Jump to content

Препоръчани коментари

• Отговори 185
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

2159.jpg Battleship ( 2012 )

Световна премиера: 18/05/2012

Жанр: Екшън / Фантастика

Режисьор: Петър Бърг

Сценарист: Ерич Хоебер, Жон Хоебер, Дейвид Левиен, Бриън Копелман

Участват: Асано Таданобу, Риана, Александър Скарсгард, Бруклин Декър, Тейлър Кич, Лиам Нийсън

http://www.numberone.com.tr/tr/haber/rihan...-ile-duet-.html

Известната певица Rihanna в един репортаж сподели, че иска да направи дует с най-добрата си приятелка Кaty Perry.

Добави, че от доста време работят по този въпрос. "Работим усилено, да за направим нова и хубава музика. Крайният резултат ще е много добър"

___

Еха супер :Vishenka_05: :Vishenka_05:

Тя пак два клипа снимала и това лято ще пуска песни и клипове на килограм и зимата нов албум :mf_surrender:

Вече се чудя тая жена кога спи или изобщо прави нещо друго освен да снимка клипове? Да земе да си вземе малко почивка и да направи един качествен албум, който да презентира като хората после, за тези бози защо изобщо си прави труда?

Нов албум няма да има през зимата или поне това твърди за сега, а за снимането на "Princess of China" не е виновна Rihanna, защото песента си е на Coldplay и техен сингъл.

Нямам търпение за видeото към "Where Have You Been", защото ми е най- любимата от албума й. Дано към края на лятото пусне и "Drunk On Love"...

Не е ли снимала "Talk That Talk"?

До сега за клип не се чу, а и след провала на "You Da One" май решиха да се върнат към dance тупалките :1000 (29):

Беше пуснала съобщение в twitter, че снима "Where Have You Been"... Скоро ще видим колко песни е заснела :)

pagesqg.jpg

До сега за клип не се чу, а и след провала на "You Da One" май решиха да се върнат към dance тупалките :1000 (29):

Беше пуснала съобщение в twitter, че снима "Where Have You Been"... Скоро ще видим колко песни е заснела :)

pagesqg.jpg

Защото във Фейса беше обявила, че "TTT" е следващия сингъл.... но, "Where Have You Been" също е много добра песен! Радвам се, че ще получи заслужената реализация!

Не разбирам как повечето й песни ми харесват чисто като песни, но самата тя като изпълнител ми е адски противна.Да не говорим, че по концерти е пълен мармалад, пеенето й пълен потрес, а и бях попаднал на някакъв Rock in Rio, на който е видимо адски неадекватна или дрогирана и не може да си изпее дори песните, да не говорим за шоу.Продуктивността и е направо отблъскваща.Явно ще процедира както миналата година на всеки месец клип.
  • 2 weeks later...

Rihanna опроверга този слух за връзка с Ashton преди дни... http://www.youtube.com/watch?v=CUmxLwvkOIo ;)

можи, снимката е от списание Хай Клуб излезна днеска
Знам и нищо към теб ;) Тази медия в последните години винаги е доста назад с инфото и затова пуснах линка за да не се подведе още някой.
Знам и нищо към теб ;) Тази медия в последните години винаги е доста назад с инфото и затова пуснах линка за да не се подведе още някой.

нп, мерси поне и а го научих вече :girl_witch:

rihannawherehaveyoubeen.jpg

Стискам й палци тази песен да се превърне в летен хит. Официално е сингъл от 8-ми май, така че дано да пуснат видеото седмица преди това.

Рира е откачила ...

Има 3-4 песни, които заслужават видеореализация, а тя ... по нов албум работи?! :mf_surrender:

"TTT", "Rock Me Out", "Birthday Cake" (с Крис Браун) са потенциални хитове ... ебасииии изкуфялото създание :gun_bandana:

Интересно кой ще й отиде на турне...нито песните й стават за живо изпълнение, още по-малко пък тя ще успее да ги представи подобаващо :1000 (29):

А тия сто албума, които изкара за отрицателно време..Как не й хрумна да си вземе малко почивка!? :1000 (10):

Какво очакваме от нея не мога да разбера? :jump:

Два клипа - "The Princess of China" & "Where Have You Been". :)

• 2 weeks later...

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...