I_N_P Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 На Мария албума е купен 200 пъти! От мъжа й! Сериозно, дали има и 50 купени албума!? Наградата на Мара беше най-нелепа, при положение, че има издадени албуми на Галена и Глория. Каквото и да е Глория има някакви верни фенове, които колекционират албумите и ги купуват.....това с наградата на Мара е страшна глупости. Дори не мога да си представя, че тя се радва.Тя си живее в някакъв, нейн, заблуден свят и е толкова далеч от реалността. Тъпа птицечовка... Като цяло наградите са добре, няма кой, знае какво нагласено, освен Мара и до някъде Цура Янева.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Въпросът е, че щом това е нагласено и позволено, значи и при останалите категории зрителския вот изобщо не е гледан. Това не ме учудва, но защо толкова нагло лъжат. Утре ще излязат с новина "Вие наградихте най-добрите". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Въпросът е, че щом това е нагласено и позволено, значи и при останалите категории зрителския вот изобщо не е гледан. Това не ме учудва, но защо толкова нагло лъжат. Утре ще излязат с новина "Вие наградихте най-добрите". Е, то това е обществена тайна...всеки знае, че е така. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 И сигнал за бомба имало, що не казвате: http://kanal3.bg/news/bulgaria/society/267...prekasna-shouto Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 И сигнал за бомба имало, що не казвате: http://kanal3.bg/news/bulgaria/society/267...prekasna-shouto И са сложили снимки от Арена Армеец, не мога. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Не знам сега как да възприемам отсъствието на Галена... като непукизъм и незаинтересованост или като сръдня? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Не знам сега как да възприемам отсъствието на Галена... като непукизъм и незаинтересованост или като сръдня? Малко от всичко + още нещо .. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Pls, pls .. Албуми | Топ 20 продажби 1. "НЕ ДАВАМ ДА СЕ ДАВАМЕ" - ИВАНА 2. "ПЯСЪЧНИ КУЛИ" - ГЛОРИЯ 3. "ПРАЗНИК Е" - НЕЛИНА 4. "ЗЛАТНА КОЛЕКЦИЯ ОТ РОДОПИТЕ - 4" - ВИЕВСКА ФОЛК ГРУПА 5. "ЗЕМЬО, БЪЛГАРСКА" - ОРКЕСТЪР "ОРФЕЙ" 6. "ЕХ, БЪЛГАРИО КРАСИВА" - ЕМИЛИЯ 7. "КОЙ" - ГАЛЕНА 8. "ДВЕ ЛИЦА" - ОРКЕСТЪР "КРИСТАЛИ" 9. "ХИТОВЕТЕ НА ПРЕСЛАВА - МР3" - ПРЕСЛАВА 10-. "И ВЕСЕЛ Е МЕГДАНА" - ИВАН ДЯКОВ И ИВАНА ДЯКОВА 11. "ТВОИТЕ 100 ЛИЦА" - МАРИЯ 12. "ЗЛАТНИ ЦИГАНСКИ ХИТОВЕ" - ОРКЕСТЪР "КРИСТАЛИ" 13. "ФОЛКЛОРЕН ИЗВОР - МР3" - СЛАВКА КАЛЧЕВА 14. "КОЙТО МОЖЕ, ВОДИ ХОРОТО" - ОРКЕСТЪР "КАНАРИТЕ" 15. "ЗЛАТНИТЕ ХИТОВЕ НА ПАЙНЕР - 1" - ГЛОРИЯ 16. "ФОЛКЛОРЕН ИЗВОР - МР3" - НЕЛИНА 17. "ПРИЯТЕЛИ, БРАТЯ" - ИВАН ДЯКОВ 18. "ЯЖТЕ И ПИЙТЕ, ДРУГАРИ" - НИКОЛАЙ СЛАВЕЕВ 19. "БЯЛА РОЗА И ОЩЕ НЕЩО" - СЛАВКА КАЛЧЕВА 20. "10 ГОДИНИ ЛЮБОВ …И ПАК ЛЮБОВ" - ИВАНА Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Малко от всичко + още нещо .. :1000 (29): Стига сте се правили на интересни бе хора. Или казваш квото знаеш или се правиш на....... :mf_surrender: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
