Jump to content



Годишни музикални награди на Планета ТВ за 2015


Препоръчани коментари

Кой знае Андреа как се подиграва. Тя много се обиди като не номинираха "Най-добрата" миналата година и напусна. Сега да се махат и други разочаровани и Пайнер да остане с една Преслава да видим до къде ще стигне.

Link to comment
Сподели в други сайтове

  • Отговори 2,8k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Хота Аз съм потресен!! Тая жена Няма капчица срам!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

А как ми скачахте миналата година по това време, когато цитирах кака ви Камелия, която в детайли ви обясняваше, какъв всъщност боклук е Преслава.... :roll1:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Добре де, но ако Галена станеше певица, идол пак щеше да е за Преслава. Няма кои други да ги вземат. Затова не виждам странно, че те печелят пак. Джена и Анелия имаха слаба година, Емилия ако ще 100 хита да изкара няма да я направят, Цветелина и Мария ако платят догодина е възможно... За мен гаврата са албум и видеоклип.

 

Е, да, ама на хората не им пука за тая измислена категория "Идол" колкото за "Певица на годината" и искат там да са както трябва нещата.

Link to comment
Сподели в други сайтове

И честито на Галин!!! Напълно заслужена и точно за него си е наградата. Не разбирам наглостта на Константин да я оспорва.

Още по-хубавото е, че му показа кой над кого е в момента. Щото "софийското гъзе" Коце е много отворен и много обича да се присмива зад гърба на "мъжагата" Галин. И много му е кеф да го осмива публично в дискотеката пред клиентите, ама не разбира, че само си показва комплексите и завистта по този начин.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Е, ще извинявате, но Галена е взема и дует и артистично и идол....Много ще е нагло да се иска нещо повече..много..;) Те са и дали половината награда...

 

Дуетът е ясен, това е единствената песен на толкова месеци, която се върти още редовно по дискотеките. Ако не им я бяха дали щеше да е мега скандално. А идолът и всичко останало си е утешително отвсякъде, особено пък тази година като има 2 идола. :D

Единствената награда, която се помни е Певица/Певец и донякъде Песен. Така че спрете да изтъквате колко много награди има Галена, Преслава има една, но ай-значимата. Втората по значимост е за Анелия.

Ето защо Галка е мега прецакана, просто жената знае колко много влага в проектите си, прави песни със световни звезди, знае как се раздава по участията си и накрая певица на годината става Преси, която в 98% от участията си отваря устата, прави песни, които изпети от друга няма да ги завъртят никога в чалготеки, а клиповете й за годината сигурно струват по-малко от един клип на Галена. Аз ако бях на мястото на Галена щях да ида и да направя мега скандал пред публиката, а не просто да бойкотирам.

Link to comment
Сподели в други сайтове

явно иска Певица, не Идол....

 

 

Ама май публиката не желание... :whistling: Убеден съм, че дори да се гласуваше с лична карта като на избори, пак щеше да е Преслава.. :1000 (29): Просто хората я искат..Галена се вписва точно в "Идол" интересна е, различна, провокативна, но за певица не е ..

Link to comment
Сподели в други сайтове

Е няма такова падение просто.

 

По ми е интерсно, що Цурата, която уж иначе не се била вълнувала от награди, не си е напазарила и Дует направо за тоя с Ищар, хем да я беше и докарала, нали престиж търсеха с тая пародия в банкетната зала?

 

Жалка май ще се окаже права с бойкота. Почваме обратно броене за вдигането на гълъбите и от кокошарника.

 

Ама тоя път май няма да е само тя.

 

Ако някой е бил на място да каже имало ли е публика изобщо, и колко билета са продали, ако изобщо е имало някой да кихне 30 кинта за тая простотия.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Хора не разбрахте ли ГАЛЕНА искаше "само" Певица и Клип. И Нищо повече.............

 

Не може, две от наградите за нея бяха напазарувани от Цура и Мара. Като и Анелия взе "Песен", а на Преса..... Галена какво да прави на тези награди?

Link to comment
Сподели в други сайтове

Джена ме разбива, сега видях какви ги пише. Не че не е истината... Пълен цирк, нямам думи. Дето Емилия се беше пошегувала в профила си, "започват нашите Оскари".

Link to comment
Сподели в други сайтове

Според мен наградите са заслужени..единствено албума беше за Глория.. Ясно беше,че Певец/певица и идол мъже/жени ще са за Фики,Галин,Преслава,Галена..

Link to comment
Сподели в други сайтове

Ако е истина, че "Лицата" е направен, за да наградят Марче... Очаквам следващия път да вземе дует/трио за някоя от последните си творения. Без коментар! При Цура поне го има wow момента от качествените песни и видеоклипове, високо ниво, но при първата всичко е скандално.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Сигурен ли си?

Ами уж така четох, не знам защо никой тук не го потвърждава...

Между другото, след тези награди (и номинациите преди това), вече няма никакви поводи тук да слушате Фокси и да твърдите, че Десислава по някакъв начин е привилегирована в Пайнер. За мен това е най-добрият вариант за нея- още на първата й церемония с награди хем да спечели нещо, хем да се види, че не е толкова алчна за статуетки, като някои други. Вече си е ясно, че отсега нататък каквото спечели, си го е заслужила. :)

Но конкретно за Преслава, Фокс може би е доста прав... Не е за вярване, че вече толкова години Митака участва в нейната игра и така прецаква цялата си фирма... Вече не съм сигурен дали ще ми е толкова приятно от утре да гледам Капките с нея, знаейки, че това на практика е гаранцията й догодина пак да вземе главната награда...

Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...