Зона Рамания
Място за теми посветени на потребителите на форума.
550 теми в раздела
-
- 48 отговора
- 1,3k преглеждания
Кажете ми!
Last reply by FikLena, -
- 24 отговора
- 833 преглеждания
До кога това момче ще пробутва сръбски бози в форума и ще наглее?
Last reply by Euphoria., -
- 13 отговора
- 531 преглеждания
Няма какво повече да чакаме и да се туткаме. Или ще го банвате тоя, или купувам форума и ви банвам всичките.
-
- 29 отговора
- 2,1k преглеждания
Няма какво повече да чакаме и да се туткаме. Или ще се модерира или си пускам заявлението до Момо. Срок - 20:00ч. на 6 януари....
Last reply by Fast, -
- 2 followers
- 42 отговора
- 1,8k преглеждания
Въпросът е ясен - споделете с нас какво ядохте, хареса ли ви, как ви накара да се почувствате, какво обмисляте да ядете по-късно и защо. Приканваме ви към дискусии, но ви моля да се въздържате от спорове и обиди, колкото и провокативна да е темата.
Last reply by DevilWish, -
- 18 отговора
- 652 преглеждания
Значи интересно ми е според вас кой е най добрият Browser за интернет.?
Last reply by FikLena, -
- 30 отговора
- 1,7k преглеждания
Имам чувството, че в този форум българите сме малцинство. Затова може само да гласувате, без да казвате ако се притеснявате. Стана ми интересно, заради спора на Веси и Христина. Аз съм смесен.
Last reply by Gomez, -
Е..темата е ясна Какъв телефон имате в момента
Last reply by Dinnev, -
- 14 отговора
- 464 преглеждания
Споделете вашата любима марка парфюм и какъв аромат предпочитате по тежък,или по сладък.
Last reply by Putin, -
- 15 отговора
- 791 преглеждания
Какъв хидратиращ крем за лице използвате?
Last reply by BeSeN_FeN, -
- 69 отговора
- 2,2k преглеждания
Тук ще поствам всякакви картинки/карикатури на поп-фолк изпълнители и всичко свързано с тях. Можете да правите заявки за такива картинки на кого и на каква тематика да бъдат. Можете да давате линк към дадена снимка към която да се работи (по желание).
Last reply by Andrew Cunanan., -
- 3 отговора
- 487 преглеждания
Ето една тема, в която да поставяме всички велики клипчета и лафчета в тях, които ни навлизат в живота ... ... мястото за "Меринджей", "Като котка са", "Миеш си п*тката", "На ти тази краставица", Джорджано, Азо Оригинал и т.н. It's show time! Като се съберат повече и може да напраивм и класация
Last reply by AMAZING., -
- 0 отговора
- 448 преглеждания
Петков: От Брюксел изпратиха скрийншота с Grindr, не знаех какво е; Затваряме специализираните съд и прокуратура до седмици https://novini.bg/bylgariya/politika/702407?fbclid=IwAR0wecEa64nZWDimVb-9PYsM1NmHOiWgIH6XvuN0aDq0kPyKlJyZck53dRE На съветника по външните работи в Министерския съвет, неин познат от Брюксел ѝ е изпратил скрийншота с Grindr. Аз не знаех какво е това. Било дейтинг приложение за гей двойки - няма нищо лошо в това. Това заяви премиерът Кирил Петков в ЕвроДикоФ на Тв Евроком. “Казват, че имам 100 любовници, а жена ми била не знам какво си. Взимат на мой колега снимки и казват това е неговият гей партньор”, добави той. За …
Last reply by FikLena, -
- 21 отговора
- 1,1k преглеждания
Интересно ми е, всички, които я защитавахте какво мислите по този въпрос - какво мислите за нейното поведение напоследък...Поствам тези съобщения заплахи към мен, нека служат за доказателства. Не правя темата с цел другарски съд или нещо подобно, просто да се знае, че ако утре форумът бъде спрян - каква е причината. Пък и да дам малко трибуна на Кита, че в живота никой не я отразява изобщо, което е видно.
Last reply by Andrew Cunanan.,