Jump to content


Благотворителните инициативи в поп - фолка.


Препоръчани коментари

Привет,

 

Понеже последните месеци темата за ДесиСлава / Камелия е много актуална, но уви не и плодородна, както и тази за ВИП Брадър, реших да направя една интересна, но надявам се много полезна тема. Тук пишат и четат някои изключителни хора, наистина го казвам с респект. Хора издигнали се от нищото и станали иновативни PR, фотографи и т.н. на изпълнителите, техни съветници и няма да продължавам.

 

Затова искам да попитам всички ни, не може ли поп - фолка да си върне част от репутация и загубеният блясък, като прави благотворителни каузи. Дълбок респект към Ивана, Глория, Джена и Галин които няколко пъти вече го направиха, но защо не стане практика. Защо не ги посъветваме да помагат на хора като тази жена: http://bultimes.com/studuvashta-pod-dazhda...kupi-lekarstva/ .

 

Аз съм сигурен, че всяка може да отдели част от времето си (1 час) в месеца и да събере дори 500 лева, за да помогне на един човек. А това са 20 човека, които ще помогнат на други 40 всеки месец. За мен това е правилният път не само да вървиш напред, но й да затвърдиш статута си на звезда. Та нали хората от хай лайфа, тези големите винаги трябва да се ангажират с други дейности, социални такива ?

 

Вие какво мислите ?

Link to comment
Сподели в други сайтове

Винаги съм бил твърдо зад позицията, че известните личности трябва да застават зад благотворителни каузи, кампаниите за чистота, против тютюнопушенето и т.н. Колкото и да не вярват някои именно "звездите" възпитават младото поколение. В момента например страшно много момичета следват модела "Николета", момчетата са мутренска вълна. Това виждат по телевизията, в интернет и съответно съзнателно или не го копират.

 

 

Просто липсва добрият пример в цялото ни общество.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Това, че Глория е направила нещо показано, не значи, че другите не правят нищо. Постоянно изпълнители на Пайнер участват в подобни концерти, не знам какво точно трябва да се коментира тук, или просто се мъчиш да се правиш на майка Тереза с подобни теми. Айде много моля.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Това, че Глория е направила нещо показано, не значи, че другите не правят нищо. Постоянно изпълнители на Пайнер участват в подобни концерти, не знам какво точно трябва да се коментира тук, или просто се мъчиш да се правиш на майка Тереза с подобни теми. Айде много моля.

Петко, Глория точно не обича да се коментира за тези неща. И не, не искам да се правя на майка Тереза, искам наистина чрез подобен PR за тези изпълнители, да се помогне на хората. В крайна сметка целта оправдава средствата. И ако аз не мога да го направя, защото нямам достатъчно близки отношения, такива като теб, че и по - нагоре, които имат отношения с изпълнителите наистина могат да движат промяната. Сега Татяна е сравнително непозната, но такива като Галена, като Преслава, като Галин са актуални. И ако помогнат на 10 човека, пак е нещо.

Link to comment
Сподели в други сайтове

В България има двойни стандарти стане ли въпрос за отразяване на благотворителните инициативи. Според мен хора от музикалния бизнес и в частност поп-фолка, по-добре да извършват такива дела без да се шуми по медиите, защото в 90% от случаите всички го отчитат като самореклама, а не като помощ от сърце. Благотворителните концерти вече са друго.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Аз пък противно на общоприетото мнение мисля, че точно известните личности трябва да дават гласност на благотворителните инициативи в които участват! Всяко добро нещо трябва да се разбира от народа. Защо е нужно все да знаем за отрицателните неща, а положителните да се премълчават и да се правят "тихо"? Напротив! Ако аз видя, че Кондьо примерно е подкрепил болно дете отнякъде, а той е любимия ми изпълнител, аз непременно ще последвам примера му и ще подкрепя също това дете.

Дано бъда разбран правилно..

Link to comment
Сподели в други сайтове

За съжаление аз все си мисля, че търсят реклама..Малцина са тези които го правят наистина като ХОРА! Да, аз смятам,че трябва да го правят, защото имат възможност и те са хората които трябва да дадат пример!!

 

Аз ако можех, бих помагал също! Особено в казуси с болни деца, къса ми се сърцето! А не само деца...Има толкова нуждаещи се в България от помощ... :mf_surrender:

 

Но каузи като тая на Джена с кучета или каквото беше там, твърдо НЕ!!!! Да се събират пари за кучета и всякакви такива, ОК, но след като се помогне на всички нуждаещи ДЕЦА и след това възрастни!! :mf_surrender:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Дали го правят за реклама и популярност, дали от добро сърце, важен е накраят резултатът - а именно да бъде помогнато на някой/някои в нужда.

 

Но честно казано не виждам как сегашните актуал и чалга звезди ще измият имиджа на бранша, при все че пушат и се друсат като наркомани масово... А една птичка пролет не правии. Другото което е, че подобни организирани инициативи не попадат случайно в телевизионния ефир например. Изпълнителят първо трябва да бъде поканен, след което той има правото да вземе участие или не.

Но да не забравяме и колко често се спекулира с подобни инициативи - не говоря за парадирането от популярните личности, а по-скоро за шмекерджийските номера и измами.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...