се запишете, направете го в тази ТЕМА.
Last reply by *червен дявол*, -
- 14 отговора
- 446 преглеждания
Споделете вашата любима марка парфюм и какъв аромат предпочитате по тежък,или по сладък.
Last reply by Putin, -
- 14 отговора
- 413 преглеждания
Честит рожден ден, да си ми жив и здрав, всичко друго ти казах на ЛС!
Last reply by Alexandrov, -
- 14 отговора
- 602 преглеждания
Честит имен ден на всички именници и най-вече на -A.
Last reply by Gerganafen, -
- 14 отговора
- 508 преглеждания
Въпросът е ясен.
Last reply by Venci, -
- 14 отговора
- 485 преглеждания
Честит Рожден ден,пожелавам ти здраве,щастие,любов.Нека всяка твоя мечта да се сбъдне..
Last reply by pechenko, -
- 14 отговора
- 527 преглеждания
Качеството на снимките е малко лошо,но..да има там.
Last reply by Paradise., -
- 14 отговора
- 487 преглеждания
Честит Рожден Ден! Пожелавам ти много здраве, щастие и много истинска любов и хора около теб! Върви винаги смело напред и постигай всички мечти с лекота!
-
- 14 отговора
- 571 преглеждания
Честит рожден ден, Фоксе! Много здраве на теб и цялото семейство!
Last reply by Andrew Cunanan., -
- 14 отговора
- 562 преглеждания
От днес аз ще водя горещия стол, защото Иван /-A/ няма да може, тъй като започва училище. На горещия стол сядам аз. Въпроси към мен можете да задавате до 05.09 23:00. Без обиди, моля.
Last reply by Nikolay, -
1. Твоето име 2. Твоите години 3. Твоята зодия 4. Къде си роден/а ? 5. Любим актьор: 6. Любима актриса: 7. Любим филм: 8. Любим стил музика: 9. Любима група/певец/певица 10.Любима песен: 11. Женен ли си/ омъжена ли си (имаш ли си гадже),ако да- от колко време сте заедно ? 12. Какво е нещото, което обичаш най-много на света ? 13. Какво е нещото,к оето мразиш най- много ? 14. Пушиш ли ( да или не ) ? 15. Пиеш ли ( да или не ) ? 16. Опиши света с 1 дума 17. Опиши себе си с 1 дума 18. Опиши живота си с 1 дума 19. Твоята асоциация като чуеш думата "живот" 20. Твоята асоциация като чуеш думата "смърт" 21. Суеверен ли си,ако да - какво е …
Last reply by adorable, -
- 13 отговора
- 1k преглеждания
На горещия стол сяда Fuck off. Въпросите си към него може да задавате до 18.07 23:00. Без обиди!
Last reply by МачуПикчу, -
- 1 follower
- 13 отговора
- 481 преглеждания
Въпросът е ясен, отговорете и се аргументирайте.
Last reply by asylum, -
- 13 отговора
- 529 преглеждания
Тук във форума доста обширно се коментира YouTube, музиката, качвана там, гледанията... но естествено, това не е само платформа за музика. Какви клипове обичате да гледате? А гледате ли ги внимателно или ги пускате "за фон"? А кои са любимите ви ютубъри - независимо дали български или чуждестранни?
Last reply by Denis,