Jump to content

Камелия - Митко Пайнера

Препоръчани коментари

Камелия разбра преди много години, че може и без песни и клипове. Дали ще се записва, снима, ще се разправя един месец и песента ще мине и замине или ще притопли вчерашната манджа с някое интервю ала "Истините на Камс" за 15 минути - ефекта е един и същ.

Камелия има нужда от участия, те се случват благодарение на имиджа й, а имиджа й се напомня от нейния ПР.

Последната една година беше кристална като сълза - фейсбук картинките с фразички за живота, подмятанията за Преслава, роклята-лентичка ... забравила е само лепенките на Мура Мега и промопакет "Ех, тая Камелия" е налице.

И докато такива като Митко й поднасят на тепсия готов скандал с панделка, който сега ще я грее поне 3 месеца, тя няма нужда да сменя тактиката.

В крайна сметка ... кой бяга от лесното, бързото и ефективното?

П.П. Каме, Вескова, прави от време на време някоя песен за цвят все пак. И нямам предвид "Неустоим".

Сподели в други сайтове

Абе ще мине година и ще видите ,че ще е като Рена!Няма и трибуна за луда по тебе ,хората ще я забравят,някой вече са...

Абе то по сметки на теб, Мелето и най-новият камелотско зависим трол това щеше да е факт още сега, няколко месеца след края на договора и с Пайнер, но тази работа не става само със заклинания, каквито написахте И в тази тема поне по 3-4 пъти. Като нямате вече аргумент почвате да си цитирате стари постове или да се мазните на форумци с подобни. Не прочетох обаче от вас, дали Кама е права в констатациите си или не е?

Сподели в други сайтове

Абе то по сметки на теб, Мелето и най-новият камелотско зависим трол това щеше да е факт още сега, няколко месеца след края на договора и с Пайнер, но тази работа не става само със заклинания, каквито написахте И в тази тема поне по 3-4 пъти. Като нямате вече аргумент почвате да си цитирате стари постове или да се мазните на форумци с подобни. Не прочетох обаче от вас, дали Кама е права в констатациите си или не е?

Издателският процес е свързан с медийността. В годините, ПАЙНЕР са я пускали по едни от най-рейтинговите канали, разпространявали са я и т.н.

Няма безплатна ротация... бих казал, че 30% е справедливо да се отчита, при все, че уреждат участия, имат медийна група и т.н.

Що да не искат процент и от ТВ кариерата й? И ако Митака лъже, каква е реалната причина да я освободят предсрочно ??? :1000 (19):

И да... очаквайте Кама №1 в 50те най на Сигнал, както и годишната й доза плюене пак на същото място.

Остапа го написа... Кама е медийна звезда. А тея филми с високия хонорар... 100% ходи на участия за по 3-4 хилки, като не отчита за ПАЙНЕР, за да си гарантира някакви изяви.

И браво, че е обърнала внимание на хора от форума. Не успях да проследя точно кои и колко, но това е добра стъпка. Убеден съм, че Айтоса има по-добри възможности за писане, просто Кама е държала да е калпав и скучен текстът, че да се помни лесно.

Сподели в други сайтове

Издателският процес е свързан с медийността. В годините, ПАЙНЕР са я пускали по едни от най-рейтинговите канали, разпространявали са я и т.н. Няма безплатна ротация... бих казал, че 30% е справедливо да се отчита, при все, че уреждат участия, имат медийна група и т.н. Що да не искат процент и от ТВ кариерата й? И ако Митака лъже, каква е реалната причина да я освободят предсрочно ??? :1000 (19): И да... очаквайте Кама №1 в 50те най на Сигнал, както и годишната й доза плюене пак на същото място. Остапа го написа... Кама е медийна звезда. А тея филми с високия хонорар... 100% ходи на участия за по 3-4 хилки, като не отчита за ПАЙНЕР, за да си гарантира някакви изяви.И браво, че е обърнала внимание на хора от форума. Не успях да проследя точно кои и колко, но това е добра стъпка. Убеден съм, че Айтоса има по-добри възможности за писане, просто Кама е държала да е калпав и скучен текстът, че да се помни лесно.

Няма да ти се получи, защото така съм те заврял в ъгъла, че само съскаш като наплашено коте и дереш с нокти.

1. Няма пари за Пайнер от "Камелия", освен от музикалната и кариера. Причината: Договорът и с фирмата на Митака винаги е бил само за продуциране като изпълнител, но за нищо друго. Глупакът дори е забравил, че не я притежава като другите. Кама знае какво подписва, а Митака се прави на луд. И въпреки, че няма право да иска нищо от друга нейна кариера, тя го е оставила да подпише с "Голямата уста", за да не мрънка, а днес лъже като циганин, че имал да взима. Ти верваш ли, че ще може да взима и няма да я съди 6 години?