panamera Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Стига сте се правили на интересни бе хора. Или казваш квото знаеш или се правиш на....... :mf_surrender: Това му е запазената марка на Оцковата подлога. Ама така е като в животът ти е поп-фолк.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Годишни музикални награди "Ramania" 1. Композитор на годината - Велислав Драганински – 18 - Николай Пашев – 16 - Даниел Ганев – 14 - Оцко – 12 - Кости – 8 2. Аранжор на годината - Оцко – 17 - Велислав Драганински – 15 - Даниел Ганев – 15 - Николай Пашев – 13 - Кости – 8 3. Текстописец на годината - Анастасия Мавродиева – 41 - Мариета Ангелова – 16 - Тина Денчева – 6 - Росен Димитров – 5 - Петя Радева - 0 4. Режисьор на годината - Георги Манов – 31 - Николай Нанков – 20 - Станислав Христов – Стенли – 8 - Николай Скерлев – 6 - Людмил Иларионов – Люси – 2 5. Дебют на годината - Джулия – 52 - Сопрано – 10 - Карамел – 3 - Пресила – 2 - Николета – 0 6. Най-бързо прогресиращ изпълнител - Яница – 31 - Теди Александрова – 23 - Татяна – 7 - Галин – 6 - Ваня – 1 7. Успехи зад граница - Азис – 39 - Андреа – 17 - Глория – 6 - Галена – 4 - Деси Слава – 2 8. Оригинално медийно присъствие - Луна – 29 - Преслава – 20 - Деси Слава – 13 - Гергана – 5 - Кали – 1 9. Оригинално сценично присъствие - Галена – 35 - Глория – 29 - Андреа – 5 - Цветелина Янева – 2 - Малина – 0 10. Артистично присъствие на изпълнител във видеоклип - Галена - "Една жена" – 27 - Емилия и Борис Дали - "Обичай ме" – 21 - Джена - "Спри да ми досаждаш" – 12 - Яница ft. Константин - "Вземай задължително" – 5 - Анелия - "Генерал" – 2 11. Най-добро изпълнение на живо - Глория – 27 - Емилия – 19 - Деси Слава – 15 - Преслава – 4 - Ивана – 3 12. Баладичен хит на годината - Константин ft. Деси Слава - "Болка в минути" – 33 - Емилия и Борис Дали - "Обичай ме" – 25 - Ивана - "Ало, мамо" – 7 - Глория - "Прегърни ме" – 5 - Фики - "Душа" – 0 13. Дискотечен хит на годината - Фики - "Бум" – 24 - Галин - "Парата ако хвана" – 15 - Анелия - "Генерал" – 11 - Галена & Sergio - "Pantera" – 10 - Яница ft. Анелия - "Грешната" – 10 14. Дуетна песен на годината - Галена и Деси Слава - "В твоите очи" – 45 - Емилия и Борис Дали - "Обичай ме" – 15 - Преслава и Фики - "С теб или с никой" – 4 - Емилия и Тони Стораро - "Питбул" – 3 - Фики и Азис - "Блокиран" – 2 15. Видеоклип на годината - Галена - "Една жена" – 32 - Деси Слава - "Не го прави" – 23 - Малина - "При теб ми е сърцето" – 7 - Галена - "Стара каравана" – 4 - Галена & Sergio - "Pantera" – 3 16. Албум на годината - Глория - "Пясъчни кули" – 36 - Галена - "Кой" – 18 - Ивана - "Не давам да се даваме" – 10 - Емилия - "Ех, Българийо, красива" – 4 - Мария - "Твоите сто лица" – 2 17. Песен на годината - Азис - "Хабиби" – 33 - Преслава - "На тебе не отказвам" – 20 - Анелия - "Генерал" – 8 - Галена & Sergio - "Pantera" – 5 - Галин - "Парата ако хвана" – 3 18. Певец на годината - Галин – 32 - Фики – 19 - Азис – 11 - Константин – 6 - Борис Дали – 2 19. Певица на годината - Галена – 28 - Емилия – 16 - Преслава – 12 - Джена – 8 - Яница – 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Redline Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Годишни музикални награди "Ramania" 1. Композитор на годината - Велислав Драганински – 18 - Николай Пашев – 16 - Даниел Ганев – 14 - Оцко – 12 - Кости – 8 2. Аранжор на годината - Оцко – 17 - Велислав Драганински – 