Jump to content


Кирил Петков: От Брюксел изпратиха скрийншота с Grindr, не знаех какво е;


Препоръчани коментари

la-1522710043-fstfk9loyy-snap-image

Петков: От Брюксел изпратиха скрийншота с Grindr, не знаех какво е; Затваряме специализираните съд и прокуратура до седмици

https://novini.bg/bylgariya/politika/702407?fbclid=IwAR0wecEa64nZWDimVb-9PYsM1NmHOiWgIH6XvuN0aDq0kPyKlJyZck53dRE

 

 

На съветника по външните работи в Министерския съвет, неин познат от Брюксел ѝ е изпратил скрийншота с Grindr. Аз не знаех какво е това. Било дейтинг приложение за гей двойки - няма нищо лошо в това. Това заяви премиерът Кирил Петков в ЕвроДикоФ на Тв Евроком.

“Казват, че имам 100 любовници, а жена ми била не знам какво си. Взимат на мой колега снимки и казват това е неговият гей партньор”, добави той.

За Гешев и спецпрокуратурата

Отговорът ми към Гешев беше ясен - спецпрокуратурата ще се затвори. Затваряме специализираните съд и прокуратура до няколко седмици. Ще разделим КПКОНПИ на две комисии и едната ще има разследваща функция. Движим е с най-бърза максимална скорост, нон трябва да се има предвид, че сме 4 коалиционни партньори. Опитваме се да го правим по правилата, но с най-бърза скорост.

 

В предизборната кампания се говореше за Гешев и Цацаров. Сега се говори само за Гешев. Наистина действаме, увери министър-председателят. 

Инспекторатът към ВСС трябва да бъде сменен. То е с изтекъл мандат, посочи още Петков. 

За Радев за Северна Македония

Премиерът направи гаф, поздрави зрителите с "празника на Гоце Делчев". 

Конструктивния тон със Северна Македония е важен. Затова направихме това честване. Това, което аз заложих като план заедно с коалиционните си партньори, беше много ясно. Аз започнах да го изпълнявам в първия възможен момент когато Димитър Ковачевски стана премиер. Точно в този ден аз бях там. Румен Радев не ми е казвал да не ходя в Северна Македония, коментира Петков. 

Булгаргаз

"Знаех, че волно или неволно, но аз мисля, че волно са направили огромни щети на българското държавно дружество "Булгаргаз". Тези щети са функции на високите цени на газа и да има нахалството да говориш оправдателни неистини, но да говорят с тон, едва ли не, че някой управлява и те не са засегнати, а права на всички българи? Важното е да работим така, че българският интерес да е защитен", каза още Петков.

Вчера имало обиск в дома на шефа на "Булгаргаз" Николай Павлов."Министър Бойко Рашков направи пресконференция след Министерски съвет и разследването върви. Едно уволнение не е достатъчно, трябва да има пълно разследване", каза още премиерът.

"Министър Рашков е човекът, който когато е събрал всички данни, неговото министерство ще е отговорно за повдигане на обвинение", коментира Петков.

Всяка седмица събирам и ДАНС, и Бойко Рашков и им казвам: Нямаме време. Трябва да действаме така, че да имаме реални арести. Хората искат реални арести. 

Хората са спрели да вярват на идеи и планове. Работи се. Надявам се скоро време да имаме сериозни арести, коментира той. 

За ГЕРБ

Томислав Дончев прави някакви ПР-и. Те сега се чудят какво да направят, за да се чувстват от една страна опозиция, от друга страна да всяват смут в новините. Много ясно казах днес - планът, който беше предаден, беше на тази дата, но след това имахме поправки от Европейската комисия. Чакаме да видим дали ЕК е доволна. Вицепремиерът Асен Василев ще направи обществени изслушвания, за да обясни какви са поправките. 

Той добави, че този план е бил внесъл от вицепремиера Атанас Пеканов. Според него трябва да се установи истина ли е, че правителството на Кирил Петков е внесло Палана с направени корекции.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...