Jump to content

Препоръчани коментари

Понеже се разбра датата на концерта - 3-ти или 4-ти юни в Античния театър в Пловдив е редно да има и тема, в която форумците да споделят техните очаквания, ред на излизане, подбори и миксове. :girl_witch:

• Отговори 366
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Очаквам "Нокаут" да затвори устата на всички, които казват, че е боза и не хит.

Анелия закрива с микс от "Изведнъж" и "Ksafnika" !!! :gun_bandana: :gun_bandana: :gun_bandana:

Не смята, че Анелия ще закрива - първо и второ, ако закрива ще е пагубно за нея, още повече с тези "бози", колкото и да са ми любими.

Е то е ясно, че или Преслава или Галена закрива, но още немога да си отговоря на въпроса: Коя ще закрива? Певицата на годината или най-оборотната им певица?
Най-вероятно ще закрива отново Глория.

Възможно ли е? Все пак Глория не е приоритет на фирмата.

Андреа да смачка с "Най-добрата" и "Тайно желая ти". Това ми стига, хаха.
Андреа да смачка с "Най-добрата" и "Тайно желая ти". Това ми стига, хаха.

Какво е "Тайно желая ти"? 1000%20(29).gif

Възможно ли е? Все пак Глория не е приоритет на фирмата.

Да, Глория винаги закрива юбилейните им концерти - 20 години Пайнер, Планета Мура Мега.

Е то е ясно, че или Преслава или Галена закрива, но още немога да си отговоря на въпроса: Коя ще закрива? Певицата на годината или най-оборотната им певица?

Преслава е най-оборотната им певица 1000%20(29).gif, нищо, че Галена е с повече участия..

Преслава е най-оборотната им певица 1000%20(29).gif, нищо, че Галена е с повече участия..

:roll1: :roll1: :roll1: :roll1: :roll1:

Очаквам във фолклорната част Преси да пее "Драгано, Драганке" :Vishenka_05:
Незнаех, че новата песен на Галена ще се казва "Тайно желая ти...
:roll1: :roll1: :roll1: :roll1: :roll1:

С най-висок хонорар е, нищо, че е с по-малко участия от Галена, иначе реално за 25 години, за последните 11 Преслава си е най-оборотна.

Незнаех, че новата песен на Галена ще се казва "Тайно желая ти...

На Андреа и Фики е

Дали ще поканят и вече напуснали фирмата? Малко се съмнявам, при наличие, че знаем Пайнера как се разделя с тях... 1000%20(29).gif

На мен пък, след като прочетох заглавието, в душата ми се зароди крехък стрък надежда това мероприятие на димитровградската художествена самодейност да е без Галин, Фики, Яница. Уви, здравият ми разум го попари само секунди по-късно :dontgetit:

Честно казано, замислям се дали все пак да не се отбия, но за това е много важно дали ще е разрешено да си внеса няколко дюнера да си внеса във веню-то. :derisive:

Деси Слава да пее Мъжете всичко искат и Думи две!

На мен пък, след като прочетох заглавието, в душата ми се зароди крехък стрък надежда това мероприятие на димитровградската художествена самодейност да е без Галин, Фики, Яница. Уви, здравият ми разум го попари само секунди по-късно :dontgetit:

Честно казано, замислям се дали все пак да не се отбия, но за това е много важно дали ще е разрешено да си внеса няколко дюнера да си внеса във веню-то. :derisive:

Е то къде пише, че ще участват Галин,Яница,Фики?

Е то къде пише, че ще участват Галин,Яница,Фики?

Ами мисля си, че без поне един от тях няма да се мине.

Мен ако питаш, ако въобще няма песни от последните пет години, ще е най-добре 1000%20(29).gif Само че няма как да стане...

Дуетът на Анелия и Гергана, "Шампанско и сълзи", "Феникс" на Глория, "Птица бяла" на Емилия, "Феномен" и "Не и утре" на Преслава, "Ти ме лъжеш най-добре" на Райна - ей тези песни бих искал да има, или поне песни от този тип да преобладават.

Срамота подобен концерт да се случи в Античния в Пловдив. Имайки в предвид "мащабите" на най- "голямата" музикална компания съвсем логично това така наречено подобие на концерт да се случи ПОНЕ в Арена Армеец....................... примерно ?!@

Срамота подобен концерт да се случи в Античния в Пловдив. Имайки в предвид "мащабите" на най- "голямата" музикална компания съвсем логично това така наречено подобие на концерт да се случи ПОНЕ в Арена Армеец....................... примерно ?!@

Според мен пък е по-добре, че решиха да излязат от София.

п.с. Андреа може да пропусне концерта, защото ще ходи на турне в Америка, та нейните да не се навиват много :3fdb8960598fa63e:

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...