fearless` Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Емануела и Галена имат подобни. Вероятно това нещо ще прекъсне поредицата от хитченца при Яничка. Иначе вече не евтинее толкова То па "Всичко чуждо пожелаваш" беше 16-тата поред песен със същата мелодия, но какъв хит стана. За жалост това не критерий... Иначе бива, като за Яница много добре! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
sash0 Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Готина е Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Яни пак мачка :1000 (6): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mimchyyy9 Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Яни пак мачка :1000 (6): Така е!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Angeloff_69 Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Майко лелее божееее.... Толкова як клип толкова е красива умирам песента е убиец . не харесвам пашев, ама това е брутално. Припева ме смазааааа. Яница е явление. Обичам я. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Вие сериозно ли? Това е Сменяй ме 2 Абсолютно шаблонна Пашева песен, нищо ново, даже не знам дали ми харесва, тя е еднаква с останалите. Толкова е еднаква, че имам чувството, че дори не е излизала нова песен. И въпреки това си е зарибявка, текстът не ми харесва- на Яни й отива да е кучка, не да се влачи след мъжете!! За клипа какво да кажа- сниман на кариера и в Мазето на Пайнера- комбинация от двете най-снимани и банални места, без думи съм. Хубаво заснемане, но местата са потресаващи. Анимцията с облаците и визията й там най- ми хареса. Като цяло имам много големи очаквания от Яница, това е стъпка назад и определено не съм доволен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Трифон Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Не е нищо особено,имах по-големи очаквания. Клипът е приятен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Яница отдавна си е в А група Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Слабо ми е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Графики Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Яница е скандална, бахти израстването с всяка следваща песен. Отново брутален клип, текст и хитова музика. Не знам от колко време няма слабо при нея, кралица! На всичко отгоре е супер красива! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Само да почеша егото на Danger, ще кажа че Яница се яви с тежката артилерия... Песента е супер зарибяваща и определено един от хитовете , а защо и не Хит на лято 2016 ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Аз още нямам думи да опиша този проект. Яница е най-якото нещо в чалгата последните 2-3 години. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Ако някоя ще е новата Лидерка в Поп-фолка, то това ще е Яница! Изкърти ги за пореден път! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 От първо слушане ме грабна. Поредния хит на Яница. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Смазват я в дискотеката от първия ѝ ден!!! Яни просто размаза с клип, песен, текст - ВСИЧКО! Ако ще има нова лидерка, то това определено ще бъде Яница! Обичам я тази жена! Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Смаза с гледания, а още има доста време, доката направи 24ч. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Май 15 Author Report Share Публикувано Май 15 Зарибява ужасно много, особено това - "В 5:00 ми звънни, в 5:02 пристигам" Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Най-добрата песен на Яница от последните 4! Няма такава зарибявка! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Тази ми е на ниво "Грешната" ! Голяма бомба е Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Тази ми е на ниво "Грешната" ! Голяма бомба е Клипът на тази песен е жесток! Дано има номинация за Видеоклип на 2015! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Хит, браво Яни, мачкаш! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Честити 100 хиляди гледания!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
D-slav Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Отново силен проект, клипът е впечатляващ, Яница по качество веднага се нарежда след онези 4-5 имена, които обичайно си имат силни клипове. Песента ми харесва, но една идея по-малко от всичките ѝ предни хитове, не е лесно всеки път да целиш тоталки като "Върнах ти го" и "Грешната"... За радост виждам много силен първоначален интерес, 90% положителни коментари, значи Яница вече абсолютно е сред силните имена, а песента ще задържи инерцията ѝ. Нямам търпение за следващия ѝ клип, в който се надявам да се завърне към провокациите. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Все по зле .Почна добре преди година и надолу.Не ме кефи.Хита на Янка е Всичко чуждо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.