15 - Даниел Ганев – 15 - Николай Пашев – 13 - Кости – 8 3. Текстописец на годината - Анастасия Мавродиева – 41 - Мариета Ангелова – 16 - Тина Денчева – 6 - Росен Димитров – 5 - Петя Радева - 0 4. Режисьор на годината - Георги Манов – 31 - Николай Нанков – 20 - Станислав Христов – Стенли – 8 - Николай Скерлев – 6 - Людмил Иларионов – Люси – 2 5. Дебют на годината - Джулия – 52 - Сопрано – 10 - Карамел – 3 - Пресила – 2 - Николета – 0 6. Най-бързо прогресиращ изпълнител - Яница – 31 - Теди Александрова – 23 - Татяна – 7 - Галин – 6 - Ваня – 1 7. Успехи зад граница - Азис – 39 - Андреа – 17 - Глория – 6 - Галена – 4 - Деси Слава – 2 8. Оригинално медийно присъствие - Луна – 29 - Преслава – 20 - Деси Слава – 13 - Гергана – 5 - Кали – 1 9. Оригинално сценично присъствие - Галена – 35 - Глория – 29 - Андреа – 5 - Цветелина Янева – 2 - Малина – 0 10. Артистично присъствие на изпълнител във видеоклип - Галена - "Една жена" – 27 - Емилия и Борис Дали - "Обичай ме" – 21 - Джена - "Спри да ми досаждаш" – 12 - Яница ft. Константин - "Вземай задължително" – 5 - Анелия - "Генерал" – 2 11. Най-добро изпълнение на живо - Глория – 27 - Емилия – 19 - Деси Слава – 15 - Преслава – 4 - Ивана – 3 12. Баладичен хит на годината - Константин ft. Деси Слава - "Болка в минути" – 33 - Емилия и Борис Дали - "Обичай ме" – 25 - Ивана - "Ало, мамо" – 7 - Глория - "Прегърни ме" – 5 - Фики - "Душа" – 0 13. Дискотечен хит на годината - Фики - "Бум" – 24 - Галин - "Парата ако хвана" – 15 - Анелия - "Генерал" – 11 - Галена & Sergio - "Pantera" – 10 - Яница ft. Анелия - "Грешната" – 10 14. Дуетна песен на годината - Галена и Деси Слава - "В твоите очи" – 45 - Емилия и Борис Дали - "Обичай ме" – 15 - Преслава и Фики - "С теб или с никой" – 4 - Емилия и Тони Стораро - "Питбул" – 3 - Фики и Азис - "Блокиран" – 2 15. Видеоклип на годината - Галена - "Една жена" – 32 - Деси Слава - "Не го прави" – 23 - Малина - "При теб ми е сърцето" – 7 - Галена - "Стара каравана" – 4 - Галена & Sergio - "Pantera" – 3 16. Албум на годината - Глория - "Пясъчни кули" – 36 - Галена - "Кой" – 18 - Ивана - "Не давам да се даваме" – 10 - Емилия - "Ех, Българийо, красива" – 4 - Мария - "Твоите сто лица" – 2 17. Песен на годината - Азис - "Хабиби" – 33 - Преслава - "На тебе не отказвам" – 20 - Анелия - "Генерал" – 8 - Галена & Sergio - "Pantera" – 5 - Галин - "Парата ако хвана" – 3 18. Певец на годината - Галин – 32 - Фики – 19 - Азис – 11 - Константин – 6 - Борис Дали – 2 19. Певица на годината - Галена – 28 - Емилия – 16 - Преслава – 12 - Джена – 8 - Яница – 5 Какво е това? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Годишни музикални награди "Ramania" 1. Композитор на годината - Велислав Драганински – 18 - Николай Пашев – 16 - Даниел Ганев – 14 - Оцко – 12 - Кости – 8 2. Аранжор на годината - Оцко – 17 - Велислав Драганински – 15 - Даниел Ганев – 15 - Николай Пашев – 13 - Кости – 8 3. Текстописец на годината - Анастасия Мавродиева – 41 - Мариета Ангелова – 16 - Тина Денчева – 6 - Росен Димитров – 5 - Петя Радева - 0 4. Режисьор на годината - Георги Манов – 31 - Николай Нанков – 20 - Станислав Христов – Стенли – 8 - Николай Скерлев – 6 - Людмил Иларионов – Люси – 2 5. Дебют на годината - Джулия – 52 - Сопрано – 10 - Карамел – 3 - Пресила – 2 - Николета – 0 6. Най-бързо прогресиращ изпълнител - Яница – 31 - Теди Александрова – 23 - Татяна – 7 - Галин – 6 - Ваня – 1 7. Успехи зад граница - Азис – 39 - Андреа – 17 - Глория – 6 - Галена – 4 - Деси Слава – 2 8. Оригинално медийно присъствие - Луна – 29 - Преслава – 20 - Деси Слава – 13 - Гергана – 5 - Кали – 1 9. Оригинално сценично присъствие - Галена – 35 - Глория – 29 - Андреа – 5 - Цветелина Янева – 2 - Малина – 0 10. Артистично присъствие на изпълнител във видеоклип - Галена - "Една жена" – 27 - Емилия и Борис Дали - "Обичай ме" – 21 - Джена - "Спри да ми досаждаш" – 12 - Яница ft. Константин - "Вземай задължително" – 5 - Анелия - "Генерал" – 2 11. Най-добро изпълнение на живо - Глория – 27 - Емилия – 19 - Деси Слава – 15 - Преслава – 4 - Ивана – 3 12. Баладичен хит на годината - Константин ft. Деси Слава - "Болка в минути" – 33 - Емилия и Борис Дали - "Обичай ме" – 25 - Ивана - "Ало, мамо" – 7 - Глория - "Прегърни ме" – 5 - Фики - "Душа" – 0 13. Дискотечен хит на годината - Фики - "Бум" – 24 - Галин - "Парата ако хвана" – 15 - Анелия - "Генерал" – 11 - Галена & Sergio - "Pantera" – 10 - Яница ft. Анелия - "Грешната" – 10 14. Дуетна песен на годината - Галена и Деси Слава - "В твоите очи" – 45 - Емилия и Борис Дали - "Обичай ме" – 15 - Преслава и Фики - "С теб или с никой" – 4 - Емилия и Тони Стораро - "Питбул" – 3 - Фики и Азис - "Блокиран" – 2 15. Видеоклип на годината - Галена - "Една жена" – 32 - Деси Слава - "Не го прави" – 23 - Малина - "При теб ми е сърцето" – 7 - Галена - "Стара каравана" – 4 - Галена & Sergio - "Pantera" – 3 16. Албум на годината - Глория - "Пясъчни кули" – 36 - Галена - "Кой" – 18 - Ивана - "Не давам да се даваме" – 10 - Емилия - "Ех, Българийо, красива" – 4 - Мария - "Твоите сто лица" – 2 17. Песен на годината - Азис - "Хабиби" – 33 - Преслава - "На тебе не отказвам" – 20 - Анелия - "Генерал" – 8 - Галена & Sergio - "Pantera" – 5 - Галин - "Парата ако хвана" – 3 18. Певец на годината - Галин – 32 - Фики – 19 - Азис – 11 - Константин – 6 - Борис Дали – 2 19. Певица на годината - Галена – 28 - Емилия – 16 - Преслава – 12 - Джена – 8 - Яница – 5 Само 4 от нашите награди съвпаднаха с реалността - това никога не е било! Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Музикален идоооол при жените еее .... Галенааааааа . . . и Устата излиза и взима наградата .. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Мара ме блокира след коментара "Ще се лъжем ли сега?". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 А мен Преслава защото я питах как не я е срам.. рофл Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Хора сърцето на Преслава щеше да спре като и дадоха наградата ....х Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Хора сърцето на Преслава щеше да спре като и дадоха наградата ....х Синусите ще й се пръснат от наркотиците, милата .. За първи път получава "Певица на годината", сякаш .. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Фокса говореше тук за някакви преводи от страна на Галена към "Пайнера", ама ето че не е вярно.. едва ли щеше така да саботира наградите ако се беше изръсила солено, за да е "Идол". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Тук няма повече от 200 души.... Фокса говореше тук за някакви преводи от страна на Галена към "Пайнера", ама ето че не е вярно.. едва ли щеше така да саботира наградите ако се беше изръсила солено, за да е "Идол". Преводите се наричат по-голям процент за фирмата. И това е всеки ден, от всяко участие с години. Говорим за милиони, а накрая Галена е като прекарана от полово зрял слон. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Тук няма повече от 200 души.... Преводите се наричат по-голям процент за фирмата. И това е всеки ден, от всяко участие с години. Говорим за милиони, а накрая Галена е като прекарана от полово зрял слон. Да ти кажа с тия награди, ти доказа, че не разбираш от чалга и още по-малко от Пайнер... Нито знаеше наградите, нито позна за Галена, нито Джена...абсолютно нищо. Като махнеме Мара, 90% от наградите са заслужени...прекалено много драматизирате.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Да ти кажа с тия награди, ти доказа, че не разбираш от чалга и още по-малко от Пайнер... Нито знаеше наградите, нито позна за Галена, нито Джена...абсолютно нищо. Като махнеме Мара, 90% от наградите са заслужени...прекалено много драматизирате.. Какво друго да кажеш пиле, като влезе в този форум точно, когато Пайнер пропадна? :1000 (29): Цяла година лаене и накрая видя ли на снимката? - 200 души на кръст. Усещаш ли се и ти като Галена? - прекаран от полово зрял слон..... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Какво друго да кажеш пиле, като влезе в този форум точно, когато Пайнер пропадна? :1000 (29): Цяла година лаене и накрая видя ли на снимката? - 200 души на кръст. Усещаш ли се и ти като Галена? - прекаран от полово зрял слон..... "Наградите" като "церемония" бяха под всякаква критика, аз не го крия. за разлика от тебе не съм лизач на никой и казвам каквото трябва. От мен винаги може да се очаква обективност, нещо което не знаеш какво значи. Наградите никога не са били интересни за таргет групата на чалгата и тези от които идват приходите..Те са за такива като нас и за лъскане на имидж на такива като Мара. Няма никаква разлика дали са в Маями или хотел Маринела. От това губим 100 човека маакс от интернет.. Точно за това Митко спря да инвестира в тях ЗА СЪЖАЛЕНИЕ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Тук няма повече от 200 души.... Минимум 3 пъти повече... Нали все броиш, пресмяташ метри, хора на квадратен метър ... Айде направи сметката тук за първите два реда, на които има точно 15 души, а назад колко реда и колко по-широки са... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Какво ще кажеш пиле шарено "пайнерско"? Каквооооооооооооооооооо? Ахаххахаха..... :1000 (29): Нема ги бе, не съществуват на картата въобще. Оная вечер Слави го гледат някави си 1 700 000 души, а Пайнер 200 душици на кръст в зала EFE на хотела на Ветко. Какво стана с билетите бре? Нали там Евентим и Тикет про? Какво виждаме тая вечер освен покани, покани, покани, покани и агитки, агикти и пак агитки? Поне банкет да бяха направили, а те наблъскали старите столове от соц. времето, щото чалгарите са селяндурско племе. Остана само циганите да продават слънчоглед пред входа, че да е съвсем като на събора на село. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.