-A. Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 В събота почнах втори сезон и сега съм на 12 епизод! Много съм доволен как се развиват нещата. Реджина е брутална. Много добра актриса. Няма персонаж който да ме дразни. Дори някой ми липсват като Аурора и Мулан. Надявам се да ги виждам по-честно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Август 9 Report Share Публикувано Август 9 В събота почнах втори сезон и сега съм на 12 епизод! Много съм доволен как се развиват нещата. Реджина е брутална. Много добра актриса. Няма персонаж който да ме дразни. Дори някой ми липсват като Аурора и Мулан. Надявам се да ги виждам по-честно. Най- голямата! Кора също. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Август 9 Report Share Публикувано Август 9 Почвам да се ядосвам.. :@ Не исках Кора да умира.. Можеше да измислят нещо друго. Мери Маргарет сега 10 епизода няма да може да преживее факта че е убила човек и ще я гледаме в леглото депресирана. Този новия дето като малък е избягал ме дразни. Трябва Реджина да го убие. Сина на Румпел също е излишен. Потрес е! Ема е родена за Кук. Хенри се превърна в детето-боза. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Август 27 Report Share Публикувано Август 27 Злодеида ще е втория нов персонаж, освен Ледената кралица. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Злодеида ще е втория нов персонаж, освен Ледената кралица. Супер, и без това исках още да я дават. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 Те не я ли убиха в предните епизоди ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Разтеглиха го и ме дразнят, отиде на кино първоначалния замисъл. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Много добър избор на Елза и Ана. Не знам, но Голд и бел почват яко да ме дразнят. Мисля да скипвам техните сцени. Като цяло малко слабичко ми идва за интро на новият сезон. Имаше много малко Елза, но на място. Реджина също беше на ниво и това е за целият епизод. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Бел е най-тъпото създание в целия филм,че е и грозна.Жалко,защото в детското е толкова яка и готина.Трябваше и един хубав принц да и дадът,а не тоя пенсионер ! Иначе старта не беше нищо особено ... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Лошо или добро начало, но рейтингът е до небесата, всички са изумени как повечето премиери се представиха зле за разлика от OUAT. Това шоу определено скоро няма да свърши, постоянно привлича нови и нови фенове. За съжаление не същото може да се каже за Revenge, който за мое огромно съжаление тотално се срина и почти сигурно краят му ще е този сезон... А стана толкова интересно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Хареса ми 1 епизод. Елза е супер яката :1000 (6): :1000 (33): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Този сезон ще е супер. Много силно начало и наистина се радвам, че рейтингът е толкова висок, защото сериалът го заслужава. Нямам търпение да видя какво ще се случва занапред. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Радвам се изключително много за огромния рейтинг, наистина може само да ни радва, макар и само заради ефекта Frozen. НО на мен епизодът не ми хареса, и съм разочарован. - Не ми харесва това, което става с Реджина. При нея развитието беше страхотно и беше стигнала твърде надалеч, за да стане изведнъж пак Злата Кралица. Целият й герой ми изглеждаше пресилен в този епизод - някакви неестествени реакции и странни реплики. Това с щастливите краища на злодеите е нелошо като идеята, но просто не беше представено правилно - целият епизод всъщност ми стоеше изкуствено. - Беше изключително cheesy историята на Бел и Румпел. Този танц - е, мерси, гледал съм оригиналния филм и поначало целта на OUAT беше да ни представят познатите истории по нови и интересни начин, а не да правят live action римейк. И тази шапка не разбрах каква беше, но пак не можах да усетя нещо кой знае какво при появяването й. - И естествено Frozen. Не ми харесва как Елза изглежда вече е акцента на сериала. Преди намесваха нови герои, които бяха допълнение към историите на главните герои. Сега намесват герои и главните се нагаждат и навъртат около тях. В крайна сметка кой е главния герой - Елза или Ема, да кажем? (това го казвам и на база трейлъра за втори епизод, в който пак се разказва само за Елза) btw пак да кажа за страхотното пресъздаване, особено Елза е 6 точки. Много believable. - Също така, самият епизод ми течеше много бавно. Смешните CGI ефекти няма да ги коментирам, свикнал съм й вече, но тролът изглеждаше като излязъл направо от детското. А пък абсурдния момент, в който "снежният човек" тръгна из града и прескачаше всички огради и коли даже няма нужда да се споменава. Като цяло смятам, че не друго, а епизодът беше с много слаб сценарий и история. Идеите им са добри, но просто не излязоха по добър начин. Изглежда имах прекалено високи очаквания след бруталния трети сезон, но нещо не ме грабна. Ще видим как ще се развият нещата, но вече със сигурност нямам големи очаквания, освен за Елизабет Мичъл, естествено. