Jump to content


Андреа ще пее на Big Apple Music Awards 2015


Препоръчани коментари

1433081425_333.jpg
Андреа ще пее на Big Apple Music Awards 2015. Церемонията ще се проведе на 12 септември в Хамбург, Германия.
В музикалното събитие ще се изявят още звезди като Inna, Tarkan,Anna Vissi, Arash, David Guetta, Despina Vandi, Hadise, Inna, Faydee, Nancy Ajram и много други.
Номинациите за музикалните награди на Big Apple са обявени. Можете да подкрепите Андреа тук: http://www.bigapplemusicawards.org/#!vote/c1obt

path_5103.jpg
Link to comment
Сподели в други сайтове

Интересно ще ми бъде, да я чуя как ще "пее". :) Иначе не се съмнявам, че се е набутала там, не че са нещо супер престижно тези награди, но нашата драпа да е световна звезда, така че евала Андро...

Link to comment
Сподели в други сайтове

Понеже 12-ти е събота и във връзка с грандиозното събитие - андреа да 'пее', петък 11-ти ще бъде обявен за неработен ден в цяла Европа.Очаква се на грандиозното 'пеене' да присъстват всички значими телевизии в Европа и света - Канал 1, БТВ, НОВА, Евроспорт, Анимъл Планет, Си Ен Ен и ... Сашо Диков. Самото 'пеене' ще бъде записано на дискове и разпратено в космоса. Парамаунт Пикчърс правят отчаяни опити да се свържат с мега звездата на световната музика, за да направят филм за бляскавата й кариера. Светът е притихнал в очакване - андреа ще 'пее'.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...