Jump to content



Online: Деси Слава - Започваме на чисто


Препоръчани коментари

  • Отговори 99
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Свежо, лятно, неангажиращо. Очакваше се да пусне нещо такова, но като за Деси Слава ми идва леко разочароващо след дуета с Галена и най-вече след убийствената "Не го прави". Тя е голяма певица и се надявам, че за вбъдеще ще залага на по-силни и смислени неща. Време и е и за балада. Виждаме какво направи като взе участие с един припев в песента на Константин, а ако я беше изпяла самостоятелно щяхме да си имаме сериозен претендент за "Песен на годината".

 

Клипът не е зле, но порно сцените са ми по присъщи за клип на Андреа, Мара и другите от "елита". Не е било нужно да залага на подобни кадри, за да изпъкне и привлече внимание. Предполагам, че ги е включила именно с подобна цел.

 

Много слабо лято за поп-фолка. Има едва 2-3 песни, които бих си пуснал. Другото не става.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Не съм очаквал да ми хареса толкова комерсиално парче от Деска, но с това се случи.

От първо слушане си припявам припева, мелодията много ми харесва, изпяването е много свежо с това забавяне преди припевите.

Много харесвам визиите от клипа, но като цяло самият клип ми идва твърде слаб. Очаквах повече.

Песента обаче е бомба за лятото, много съм доволен!

 

PS: Класи над "Моето зайче" ми е - ето, че и без цигански отсвири се получава. Иска ми се да забравя, че е пускала зайчета, пленници и другите подобни.


Link to comment
Сподели в други сайтове

Кефи ме! Тамън за лятото - весела, неангажираща, носеща настроение.........Ще гърми по дискотеките на морето! :1000 (30): :cheers:

 

:1000 (29): :1000 (29): :1000 (29):

 

 

 

То "Не го прави" не се пусна от един ДиДжей в България дето се харесваше и одобряваше масово, иве за тази пошла биза се надявате! Подобна песен от уинампите ви няма да излезе другаде! В тубата не може да набере никаква популярност, някакви си Крисия, Кристиана и тем подобни имат по - голяма гледаемост! рамът и позорът са големи!!! :1000 (20):

Link to comment
Сподели в други сайтове

"Започваме на чисто" много повече бие на типа песни, които се пускат по дискотеките. А това, че не била масово одобрена не е от никакво значение- да не би пък на "Пантера" и "Бум" всичките коментари в началото да бяха ласкави? Тотално оплюти бяха.

А и, както съм казвал много пъти, гледанията и дискотеките не са единствените показатели за хитовостта на дадено парче. Според мен "Не го прави" беше един супер успешен проект по ред причини.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Това, че един проект е бил оплют, но е станал голям хит, не гарантира същото за друг. При "Мойто зайче" май коментираха, че било лигня, не помня вече, но там всичко беше ясно, тук проблемът, ако съдим по коментарите, е, че не се разбира съвсем текста и не се запомня лесно. Иначе мен много ме кефи, откакто излезе, си я слушам.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Песента беше оплюта главно защото е тотален комерс, какъвто някои явно не бяха очаквали от Десислава, а други пък просто се възползваха от него, за да излеят обичайната си доза негативизъм. Но в крайна сметка като погледнем самата песен, тя не е никак лоша, пък дори и да е дива. Текстът е хубав, за жена която не може да си обясни защо с мъжа й постоянно се въвличат в един и същи лош кръговрат...

В клипът е по-бруталното нещо, което и аз много не одобрявам- порнографските намеци. Но самото видео си е на доста високо ниво иначе, в стил Мегън Трейнър и, както Фокси ни припомни, в стил Барби гърл.

А че текстът не се разбирал- в дискотеките така или иначе текста невинаги се чува добре, но пък важното е, че в нейната песен най-зарибяващите части- "Започваме на чисто... започваме от нула" си се разбират напълно.

Както и да е, не знам какво е бъдещето на този сингъл, но аз като фен на Десислава продължавам да съм доволен от нея, че е една от най-разнообразните изпълнителки и тази година предлага все различни едно от друго неща, с доста добри клипове. Има някои минуси, но ще й ги простим, като я гледаме как се старае и колко влага...

