Jump to content

Препоръчани коментари

Кажете приложение за снимане на екрана БЕЗ ROOT и без да трябва да вързвам тела към компа.

• Отговори 137
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Кажете приложение за снимане на екрана БЕЗ ROOT и без да трябва да вързвам тела към компа.

С какъв телефон си, нямаш ли функция с бутони да го правиш?

Как става тоя номер ??

Май не...с галакси с3 съм.

Май не...с галакси с3 съм.

Аз съм с Galaxy Ace Plus и мога да си правя скрийншот след като си инсталирах темата GO Launcher.Ако искаш я потърси в googleplay,много са стилни иконките и го има този бутон.

Аз си снимам така.Понякога захапва трудно,но се получава.

При Samsung Galaxy S3 обаче, едно приплъзване по екрана от дясно на лява трябва да е достатъчно. На екрана трябва да видите мигаща светлинка, което означава че е направена снимка на екрана ви и може да я потърсите във фото галерията си.

Много благодаря и на двамата! Инсталирах си Go launcher-а и съм много доволна. Меги, от къде мога да си сваля безплатни теми? Гугъл плей-я ме вкарва в някакъв сайт да свалям други глупости за да сваля темата.

• 4 weeks later...

Някой може ли да ми каже от къде да си сваля готини Screensavers за Таблет?

Можете ли да ми препоръчате някакви приложения за Nokia Lumia 820 с Win 8? Толкова малко неща се поддържат :(

• 1 month later...

Facebook, Instagram, Viber, Shazam

Игри - Jetpack Joyride, Subway Surf, Столици, Who Becomes Rich, Guess that song..

:)

• 7 months later...

Кажете някое добро приложение за колаж на снимки т.е. с поставяне на рамка като това:

26a2d29a8f4111e381b00e0f86072ad0_7.jpg

1779648_754144611263101_1861351228_n.jpg

Приложението, което търсите се казва InstaCollage :) Аз го имам, тези снимки са правени с него.

А това Shazam за какво точно се използва?

За намиране на песни. Доста полезно приложение е.

За намиране на песни. Доста полезно приложение е.

Ясно.Никога не съм го отваряла,но скоро смятам да го погледна

Приложението, което търсите се казва InstaCollage :) Аз го имам, тези снимки са правени с него.

За Андроид май го няма тва чудо...

Теглих го тва. Надписа седи върху снимката. Не е същото приложение като това, за което казва DeanWinchester.

Теглих го тва. Надписа седи върху снимката. Не е същото приложение като това, за което казва DeanWinchester.

InstaCollage Pro

Купете за1,50лв.

• 10 months later...

хайде и тая тема да възродим... със сигурност има нови и интересни приложения, който да споделите.

Използвам единствено Facebook, Viber, Instagram, Shazam, и от игрите - Candy Crush Saga. Тва са.

Имам 4 страници с по 5 реда приложения, а всичко, което използвам е "Facebook", "Instagram" и "Camera". Нещо, което и на телефон от 200 лева може да се ползва...

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...