Jump to content

Препоръчани коментари

• Отговори 25
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Ужасна песен, никакъв хит няма да е. Това момиче наистина във всяка песен е с различен глас.

Нищо впечатляващо. Подобни сцени гледахме вече при Татяна , Алисия и Яница

Страхотнa песен й е направил Галин, браво! По схемата на Оцко, но то и точно това й е якото. Клипа ми харесва, Крисия също. Това ще е хит, 100%.

След успешната дебютна балада и дуета с Галин няма как тази песен с толкова хитов потенциал да остане незабелязана.

Не е лоша песничката , но доста прилича на Оцко бийт ?! Иначе тая към края на клипа , като си вдига ръката се вижда че е леко потната . Кажи ми да , обаче е по-яка .

Галин умело се е научил да копира Оцко откъм бийт.

Браво, харесва ми, но да не беше крал мелодията на "Докрай" на Андреа.

Браво, харесва ми, но да не беше крал мелодията на "Докрай" на Андреа.

Наистина прилича, но е много яка!

Скука. Тази ми е безлична. Не може да се мери с Пресила и Томика!

Безлична ми е тая, а и верно има идеи от последните клипове на Татяна. Мелодията обаче е много яка, текстът е незапеваем.

Харесва ми песента. Личи си, че е в стилът на Галин и много прилича на песните на Оцко, но тази е най-добрата нейна до момента. Видеото също, макар, че вече сме гледали подобни.

Не е лоша песента, но видеоклипът е страшно чалгарски, не се търпи. Няма ли да разберат, че изглеждат смешни с кифленските визии и декори от Джъмбо за 2 лв?

Песента е супер зарибяваща, но гласът на момичето наистина е различен във всяка песен. :D Клипът е абсолютна пародия и смешка, много зле.

Позната схема, но не лошо парче. Клипът го има и няма едновременно. Крисия е вътре, но все едно друго не се забелязва, което най - малкото значи, че е харизматична, артистична и "влиза" сериозно в кадър. Надявам се по - сериозно за напред, а като за първи парчета е супер ОК!

Много ми харесва! Трета яка песен от Крисия. Като я слушам как пее тук и се сещам за Надя, не знам защо.

Кефи ме мен, Крисия! Евала, че Галин гледа да й помогне. Песента е прост пример, че парите по Оцко са хвърлени на вятъра - всеки може да направи песен като неговите. Клипа не ме кефи максимално, както и последните на Галин - тая мацка, която им помага и дава идеи (Станислава ...) залага на подобни интерпретации и доста семпли неща в клиповете. Не са в моя стил. Само Един на брой от последните клипове на Гальо е наистина добре направен.

Като цяло след като се пуска по-малко продукция, би трябвало да се правят яки клипове, нещо на по-високо ниво от към сценография, операторско майсторство и декор.

Например

Давам 4-ка от 6 на Крисия. Кажи ми Да беше по-яка и има още да залага на готини визии и стилни видеа. Тези стават малко банални, някакви комични и тия декори с тия тежки визии... Де да знам..

Когато я слушах за първи път ми хареса и до днес още ми звучи хитово, и приятно за слушане 

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...