Link to comment
Сподели в други сайтове

Мен ми е интересно защо когато нещо на Десислава е тъпо феновете и го описват като "неангажиращо"...Песента е тъпа и на име като нейното, което се опитвате да ни набиете че дори е по-голяма от Камелия не ходят такива еднодневки. Ако има претенция за някаква да спре с тъпите комерси, пък и не вижда ли че хората отдавна са я отписали? Една Яница я размаза, а за Галин и Емилия да не говорим.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Ами то това е чалга музика, естествено, че ще има и неангажиращи проекти, а не само по-смислени като "Не го прави" и "В твоите очи". За да поддържаш актуалност, понякога пускаш и такива работи. Всичките Топ имена в последните години го правят- от генерали, през каравани и пантери, до питбули и аматьорки. :D Защо не и Деси Слава? Защото е от старата генерация и трябва да я пратим при Ивана и Глория? Ами с "Не го прави" и "В твоите очи" си поддържа и мястото при легендите с класа.

Аз ще си призная, че не знам дали бих се кефил на "Започваме на чисто" ако беше на Яница, Теди Александрова или някоя от тези. Но Деси Слава сякаш влага нещо свое си дори и в такъв проект и ме грабва. Има си стил. Далеч е от най-любимия ми нейн проект, но ми допада.

И мисля, че ако някой я беше смазал, сега поне един от онези конкурентни клипа вече щеше да се доближава до милион гледания, както "Блокиран" ги направи за 4-5 дена. А колко имат Галин, Яница, Емилия и Стораро за 3 дена? 200-300 хиляди. Десислава има 130 000 за 3-4 дена, не е кой знае колко по-зле. Ако ще си говорим само за гледания де, защото нали именно покрай тях още от първия ден отсичате кое е хит и кое- провал. Все едно се надпреварват за рекорда на VEVO за най-много гледания за първото денонощие, който, между другото, е 20 милиона... Трябва нашите да дръпнат малко, какви са тея само 100-200 хиляди гледания за 24 часа... Излагат се... :1000 (29):

Link to comment
Сподели в други сайтове

Винаги ще имам сантимент към гласът на Деси Слава - изключителен талант е, но в тази песен просто не мога да намеря нещо, което да ме грабне. Приятен припев и дотам. Гледанията също са трагични и ми е крайно любопитно, как това ще бъде коментирано от поддръжниците ѝ, които така смело раздаваха етикети с надпис "провал" на проекти, събиращи по 100K на ден. :ad:

 

В този форум имате претенциите, че сте грамотни, поправяте се един друг за правописни грешки, но в българския език има нещо наречено контекст. Спрете да си изкарвате по 3 думички избирателно, за да няма недоразбрали.

Стара каравана на Галена не е провал. Но от гледна точка на летните и хитове последните 3 години (Дай ми, Спри ме, Хавана тропикана) си е провал. Песента е прекалено позната, а след толкова успешни и хитови проекти, е нормално очакванията към Галена да се вдигнат.

 

По същия начин "Започваме на чисто" е провал спрямо предишните летни хитове на Деси - "Моето зайче", "Пусни го пак", "Моето друго аз".

 

За разлика от вманичените фенчета, пишещи в този форум и харесващи всичко на любимите си певачки, аз имам вкус и определно тази песен не се припокрива с моя вкус и моите очаквания към ДесиСлава.

 

Минусите на проекта:

*хубаво всяка жаба да си знае гьола. Георги Марков е оператор, а не режисьор... Хубавата иначе идея е сведена до слаба реализация, с кофти цветове и филтри. На някои места и монтажът е ужасен и непрофесионален.

*смесването малко куца. В днешно време е много важен текста за един хит. Не е като преди - само името да ти гарантира успех. Точно най-големите имена се подхлъзнаха сами в това отношение... Не ми харесват текстовете на Росен Димитров. Много са ми примитивни. Може би последната година неговите текстове са най-негативно коментирани и поводи да се плюе срещу жанра. Няма една фраза, с която парчето да се отличи, а и да имаше, то трудно би се чула.

*когато си име 20 години е много трудно да угодиш на различните фенски маси, харесвали различни неща в ДесиСлава - кой баладите, кой авторските, кой народното, кой поп песните. Та във всеки случай ще има разочаровани. Забелязвам, че феновете на тази музика иха харесали подобен тип парчета в репертоара на повечето певици, но стане ли дума за ДесиСлава, Емилия, Преслава, Глория веднага се плюят...

