Jump to content

Препоръчани коментари

Над 17 мил followers :Vishenka_05: :Vishenka_05:

306671_237290316370148_102762539822927_413705_1049404725_n.jpg

PP: 521881_323005881095608_222820167780847_887609_467261496_n.jpg

Тъй като не използвам Туитър може ли да дадеш профилната й снимка с русата коса, изглежда ми готина.

Тъй като не използвам Туитър може ли да дадеш профилната й снимка с русата коса, изглежда ми готина.

заповядай :Vishenka_05:

ето тази която я имам аз

89595178.jpg

ето и тази от twitter

ViewImage-2.aspx.jpeg

Katy Perry‏:

Next stop, Chennai! Can't wait to see you, India. http://www.iplt20.com

292678_237910936308086_102762539822927_414908_696375959_n.jpg

много е готина на тая снимка просто нямам думи ;хх :1000 (15): :1000 (15): :iluvu:

Katy номинирана за "Wonder Woman Award” и “Best Video” в MTV Trl Awards.

ПП: Спoред мен видeото трябва да спечели ТOTGA не се сещам за по-добър клип тази година или освен ТGIF :girl_witch: :girl_witch: :girl_witch: :Vishenka_05:

ПП: Спoред мен видeото трябва да спечели ТOTGA не се сещам за по-добър клип тази година или освен ТGIF :girl_witch: :girl_witch: :girl_witch: :Vishenka_05:

Да не забравяме и "Firework" и още повече- 'свръхестествения' "E.T."... 2011 си беше годината на Кейти откъм клипове, а откъм хитове пък си я поделя с Адел, според мен...

Тази година я започна чудесно с поредния хит "Part of Me" и отново различния клип към него, дано сега да реализира подобаващо и "Dressin' Up", а до края на годината да пусне поне още една нова песен с жестоко видео...

Редактирано от SuperGeorgi
Чудесно е човек да вижда какво голямо вдъхновение за Кейти Пери е Лейди Гага :1000 (29):

04042012588001.th.jpg

04042012594001.th.jpg04042012592001.th.jpg

Тука не се вижда много добре :girl_witch: за това качих горните 2 :Vishenka_05:

04042012595001.th.jpg

PP: Домързя ме да изрежа леглото от страни дет' се вижда :laughing: :laughing:

Чудесно е човек да вижда какво голямо вдъхновение за Кейти Пери е Лейди Гага :1000 (29):

Нищо подобно. Тва са две изпълнителки, които по нищо, ама нищо не си приличат, Кейти никога не е приличала на Гага в нищо. Сори.

ето още един

данооооо да дойде и в БГ :helpsmilie:

този филм ще е УНИКАЛЕЕЕН :yahoo1:

Нищо подобно. Тва са две изпълнителки, които по нищо, ама нищо не си приличат, Кейти никога не е приличала на Гага в нищо. Сори.

Да, да, да, блажени са вярващите. :1000 (29): :1000 (29):

https://www.google.fr/search?q=katy%20perry...IA82KhQeQvdyuDA

Добре, че беше Лейди Гага, че да имаме изпълнители като Ники Минаж или Кейти Пери нямаща нищо общо с предишното си аз :1000 (29):

Добре, че беше Лейди Гага, че да имаме изпълнители като Ники Минаж или Кейти Пери нямаща нищо общо с предишното си аз :1000 (29):

Хората чуха за Ники Минаж благодарение на Брита, заради нея обърнаха внимание на super bass и след това тя взе засилка с други проекти. Неуспорим факт е че преди да подгрява Бритни никой не я ебаваше за нищо. А ако се е влияела от Гага за визията си то никак не и се е получило :1000 (29):

Да, да, да, блажени са вярващите. :1000 (29): :1000 (29):

https://www.google.fr/search?q=katy%20perry...IA82KhQeQvdyuDA

Уоу, Кейти носи перука, малее как не я е срам да копира така от Гага, та тя е измислила перуките , тцтцтц, срам и позор. :helpsmilie:

Тва е смешно, айде стига глупости :gun_bandana: :gun_bandana: :gun_bandana:

Katy да копира GAGA ;х :mf_surrender: хaрeсвам и двете, но защо изобщо трябва да ги сравним?

Много ясно феновете из интернет ще защитят и пишат за своя любимец :mf_surrender:

Честно казано когато слушах песните на Katy не знаех дори коя е Gaga :whistling:

Огледах клиповете от гоогле, които беше дал Боби има дори супер абсурдни сравнение.

Та те скоро могат да пишат и "Гага има зелен лак" след време Katy aко си сложи зелен лак давай пак ще се спори ;х

Хората чуха за Ники Минаж благодарение на Брита, заради нея обърнаха внимание на super bass и след това тя взе засилка с други проекти. Неуспорим факт е че преди да подгрява Бритни никой не я ебаваше за нищо. А ако се е влияела от Гага за визията си то никак не и се е получило :1000 (29):

Че не й и се е получило е ясно. Почти няма визия, която да не е открадната или твърде силно вдъхновена от Гага.

