Jump to content

Препоръчани коментари

С проекти като този на Малина и този на Цветелина Янева, другите стилове могат само да го ду"ат! :whistling: Пайнер прави чистка на боклуци и както виждаш всички са ЗА, дори в този хейтърски форум! Пайнер махат бездарниците и се започва влагане само в качествени такива..!

Пайнер махали бездарниците, а Малина е на първо място за махане, но ти пък й хвалиш проекта. :mf_surrender:

Даяна ако е бездарна...

Истината е, че никого не махат, а тези четиримата сами са се отървали, неслучайно Пайнер бързат с изявленията и то преди концерта си - за да могат да са първи и да скалъпят някаква историйка за такива като теб, на които трябва да им се замажат очите. Повтарям - преди концерт не се казва такова нещо, освен ако не си поставен в позиция, която не е изгодна за теб, именно да те напуснат цели 4 имена.

• Отговори 282
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Лично Даяна пожела да си прекрати договора с "Пайнер". И това,че "ВЗАИМНО СА ВЗЕЛИ" решение си е пълна лъжа!
До HotArena достигнаха разни слухове, които сочат, че Йорданчо Василковски - Оцко и Джена са пряко свързани със скандала. Единият гласи, че Кристиана е гадже на Оцко, който е бил атакуван от „Пайнер“ да прави инструментали за Джена почти за без пари, а композиторът едва успявал и с другите си задачи. Претенциите на фирмата му идвали горница.

Май наистина Оцко си вдига цената или просто му е писнало като от Касъмовите. Все пак, за 4000 лева на песен, при 12 000 евра при Кости си е подигравка.

Кристиана и Крум тъкмо се намърдаха в Пайнер и сега напускат, какви са тия експерименти... Взаимното съгласие на Пайнер го знаем. Ти принуждават изпълнителите си да напускат. Даяна е мега талантлива и пробва начини, за момента няма особен резултат, но все някога щеше да попадне и тя на песни. И Джена се луташе в началото. А Даяна е талантлива наистина... Сега съвсем нищо няма да направи. За Андреа ми е странно много, защото няма видима причина. Вярно си е вокално немощна, но беше едно от лицата на фирмата - много вдигна нивото на клипове, визия, шоу. Въпреки всичко тя успя да намери свой похват. Напоследък не попада на песни, но това не значи, че няма бъдеще като изпълнител в своята си ниша. Направи и някакви пробиви в чужбини. Просто.. Пайнер взима каквото може, отърква се в успехите на дадени изпълнители и когато те не издържат или не играят по свирката на Митьовци и Панчовци, стават раздори. На Пайнера наистина не му пука. Все пак с времето се е разделил с едни от най-добрите си изпълнители, да не ги изреждам сега всичките. Прежали Рени, Вероника, Весела, Цветелина...

Не знам, бизнесът нещо се изроди. Аз предвиждам някакви сливания на фирми или въобще замиране. С монополизъм вече не върви. Всичко се разпада, защото в последните 10 години се работеше на парче и не се мислеше в дългосрочен план. Затова сега Пайнера се хваща за спасителни сламки. Все още има шанс, но мисля, че най-добрите времена на жанра и фирмата минаха. Силно се надявам Глория да не напусне. Не знам как да го обясня, тя трябва да си стои на мястото, което е градила, и да продължава да отсрамва всичко и всички. Сигурен съм, че ако с Ивана застанат и си кажат нещата и поговорят с всички във фирмата за някаква нова концепция, нещата ще почнат да се нареждат.

Каквото и да ми говорите, очевидно в Пайнер има проблем. Никога не е било такъв потоп, Камелия напусна, една от най - големите им звезди. Андреа напусна, също голяма звезда. Емблемата им Глория я броя напуснала. Това са три звезди от група А. Отделно отлетяха още няколко. Не знам какво се случва, но не е на добре.

Пичове, до преди 2 години, в продължение на повече от 15 години, под песните на Миле Китич стоеше канала на GRAND production, а сега си е само Mile Kitic и светът не е свършил. И не само при него е така, а при повечето сръбски звезди. Нали знаете, че при нас дори с репресия Митака не може да удържи разпада? Тръгват си и първи ще го направят големите звезди. Днес казвам каква е рецептата, щото когато заговорих пръв за Планета Ретро преди 10 години във форума на Планета ми се смееха тъпо, като днес едни насрани тролове тук в последната година. Рецептата: Договорът на Кама от времето на Пайнер за всички и много лизане на гъзове от Митака. Нема друго спасение, да знаете. Ако Касъмовите имат малко акъл в тиквите ще изпреварят Митака и тогава ще има юруш при тях. Нали знаете условията на Кама в Пайнер?