2. Никой не е освобождавал Кама предсрочно. Напротив, през 2010-та я е заплашил с неустойки, ако напусне сама.

3. Не коментирай реализирани текстописци от форума, както не го правя аз - нямаш топки да си като тях.

4. Остапа пише тези неща за Кама от 2006 година и винаги е бил много близо до истината, за разлика от теб.

5. Хонорарът и е 5500 без ДДС и режийни и не е пипан след Пайнер. Питай, който искаш кръчмар.

Поздрави на целия форум..... :1000 (19):

Сподели в други сайтове

Фокси и тебе и Камелия ви навряхме в кучи г*з, стига си си мислек, че някой си затапил.. Всички се смеем на нелепитети прогнози.. Виж гледанията на Кама в тубата и ще ревнеш...

Сподели в други сайтове

Няма да ти се получи, защото така съм те заврял в ъгъла, че само съскаш като наплашено коте и дереш с нокти.

1. Няма пари за Пайнер от "Камелия", освен от музикалната и кариера. Причината: Договорът и с фирмата на Митака винаги е бил само за продуциране като изпълнител, но за нищо друго. Глупакът дори е забравил, че не я притежава като другите. Кама знае какво подписва, а Митака се прави на луд. И въпреки, че няма право да иска нищо от друга нейна кариера, тя го е оставила да подпише с "Голямата уста", за да не мрънка, а днес лъже като циганин, че имал да взима. Ти верваш ли, че ще може да взима и няма да я съди 6 години?

2. Никой не е освобождавал Кама предсрочно. Напротив, през 2010-та я е заплашил с неустойки, ако напусне сама.

3. Не коментирай реализирани текстописци от форума, както не го правя аз - нямаш топки да си като тях.

4. Остапа пише тези неща за Кама от 2006 година и винаги е бил много близо до истината, за разлика от теб.

5. Хонорарът и е 5500 без ДДС и режийни и не е пипан след Пайнер. Питай, който искаш кръчмар.

Поздрави на целия форум..... :1000 (19):

Нямаш абсолютно никакви заслуги. В ъгъла не съм, нищо че много ти се иска. Кажи на теб откога Кама ти е пуснала договор към Камс продакшън и да приключим с темата, че си обективен. Иван и Айтоса вече си признаха, че работят за чипровската, така че при тях не очакваме обективност. Чакаме и твоя Милост - Фокселин да признае, че е от Камс Планета.

1. Не може да сме сигурни какъв й е бил договорът. Обикновено, твоите думи изобщо не отговарят на обективна истина. Още малко ще кажеш, че е станала известна преди ПАЙНЕР. Вярвам, че просто няма клауза в договора, но имат някакви правила в това отношение. Освен това, кой би съдил собствен изпълнител, който е сред топ имената?

2. Да, никой не е. Затова тя пищя, че един ден й са се обадили и са прекратили участието й в "Споделено с...". За неустойките, очевидно го е направил.

3. Ще коментирам, нали затова сме тук.

4. До чия истина? Той коментира, че кариерата на Кама се основава на медийни изяви. Не виждам какво хубаво намираш в това? Отдавна твърдя, че Кама си поддържа кариерата със секс изяви.

5. Може и да не е, а може и да е. Всички ходят на промоция. Това са твои думи.

Сподели в други сайтове

Ама и Камелия е опасна парантия. Хем иска 80%хронорар и съпродуцент, хем иска Пайнер да и плащал клиповете. И преди с Деса и сега с Кама - всичко е за пари. Всички други причини са балони. не бъдете глупави и не взимайте толкова присърце страни...

image.png

Сподели в други сайтове

Хаха Фокса има договор с Камелия.Видяхте ли му обективността.Продажник

Аз отдавна подозирах нещо такова, защото всичките теми за нея, преправане на документи и т.н ми бяха твърде съмнителни. Просто си личеше, че прави ПР около Кама, всичко т

ова копване на жълти статии, ходене на кафета с нея и Цветин.... :mf_surrender:

И какво се оказа, Кама плаща за ПР на един, за текст на друг и излиза, че няма нито един фен по свое желание.. Още по-жалка ми става..

Сподели в други сайтове

Никой не говори за официална работа, на нас това ни е ясно, просто Камс им дава пари за различните "услуги" и тоеа много личи от фоксовите коментари, дори той не вярва на измислиците които пише...

Много знаеш ти ... аз съм по-убеден че на тебе ти дава пари . Твоите коментари , колкото и да са на брой са основно и само свързани с Камелия . А лоша реклама няма , така че как не те е срам тебе . Крадеца вика "дръжте крадеца" .... е твоята работа ;)

Сподели в други сайтове

Много знаеш ти ... аз съм по-убеден че на тебе ти дава пари . Твоите коментари , колкото и да са на брой са основно и само свързани с Камелия . А лоша реклама няма , така че как не те е срам тебе . Крадеца вика "дръжте крадеца" .... е твоята работа ;)

Това кой малоумник го е казал за първи път, ама явно е бил доста голяма утрепка (за която каквото и да се каже е по-добре :mf_surrender: )... Естествено, че има лоша реклама.