 

Плюсове на проекта:

*ДесиСлава дори в един такъв проект демонстрира своята индивидуалност. Познатия и комерсиален ритъм - представен по нов и непознат като звучене начин. В началото на песента всеки очаква кючек с мазни отсвири, които са заменени с гръцки инструменти, а допълнителен колорит са индийските вокали, които са най-добрите такива евър.

*3 различни проекта за 2015 от ДесиСлава като и трите са на едно стабилно ниво. А виждам, че песента си има своите почитатели. За всеки по нещо. Не е моята песен, но уважавам старанието, което полага ДесиСлава, тъй като съм запознат с начина по който работи вече 13 години, Деси е нямала толкова разнообразни и продуктивни години от 2006.

 

 

 

За гледанията и дискотеките - твърде рано е да коментирам. Засега като гледане е тръгнала зле, но и Не го прави тръгна с по 30 000, а сега има 2,5млн. Много е подходящо парчето за дискотеките. Надявам се диджеите да го включат в програмите си. Мойто зайче му трябваше месец, за да се възприеме. Не е била в нито една класация преди 10то място, но с времето песента се хареса и стана сред най-поръчваните. И продължават да я пускат навсякъде. Надявам се и тази да има подобна съдба.

 

Желая успех на проекта, но за себе си - очаквам хаус парчето ; )

image.png

Link to comment
Сподели в други сайтове

Страхотно парче за пореден път от Деса!

Нямам представа на кой е музиката, но тя прави песента.Изпяла го е чудно, можеше малко повече да се постараят при текста.

Видеото има интересни идеи, но като цяло е много разхвърляно.Цветовете не ми допадат, монтажа малко куца.

 

А и е време Деса да спре с ботокса! :Vishenka_05:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Страхотно парче за пореден път от Деса!

Нямам представа на кой е музиката, но тя прави песента.Изпяла го е чудно, можеше малко повече да се постараят при текста.

Видеото има интересни идеи, но като цяло е много разхвърляно.Цветовете не ми допадат, монтажа малко куца.

 

А и е време Деса да спре с ботокса!

:Vishenka_05:

Музиката е на Данаел Ганев. :)

Link to comment
Сподели в други сайтове

Сладникава песничка,но не съм особено впечатлена.Дуета си беше висока летва и очаквам да прави проекти като него.Искам сериозни песни от нея като цяло.Видеото не ми допада.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Само на мен ли и дуета, и тази песен, ми звучат тихо, особено вокала...

И на мен, което ми е най-дразнещото нещо по принцип в песните, които се пускат последните години. Едно време не беше така. Тогава най-много да не разбереш отделна дума или фраза, а сега... Тъпо е като не можеш да чуеш добре текста!

Иначе песента не е нищо особено, макар че се усещам на моменти си припявам припева. Добре че клипът е цветен, точно като за лятото, но и той не е изпипан както трябва.

За третата си самостоятелна песен, откакто отново е в "Пайнер", да се постарае повече!

И все пак страхотни проекти - "Не го прави" и "В твоите очи"! :Vishenka_05:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Аз не съм съгласен със забележките към видеото, освен с монтажът може би.

И сценографията, и филтрите са ми много интересни и въпреки че не обичам шарении, това не ми е кич, а право в стила, който са гонели.

Харесвам много работата на самата стилистка, добре са се постарали и с виизите.


Link to comment
Сподели в други сайтове

:1000 (29): :1000 (29): :1000 (29):

То "Не го прави" не се пусна от един ДиДжей в България дето се харесваше и одобряваше масово, иве за тази пошла биза се надявате! Подобна песен от уинампите ви няма да излезе другаде! В тубата не може да набере никаква популярност, някакви си Крисия, Кристиана и тем подобни имат по - голяма гледаемост! рамът и позорът са големи!!! :1000 (20):

"Не го прави" се пускаше, че даже и с ремикса си, не бери грижа..."Неповторим" само по участия на Кама обаче звучи.

Link to comment
Сподели в други сайтове

"Не го прави" се пускаше, че даже и с ремикса си, не бери грижа..."Неповторим" само по участия на Кама обаче звучи.

Не му обяснвявай. Той знае. Онзи ден лично ми изпраща записа от дискотеката на Започваме на чисто, но от неговото пеене, трудно се чуваше това на Деса. Още веднъж да пише в тази тема и ще пусна "шамара' в темата. Имам запис и как вилнее на В твоите очи преди месец и половина. Да не се прави само!!! :3fdb8960598fa63e:

image.png

Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...