Jump to content

SnowWhite

Ramaniасs
  • Коментари

    139
  • Регистриран

  • Последно посещение

3 Последователи

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Location
    Пловдив

SnowWhite's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация

  1. SnowWhite

    Като две капки вода

    Деса е една от най-прехвалените чалгарки.Наистина,пее правилно,обаче така мрънка,че нищо не се чува.Няма я тая сила в гласа като Глория примерно или Преслава.Актьорския и талант клони към нула,а в танците е като телетъбис.Да не говорим,че винаги е с една и съща жална физиономия с повдигнати вежди.Ужасна жена! Всяка година канят по една чалга звезда,за да взимат гласовете на аудиторията и да печелят от СМС-и.Пределно ясно е,че хората слушащи тази музика са пристрастни,защото тя е от "техните",но истината е,че Деса е посредствена певица с нулево присъствие на сцена.Има хиляди по-добри от нея,които даже и не пеят професионално.За пример давам тази Надя,която пя миналия път.Аз лично не я знам коя е,но Деса може да си мечтае за такъв глас и присъствие.
  2. SnowWhite

    Game of thrones / Игра на тронове

    Щом не харесваш Властелина,не мисля че това е твоят сериал.
  3. Съгласна съм с теб.Lost,Breaking bad,Game of thrones...сериали,които човек не бива да пропуска.
  4. Първите два сезона са много яки,но трети и четвърти са много слаби.Бих ти препоръчала Breaking bad,невероятен сериал!
  5. Много добър филм!Страшно ми хареса.
  6. SnowWhite

    Game of thrones / Игра на тронове

    И аз.Още от началото ми е любим герой. Нямам търпение за утрешния епизод с битката между Оберин и Планината.Оберин също ми се нареди към любимите герои,заедно с Белиш и Тивин Ланистър.
  7. SnowWhite

    Online: Андреа - Най-добрата

    По-отвратителен текст не съм чувала,като изключа "Най-добрият",не знам текстописеца как не го е срам от себе си.Все едно някоя осмокласничка го е писала след първия си полов акт.Музиката е доста ориенталска,а клипа е безмислен.
  8. SnowWhite

    Game of thrones / Игра на тронове

    Според мен пък Емилия Кларк е най-слабата актриса в сериала.особено в тази серия говореше като робот.
  9. 7/10 Хареса ми много играта на Майкъл Дъглас и Мат Деймън,но ми беше доста странно да ги гледам как се целуват и обарват
  10. А ти си някакъв капацитет за така нареченото "качествено кино" ли? Гледал ли си филма,за да даваш оценка? Всеки тук дава оценка за филмите на собствена преценка и не виждам някой да настоява за неговото мнение.Всеки човек има собствен вкус и мнение и това трябва да се уважава.Не можеш по този начин да характеризираш и да обиждаш хората тук.А и ти също слушаш чалга,така че... За твое сведение,аз не слушам чалга и оцених филма с 1.
  11. И аз го гледах току-що и едвам го издържах.На няколко пъти го спирах даже.Невероятно скучен филм. Но вчера гледах: Страхотна драма!
  12. SnowWhite

    Новогодишни късметчета 2014

    Благодаря!Страхотно късметче
×
×
  • Create New...