Имаме безкрайно много примери, че говоренето за някого може да има лоши последици.

Споменах ли, че е странно, че Камс продакшън е мажоритарна собственост на Кама, а Цветьо държи по-малкия дял? :1000 (29):

Друго интересно е, че Кама е имала разходи за заплати и персонал през 2011г - 4 хиляди, а година по-късно... два пъти повече. Дали тези разходи не са били за тролене в нета :1000 (19):

Сподели в други сайтове

Абе ще мине година и ще видите ,че ще е като Рена!Няма и трибуна за луда по тебе ,хората ще я забравят,някой вече са...

То не е и нужно да има. Тая песен на голям концерт от 3 години и нещо не я е пяла, някой да я е забравил? На ретро парти винаги присъстват със "Защо повярвах", а много пъти съм ги чувал и в редовните вечери, наред с актуалните хитове. Кои други певици могат да се похвалят, че притежават такива хитове? Това "ще стане като" го слушам от години, но няма изгледи да се случи!

Нямаш абсолютно никакви заслуги. В ъгъла не съм, нищо че много ти се иска. Кажи на теб откога Кама ти е пуснала договор към Камс продакшън и да приключим с темата, че си обективен. Иван и Айтоса вече си признаха, че работят за чипровската, така че при тях не очакваме обективност. Чакаме и твоя Милост - Фокселин да признае, че е от Камс Планета.

Защо?

Сподели в други сайтове

Осъзнавате ли, че сте като 10 годишни в момента...

- Аз съм по-готин...
- НЕ! АЗ! Ти си лузъър!
- НЕ! Ти...

Стига сте спамили !!!

А към Николас... защо не могат да са обективни ли? Кога човек, въвлечен в нещо има преценка на страничен наблюдател? Винаги се стига до тоталната облъченост. ДА не очакваш някой да каже нещо кофти за Кама, ако тя му плаща да троли или да пише текстове и т.н.
Сподели в други сайтове

Явно новото поколение не може да си представи живота, без финансова компенсация, за каквито и да е положени усилия. Това не е типично българска черта, за разлика от завистта. За да успокоя Мелето и подобни нему, които не вдяват как така мога да правя фиести тук безплатно и безкористно, само ще спомена, че BMW, ЦСКА, Ицо Стичков и Камелия могат да разчитат на моята подкрепа по всяко време и във всички случаи. Благодаря за вниманието!

Иначе последствията от полемиката Камелия - Митко Пайнера водят, до ей такива основателни предположения в медиите.

Камелия завлича още певици да напуснат Митко Пайнера!

Сподели в други сайтове

А към Николас... защо не могат да са обективни ли? Кога човек, въвлечен в нещо има преценка на страничен наблюдател? Винаги се стига до тоталната облъченост. ДА не очакваш някой да каже нещо кофти за Кама, ако тя му плаща да троли или да пише текстове и т.н.

Ама ти верно ли се връзваш, че работя за Камелия? :roll1:

Сподели в други сайтове

Преди известно време Камелия искаше да плаща на хора от форума, които не я харесват да и ходят на участие в което Цветин да плаща всичко, вход, пиене и т.н, а те едва ли не да си променят мнението за нея, така че Камелия е склонна да плаща за фенство... :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Преди известно време Камелия искаше да плаща на хора от форума, които не я харесват да и ходят на участие в което Цветин да плаща всичко, вход, пиене и т.н, а те едва ли не да си променят мнението за нея, така че Камелия е склонна да плаща за фенство... :1000 (29):

Спри със склонността си да бръщолевиш глупости. За три висши ти е слабо въображението.

Сподели в други сайтове

Това, което знам е, че напоследък много я хвалиш. :1000 (29): За Фокса и Айтоса е ясно.

Харесвам "Неповторим". Кефя се и на това, че има смелостта да се опълчи на тази комунистическа система, по която работи Пайнер.

Сподели в други сайтове

Че то и аз я хваля. Това означава ли, че съм на стаж в Камс Продакшън?

Иванхое обича да пуска разни хиперболични изказвания и сам се вкара в групата със съмнителни персони. Освен това е показвал различни творения, които не са никак лоши.

Да не би да се съмняваш за Фокса и Айтоса?

Сподели в други сайтове

Иванхое обича да пуска разни хиперболични изказвания и сам се вкара в групата със съмнителни персони. Освен това е показвал различни творения, които не са никак лоши.

Да не би да се съмняваш за Фокса и Айтоса?

Като виждам колко лесно се хващат хората, даже ме разпитват на ЛС. :1000 (29): Под различни творения имаш предвид клиповете ли?

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...