75% за нея и 25% за Пайнер. По-добре малко, но сигурно, отколкото много и накрая нищо. А наздраве! :happyppl:

Пичове, до преди 2 години, в продължение на повече от 15 години, под песните на Миле Китич стоеше канала на GRAND production, а сега си е само Mile Kitic и светът не е свършил.

Гранд качват само версиите от ТВ програми, в техния канал почти няма видеоклипове. (Миле още си е в GRAND)

Каквото и да ми говорите, очевидно в Пайнер има проблем. Никога не е било такъв потоп, Камелия напусна, една от най - големите им звезди. Андреа напусна, също голяма звезда. Емблемата им Глория я броя напуснала. Това са три звезди от група А. Отделно отлетяха още няколко. Не знам какво се случва, но не е на добре.

Група А бяха преди 2004та... Андра до преди 2 години. И трите са на изживяване. Макар, че при Андра май не е безнадеждно. Даже е някак интересна с безличието си.

Гранд качват само версиите от ТВ програми, в техния канал почти няма видеоклипове. (Миле още си е в GRAND)

Толкова е в Гранд, че за американското турне преговаря сам с нашите в Чикаго...

Група А бяха преди 2004та... Андра до преди 2 години. И трите са на изживяване. Макар, че при Андра май не е безнадеждно. Даже е някак интересна с безличието си.

Абе ти не се ли усещаш, че ги изгони половината, а още наричаш Пайнер най-голямата компания? Б`аси, не е истина как се унижаваш, да адвокатстваш на Митака.

Радвам се разкараха безличната Кристиана. Много дразнеща ми е. За другите ми е безразлично. Може би малко ще е кофти за Андреа, защото колкото и да е бездарна, като глас беше сред топ имената на Пайнер.

Андреа си е един феномен обаче. Близо 10 години успя да се задържи при положение, че един тон на живо не изпя за това време и не показа нищо освен голота, пошлост, крадени клипове и скандали. То си беше ясно, че ще залезе веднага щом се изхаби този модел, но пак доста се задържа.

Аз не мисля, че това е край за Андреа. Ще се намърда в друга компания, няма да се остави така.

Абе ти не се ли усещаш, че ги изгони половината, а още наричаш Пайнер най-голямата компания? Б`аси, не е истина как се унижаваш, да адвокатстваш на Митака.

Договорите на сърбите са по-различни, но съм съгласен с теб, че техния модел може само да допринесе за жанра.

Андреа си е един феномен обаче. Близо 10 години успя да се задържи при положение, че един тон на живо не изпя за това време и не показа нищо освен голота, пошлост, крадени клипове и скандали. То си беше ясно, че ще залезе веднага щом се изхаби този модел, но пак доста се задържа.

Андреа показа че има страшна амбиция, прави проекти на световно ниво, най-добрите клипове, вкара най-силните композитори, винаги е различна, най-доброто шоу...А и Андреа не е залязла, че да говориш такива простотии. Аз съм сигурен, че ще разбива и сама. Може да си го позволи, за разлика от други.

Аз не мисля, че това е край за Андреа. Ще се намърда в друга компания, няма да се остави така.

По-скоро ще продължи да се ориентира навън, най-много в компанията на Кости да отиде.

Кои са тея "половината"? 4 от 60.

Всички напуснали или вливащи се са със сринати кариери и търсят утеха извън гнездото. Е, освен Деса, друг не се сещам да е прокопсал навън. Кали пък й се получи вливайки се в Пайнер. Но пак казвам... има само 2 успешни примера, което доказва, че напускащите са изчерпани. Поне във формата, в която са станали известни. Жалкото е, че всеки един от тях остава в годината, в която е бил пик. И не мърда оттам... какво ново предложи Кама? Или Даяна? Или Крум?

Кама с някакви "провокации", които в последните й н-на брой клипове не се получават, щото втръснаха. Тоя Крум вечно с някакви кожи и винаги гол до кръста... с някакви гнусотии... Даяна грам не мръдна като визия или клипове за толкова години. При нея имаше едно попадение - "Право в целта" и толкова й беше.

