Jump to content

Препоръчани коментари

Това е над Ленко, на първите редове и както вече казах е снимка на собственика на местният им чалгарски клуб в Русе - "Шоурум" или нещо подобно. Никак не ти пее петела в последните дни, а като гледам обичайните тролове съмсем ги няма. :1000 (29): Знаеш ли, че ми предложиха безплатни билети за масовката в "Армеец арена"? :whistling:

Там със сигурност няма да е такъв провала - по трибуните има останали точно 1132 билета. Даже само по 50 билета да се продават на ден, пак ще се продадат. И вече другото си е за правостоящата зона, където не се знае колко са продадени (и на двете зони пише 100+), но предполагам и те ще се изкупят. Като за нулева реклама си е даже супер.

Това е над Ленко, на първите редове и както вече казах е снимка на собственика на местният им чалгарски клуб в Русе - "Шоурум" или нещо подобно. Никак не ти пее петела в последните дни, а като гледам обичайните тролове съмсем ги няма. :1000 (29): Знаеш ли, че ми предложиха безплатни билети за масовката в "Армеец арена"? :whistling:

Е и? Аз за Джеси Джей бях с безплатен и к'во, хипер здраво пя на живо и концертът беше супер. Айде стига драма.

А информира ли се, че вечерта в същият този Шоурум, Галена събра над 1000 човека на вход: 10 лева? :happyppl:

А информира ли се, че вечерта в същият този Шоурум, Галена събра над 1000 човека на вход: 10 лева? :happyppl:

Първо, "Шоурум" не събира повече от 500 души и говориш пълни глупости. Но това е традиция при теб, ни си се променил от 2010 година.

И ми дължиш обяснение, защо имах 9 дена бан и за какво? Че гледам изчислихте бана точно до 7-ми, когато бе концерта в Русе и всички модератори се покрихте.

Е, те поканите не са за навсякъде из залата. :1000 (29): Има си специален сектор "фен зона", който е най-отпред, мисля, че билетите, които се печелят от играта в "Сигнал" също са там.

Е, те поканите не са за навсякъде из залата. :1000 (29): Има си специален сектор "фен зона", който е най-отпред, мисля, че билетите, които се печелят от играта в "Сигнал" също са там.

Нещо май не ме разбирате, мога да си избирам къде да седя в залата без проблем. Това няма нищо общо с игрите на Сигнал+. Раздават билети на килиграм....

Нещо май не ме разбирате, мога да си избирам къде да седя в залата без проблем. Това няма нищо общо с игрите на Сигнал+. Раздават билети на килиграм....

Уреди ми 4-5! :whistling:

Ее, ама на какъв принцип.. На познати на хора от фирмата? Да бяха предложили и на нашата компания :1000 (29): , бих избрал по-предни, ама не всички бяха съгласни да дават повече пари и сега ще сме по-отзад. Но пък ще виждаме почти цялата публика и цялата атмосфера.

Фики ще пее нова песен на концерта.

:mf_surrender: :mf_surrender: :mf_surrender: :mf_surrender:

Потрес. Надявах се поне на този концерт да няма тъпи премиери. Най-омразното ми е това.

:mf_surrender: :mf_surrender: :mf_surrender: :mf_surrender:

Потрес. Надявах се поне на този концерт да няма тъпи премиери. Най-омразното ми е това.

Обаче Илиян ще е май сред най-добре приетите, доста добър избор е направил: Обичам те до безсъзнание и Тупалка.

Интересно ми е Райна и Малина какво са подбрали, дано и те да са избрали по някой златен хит.

Глория сега да спретне едно концертче в русенската арена, сто про ще я напълни, те русенци не слушали чалга, ама Глора си я тачат, ще му натрие носа на Пайнера.
Глория сега да спретне едно концертче в русенската арена, сто про ще я напълни, те русенци не слушали чалга, ама Глора си я тачат, ще му натрие носа на Пайнера.

Лявото си рамо залагам,че ще напълни залата. :3fdb8960598fa63e:

Билети едва ли могат да се раздават, по-скоро покани. И има разлика, защото тях "Пайнер" не ги купуват от себе си, а са предвидени по някакъв начин, тоест според мен няма как те да са за места от предложени за продажба от седящите.

Може би онези сектори от двете страни, които не бяха пуснати на продажба, са местата с покани, които ще раздадат.

Вече и от радио Веселина ще се печелят билети.. по 20 двойни билета. :D

По-нататък сигурно всеки закупил 5 кофички кисело мляко Борчвор печели билет. Смешници!

Защо пускаш за трети път една и съща статия? Не знам кой от кого преписва, но поне да бяха малко оригинални. Едно към едно са всичките тези линкове, дето ги даваш.

Вече и от радио Веселина ще се печелят билети.. по 20 двойни билета. :D

По-нататък сигурно всеки закупил 5 кофички кисело мляко Борчвор печели билет. Смешници!

Е какво, не са раздали повече от 60 билета от игри. На фона на примерно 10 000 колко са даже и 100?

Защо пускаш за трети път една и съща статия? Не знам кой от кого преписва, но поне да бяха малко оригинални. Едно към едно са всичките тези линкове, дето ги даваш.

Фокса написал статия и трябва да я разпространи. Нема как. :whistling:

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...