Jump to content

Препоръчани коментари

Никаква полза, че е сменил композитора - отново никакво пеене, рапиране в стил Криско, мелодия почти не чувам. Прилича на поне 3 негови, но заряда от песните на Оцко го няма. Клипът ми хареса, макар че всички от 2014 са му по-добри.

Абсолютно...като не може да пее, ще рапира :mf_surrender:

900 плюса за час, дали няма да е хит?

Като слушателите са овце, може и мегахит да е :mf_surrender:

• Отговори 88
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Не му ли писна от това гъзарско и уж нахъсано ръмжене... :1000 (10):

Ох, пак пръсна :1000 (33): Вече ми бяха станали банални Оцковите тупалки, беше време и за друг вид тупалка :girl_witch: Странна е, различна е, дано наистина успее да стане хит. Определено не зарибява от първите 20 секунди както "С мене да вървиш", но след третото слушане не мога да я спра. Клипът е най-добрият на Галин досега откъм замисъл и заснемане. Танците са зле, но е похвална първа крачка!

С колкото човека да си говорим, никой не харесва тая песен. Луда работа - това за Галин не е било никога.

С колкото човека да си говорим, никой не харесва тая песен. Луда работа - това за Галин не е било никога.

При мен всички я харесват.

Приятна песничка,но това рапиране лично мен почва да ме дразни във всяка негова песен

Само последния припев бива. Много слабо, толкова тъпа песен не беше пускал от "Да владееш мъж".

А, да!! Танците!! Пълен смях, ако това са "танци", не знам просто?!!! :mf_surrender: :mf_surrender: Леко поклащане на ляво и дясно....

Всъщност последния припев, ако беше припев на цялата песен, можеше да се получи нещо..

Ако го нямаше Оцко, нямаше да има и Галин, щеше да си пее тея бози.Лошото е, че и Оцко забуксува, та ще видим...

Поощряващо не. Текста никакъв го няма, прилича на "моето слабо място"... Ще стане хит, защото е Галин

Добре,че името му взе да работи за него - не е нищо особено, очаквах нещо по-различно. Минус и за Пашев - следвал е изцяло начина на работа на Оцко с Галин. А трябваше да го представи в друга светлина. Клипът не е зле, той май взе все по-евтини да ги прави, но става. Само тия огън ефектчета са много жалки. Хореографията ми напомня една руска, която Ани Лорак прави до омръзване във видеото си и на всички сцени (1:17):

Нещо текстът не си ходи много с музиката.Не съм много впечатлен засега.

Ми извинявай, 3000 гласа а при мене 2 споделяния има.. :D

Ясно е, че фенките ще я направят хит.

След предните тотални хитове, това наистина идва доста слабо. В повече от половината песен текстът не се разбира..

Мисля, че ми допада. Не е по-силна от ''С мене да вървиш'', но има нещо интересно в нея. Рапирането му прилича, но в поредна песен ми идва в повече сякаш. Клипа е добър, като за чалга клип. След повечко слушания ще видим как ще се възприема. Може би ще се наложи.

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...