Като се замисля - Кали влезе в ПАЙНЕР и представи стил, който бе различен от индийските мотиви... имаше разнообразни сингли и видеа. Деса беше по инерция 3 години. Имаше доста успешни иновации с Азис и дует с рапър... Та така... това е положението. Докладвай на Кама.

Договорите на сърбите са по-различни, но съм съгласен с теб, че техния модел може само да допринесе за жанра.

Ами разбира се, Гранд видяха накъде отиват нещата и поне си запазиха отношенията с големите изпълнители, като днес са им нещо само като издатели. Всъщност, в Пайнер Веско Маринов има същите отношения и сам си менажира кариерата, а с Пайнер делят от продаденото. Същото искаше от Митака и Кама, ама съвсем същото и то бе договорено, като цяла година уговорката бе факт.... и тогава се появи гнусната закъсала Деса и се продаде като кифладжийка за стотинки. И оня пенсионера се надъха и каза не, за Кама не може като Веско Маринов! Е, щом не може, бай, бай! Сега е същото с Андра, ама съвсем същото....

Ами разбира се, Гранд видяха накъде отиват нещата и поне си запазиха отношенията с големите изпълнители, като днес са им нещо само като издатели. Всъщност, в Пайнер Веско Маринов има същите отношения и сам си менажира кариерата, а с Пайнер делят от продаденото. Същото искаше от Митака и Кама, ама съвсем същото и то бе договорено, като цяла година уговорката бе факт.... и тогава се появи гнусната закъсала Деса и се продаде като кифладжийка за стотинки. И оня пенсионера се надъха и каза не, за Кама не може като Веско Маринов! Е, щом не може, бай, бай! Сега е същото с Андра, ама съвсем същото....

Те си помагат взаимно с утвърдените звезди, като печелят от нови, които търсят с предаването си и налагат по кръчмите им. Докато тук Пайнера само доизсмуква каквото може, пък бъдещето много го интересува.

За Глория и Веско може, но за Кама не - явно е имало причина, най-вероятно пълния й график с участия. Той обича да им контрол, не може лесно да изпусне такава касичка.

Нещата изобщо не са добре, за тази година (10.2014-10.2015г.) са 6 напусналите, като броим и Траяна, а вътре е само един нов - Емануела.

За Глория и Веско може, но за Кама не - явно е имало причина, най-вероятно пълния й график с участия. Той обича да им контрол, не може лесно да изпусне такава касичка.

Нещата изобщо не са добре, за тази година (10.2014-10.2015г.) са 6 напусналите, като броим и Траяна, а вътре е само един нов - Емануела.

Да 6 пълнежа срещу най-голямата звезда на АРА :1000 (29): Честно казано, какви участия да пазарят за Кристиана, Крум или Даяна. Нито са актуални, нито популярни, нито пеят на живо, нито някакви масови хитове имат.

Добре, че е Джордажано, за да знаят хората коя е Кристияна.

Да 6 пълнежа срещу най-голямата звезда на АРА :1000 (29): Честно казано, какви участия да пазарят за Кристиана, Крум или Даяна. Нито са актуални, нито популярни, нито пеят на живо, нито някакви масови хитове имат.

Добре, че е Джордажано, за да знаят хората коя е Кристияна.

Камелия и Андреа пълнежи, щом казваш....

Камелия и Андреа пълнежи, щом казваш....

Говоря за другите.

Иначе, Кама е актуална ретро звезда. Андреа не е актуална, дори и ретро не е. За сега се намира някъде в галактиката.

Ето това намерих в инстаграма на Андреа. Постът е от 2 дена

"" Ще използвам facebook страницата си за да благодаря на всички мои почитатели, които ме подкрепят в България, а и извън нея. Искам да ви споделя, че съвсем скоро ще вкарам яснота около всичко, което се случва с мен и кариерата ми. В момента работя по най - новата си поп фолк песен почти денонощно и силно се надявам, че ще ви хареса . Обичам ви с цялата си душа ! Вие сте всичко, от което има нужда една звезда - а именно нейната армия ! ""

Говоря за другите.

Иначе, Кама е актуална ретро звезда. Андреа не е актуална, дори и ретро не е. За сега се намира някъде в галактиката.

Андреа е актуална, топ име е. :) И ще продължава още много години да е такава.

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...