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Радвам се за рейтинга. Но аз лично очаквах повече, режисьорът ли са сменили, кво са правили не знам, ама тоя епизод не ми даваше чувство за уютност както другите от сериала. Някак more-grown-up е станал, някои неща бяха, както каза Сеньора, неестествени. Елза, Ана, да, добре са направени, ама пак Реджина изкара целия епизод. Това беше един от най-големите удари по нея, но много лесно се връща към предишния си образ, това не ми хареса. Но като за начало е добре, интересно ми е по-нататък какво ще стане. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 Питър Пан е най-гадното нещо в този сериал.. Как влезна в тялото на Хари.. :@ :@ :@ :@ Lana заслужава Оскар за сцената при дървото! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 БРУТАЛЕН втори епизод! Много хейт за него в мрежата, но смятам, че беше няколко нива над смотаният първи! В един английски сайт изписах цял роман и сега ме мързи да превеждам, затова накратко: - започвам да свиквам с Frozen сторилайна. Беше ми пресилено в първия епизод, но започвам да ги "чувствам" нещата - като обвързаха двата свята, Анна се срещна с Дейвид, Елза и Ема започнаха да се сприятеляват - определено я чувствам историята по-близка. - аз лично нямам проблем Бо Пийп да е лоша. Някои се посраха да се възмущават как можело - значи за Питър Пан можеше, ама за нея не? - АААААААААААААААААААААААААААААААААААААА Елизабет Мичъл!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Направо умрях, като я дадоха в последния кадър! Дано, дано, дано да се задържи за повече от половин сезон! Това е май общо взето, и пак да кажа, че много ми хареса епизода и дано продължават все така. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 И на мен ми допадна епизода. Развиват главно Ана, но беше нужно. Елза кефи все повече, в следващият епизод ще се сблъска с ледената кралица. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 О ще си имаме оригиналната ледена кралица Това ми е една от любимите приказки.Очаквам да се появят и сестрите и. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 Гласувайте за любим персонаж. Аз подкрепих Реджина: http://www.ranker.com/crowdranked-list/bes...time-characters Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 Гласувайте за любим персонаж. Аз подкрепих Реджина: http://www.ranker.com/crowdranked-list/bes...time-characters Реджина определно е най-интересното нещо, най-задълбоченият и многопластов персонаж. Според правилата на литературата даже май тя е главният герой, защото наблюдаваме промяна и развитие, при Румпел също.. При Ема не толкова според мен. Втори епизод ми хареса също, даже май повече от първи. Засега върви добре сезонът. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 Зелена беше скандална. Ще ми липсва. Реджина пак мачкаше като луда. Обожавам я. Семейството също ми харесва. Сега като се замисля Хенри ме дразни. Доволен съм че ''детето'' на Румпел пукна. Мразех го! Сега Ема и Кук ще станат гаджета. :heart: Дано Ариел се върне, има потенциал в нея. В Кучката Руби също. Бел ми е леко психо. Странни реакции има тази девойка. Обожавам смеха и държанието на Румпел. Много бих се зарадвал, ако се преместят завинаги в магическия свят. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Октомври 13 Report Share Публикувано Октомври 13 Зелена беше скандална. Ще ми липсва. Реджина пак мачкаше като луда. Обожавам я. Семейството също ми харесва. Сега като се замисля Хенри ме дразни. Доволен съм че ''детето'' на Румпел пукна. Мразех го! Сега Ема и Кук ще станат гаджета. Дано Ариел се върне, има потенциал в нея. В Кучката Руби също. Бел ми е леко психо. Странни реакции има тази девойка. Обожавам смеха и държанието на Румпел. Много бих се зарадвал, ако се преместят завинаги в магическия свят. +11111 Като цяло запоѝват да губят тръпката. Можеше да го пипнат повече откъм сторилайн, омръзна ми Ема и Румпел да разбиват всички останали "слабаци", клише вече два сезона. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Октомври 13 Report Share Публикувано Октомври 13 От къде ли зимата познава коврата Ема ? Значи майката на Елза всъщност е един от четирите сезона. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 Чудя се да продължавам ли да го гледам. Реално погледнато историята във всеки сезон е една и съща, просто някои герои и проклятия се сменят. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.