Jump to content

Препоръчани коментари

• Отговори 43
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Не те избират в Гласът на България ( Понеже са българи там и слушат само ЧУЖДА музика ) - отиваш при Оцко и показваш че мноого са се объркали ! Браво !

В Гласът на България беше пълно с цигани в последните сезони.

:mf_surrender: :mf_surrender: :mf_surrender:

Не знам как са я направили в клипа, но тук има ужасен глас и визия...

Много якa!

Ако беше изпята от Яница.... щеше да мине успеха на "Ебати и боклука".

В Гласът на България беше пълно с цигани в последните сезони.

Да не забравяме и ужасната роксана.

Абе това си е хит. Гледам и Оцко вече 10 хиляди абонати има.. добре е.

Отдавна песен от първо слушане не ми беше харесвала! Супер здрава е, браво! Успех :)

Тая песен е била според мен за княгиня Яни,точно в неин стил е.Би сразила конкуренцията,ако я беше изпяла тя,но сигурно оци като си е тръгнал от пайнер си е взел песента и Яни е плакала.

Не знам за кой е била песента, но определено от всички издадени песни от компанията на Оцко, тази предизвика най-голям бум.В момента оглавява топ 40 във вбокс, като измести Алисия, Галена, ДесиСлава и Галин!

Само на мен ли ми прилича на Гоца Божиновска?

8674048e.jpg

Хахахах, има нещо. Само че на мен повече ми прилича на Ели Кокино.

hqdefault.jpg

Хахахах, има нещо. Само че на мен повече ми прилича на Ели Кокино.

hqdefault.jpg

На мен ми прилича на по-хубава версия на Ани Хоанг. :D

Не мога да я възприема тази. Антипатична ми е. Колкото до песента - една от най-слабите на Оцко. Звучи ми като някакво демо. Текста е под всякаква критика.

Тъй като песента се коментираше тук много онази вечер, днес реших да я сваля и да й дам шанс - е, отново не ме впечатлява. Ужасно много подобен глас и пеене като Даяна, все едно нея слушам; много обработен гласец и ужасни беквокали на припева, няма толкова дразнещи втори гласове на края на фразите.

Явно името й е познато от риалитито и затова има гледания във вбокс.

Аз пък тази песен я преоткрих. В началото хич не ме впечатли, но след като я засякох няколко пъти по Оцко ТВ и се заслушах много ми хареса ритъма. Текстът не е нищо кой знае какво, но поне не се пее за някакви простотии както в повечето напоследък... Мацката в клипът са я докарали така, че хич да няма едно с едно с реалността(където е мега зле), но поне изглежда нещо различно от старите ни писнали муцуни.

• 2 weeks later...

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...