Jump to content

Препоръчани коментари

Без подигравателна и иронизираща реч, предупреждавам.

:roll1: :roll1: :roll1: :roll1:

Дано тоя път на Гага нещата ѝ се получат!

Да де, Кайни Уест. Обърках се, беше грешка от бързане..

Всъщност е Кание Уест. Написах го на майтап, не за заяждане. Сигурно 90% от населението не знае как се произнася.

:whistling:

Всъщност е Кание Уест. Написах го на майтап, не за заяждане. Сигурно 90% от населението не знае как се произнася.

:whistling:

Аха, ясно. Извинявам се , не съм знаела... Ще го имам предвид следващия път 1000%20(30).gif

"Lady Gaga's new album has lots of different sounds, some uptempo, some slow." - Billboard on LG5

Явно пак ще е зле албума.

Забрави, че стана хитова заради комерсиалните песни - клетата.

"Lady Gaga's new album has lots of different sounds, some uptempo, some slow." - Billboard on LG5

Явно пак ще е зле албума.

Забрави, че стана хитова заради комерсиалните песни - клетата.

Може да удари с нещо като "Hello"

Не подценявайте Гага. Ще ви скрие шапките като Бритни.

Бритни не направи кой знае какъв бум :D

От Гага и аз нямам никакви очаквания.. И по-добре

Дано само сингъла да е с разбиващ клип!

Бритни не направи кой знае какъв бум :D

Албума и е много добър в сравнение с това колко се очакваше от нея :3fdb8960598fa63e:

На 6 октомври по Телемундо ще излъчат второто издание на Латиноамериканските музикални награди, а утре ще обявят кои са номинираните.

Миналата година, когато за първи път се проведоха тези награди Рики спечели 2 от наградите от трите си номинации. Спечели за Албум на годината за "А Quien Quiera Escuchar" 2015 и за Любима поп/рок песен за "La Mordidita".

Дано изпее новата песен с Maluma "Vente Paca", която излиза на 23 септември, а не съвпадне да е на турне.

На 6 октомври засега Рики няма ангажимент- идеална възможност да направи премиера на песента на Латиноамериканските музикални награди.

На 6 октомври по Телемундо ще излъчат второто издание на Латиноамериканските музикални награди, а утре ще обявят кои са номинираните.

Миналата година, когато за първи път се проведоха тези награди Рики спечели 2 от наградите от трите си номинации. Спечели за Албум на годината за "А Quien Quiera Escuchar" 2015 и за Любима поп/рок песен за "La Mordidita".

Дано изпее новата песен с Maluma "Vente Paca", която излиза на 23 септември, а не съвпадне да е на турне.

На 6 октомври засега Рики няма ангажимент- идеална възможност да направи премиера на песента на Латиноамериканските музикални награди.

Кога излиза песента му с Maluma?

Кога излиза песента му с Maluma?

23 септември, нали съм писала:

Maluma е фен на Рики, пял е в Гласът на Мексико неговата песен "Disparo Al Corazon" . Ама идеята е на Рики да запишат заедно песен.

Факт е, че песента е записана отново в студиото в Маями на продуцента, който направи миналогодишния Грами- албум на Рики.

23 септември, нали съм писала

Е, тва, че си писала, не значи, че някой ти е прочел поста :D Както виждаш не всеки ти чете изказванията.

Благодаря иначе. Очаквам хит, Maluma прави яки парчета.

Е, тва, че си писала, не значи, че някой ти е прочел поста :D Както виждаш не всеки ти чете изказванията.

Благодаря иначе. Очаквам хит, Maluma прави яки парчета.

Интересът и към двамата е голям само като публикуваха снимката от студиото, че са записали заедно песен.

Аз най-вече се радвам заради Рики, че година след албума се реши да пусне нещо ново, че при него новата музика след албум е като мираж.

Дано е планирал и албум.

Selena Gomez will be taking some time off, due to anxiety, panic attacks and depression caused by lupus.

Много жалко.

Не го очаквах.

Тъкмно беше набрала скорост...

Selena Gomez will be taking some time off, due to anxiety, panic attacks and depression caused by lupus.

Много жалко.

Не го очаквах.

Тъкмно беше набрала скорост...

Сериозно??? :girl_cry2: :girl_cry2:

23 септември, нали съм писала:

Maluma е фен на Рики, пял е в Гласът на Мексико неговата песен "Disparo Al Corazon" . Ама идеята е на Рики да запишат заедно песен.

Факт е, че песента е записана отново в студиото в Маями на продуцента, който направи миналогодишния Грами- албум на Рики.

За 1 път ще си позволя да чyя и дрyга песен от Рики,но само заради Малyма

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...