Уоу, Кейти носи перука, малее как не я е срам да копира така от Гага, та тя е измислила перуките , тцтцтц, срам и позор. :helpsmilie:

Тва е смешно, айде стига глупости :gun_bandana: :gun_bandana: :gun_bandana:

Ти само "перука" ли видя? :1000 (29): Кажи ми, преди Гага да започне да прави шантави видеа Кейти Пери ET ли правеше или I kissed a girl? Изпълнението на Грамите гледа ли го? А изпълнението на Гага на АМА 2009 гледал ли си? И това е само малък пример. Дори няма да навлизам в детайли за дрехи, прически...

Както някой чудесно е отбелязал в хилядите теми, посветени на копирането на Кейти:

Кейти Пери преди Гага

Katy%20Perry%20Hosts%20Travis%20McCoy%20Birthday%20Celebration%20Mlkc4NFVc9al.jpg

Кейти Пери след Гага

katy-perry-et-video-debut.jpg

:1000 (29): :1000 (29):

Ти само "перука" ли видя? :1000 (29): Кажи ми, преди Гага да започне да прави шантави видеа Кейти Пери ET ли правеше или I kissed a girl?

Та кой клип на Katy е шантав освен ET ?

1. TGIF изобщо не е в стила на Gaga
  2. Firework си е абсолютно Katy
  3. Part Of Me и The One that Got Away просто няма какво за тях нищо общо с Gaga
Та кой клип на Katy е шантав освен ET ?
  1. TGIF изобщо не е в стила на Gaga
  2. Firework си е абсолютно Katy
  3. Part Of Me и The One that Got Away просто няма какво за тях нищо общо с Gaga

TGIF е като мини филм, точно както и Телефон. Разбира се, че не казвам, че Гага е измислила това, Майкъл го правеше далеч преди двете с Кейти дори да се родят, НО въпросът е, защото едва след като се появи Гага, всички останали изведнъж станаха далеч по-смели откъм костюми, откъм клипове, откъм послания. Ти въобще спомняш ли си поп музиката преди 2008? А не е ли достатъчно, че сега всеки като направи нещо смахнато и веднага се казва – Прави се на Гага. Защо, защото ако не беше Гага да покаже, че и това е възможно в началото на 21-ви век, никой нямаше да го направи дълго време.

И понеже не искам да съм голословен...знаеш ли кой попада в списъка нa списание Time за модни икони на всички времена - Лейди Гага, не Кейти, не Минаж, Не Бритни или Кристина, а Лейди Гага, редом до Мадона, Бийтълс, Майкъл Джексън и Дейвид Бауй. А кой попада в класацията за Most influential people на Time - да, пак не са Кейти или Минаж. Разбира се, че Гага не е измислила повечето неща и също ги е взела от някого, но от десетилетия, да не кажа никога не сме имали толкова известен и масов изпълнител, който да има толкова смахнат имидж. И точно благодарение на нея всички останали се отвориха, станаха по-големи експериментатори и започнаха да влагат повече в представянията си на живо и да се стремят да правят шоу...защото след VMA 2009 например, на много хора им светна крушката.

НО въпросът е, защото едва след като се появи Гага

Ами всe някой трябва да направи първата крачка.

Не отричам, че Гага е била смела да започено, но аз поне не виждам нищо между Katy и Gaga.

Радвам се за успехите на Гага, Katy може да не е толкова смела да се появява с дрехи и прически като Гага, но ние си я харесваме така - слaдката Katy, шантавата, забавната, която никога няма да порасне.

Никога не ми е минавало през ума, че някой ден ще ми се налага да ги сравнявам.

Според мен и двете си имат собсвен стил и не си приличат по абсолютно нищо.

Всичи сме живяли в 21-ви век и знаем кой вилнееше в неговото начало, така че не се опитвай да ни замазваш очите...

Личи си, че при Katy нещата за сега се развиват доста по- добре отколкото при Gaga, защото вторият й албум е крачка нагоре и извади голяма бройка хитове, която Lady-to общо от 2-та й албума и едното EP не е постигнала още :1000 (29): Не завиждайте, малки чудовища!

Ами всe някой трябва да направи първата крачка.

Не отричам, че Гага е била смела да започено, но аз поне не виждам нищо между Katy и Gaga.

Радвам се за успехите на Гага, Katy може да не е толкова смела да се появява с дрехи и прически като Гага, но ние си я харесваме така - слaдката Katy, шантавата, забавната, която никога няма да порасне.

Никога не ми е минавало през ума, че някой ден ще ми се налага да ги сравнявам.

Според мен и двете си имат собсвен стил и не си приличат по абсолютно нищо.

Кейти вече няма нищо общо с онова шантаво момиче от Hot and Cold. Което е нормално, защото и тя не е на 15 години все пак. За влиянието на Гага върху нея можеш да видиш и последните VMA, където след по-миналогодишното появяване на Гага с десетки костюми и шантави дрехи, през 2011 това направиха Кейти и Минаж....докато Гага беше мъж :1000 (29):

Всичи сме живяли в 21-ви век и знаем кой вилнееше в неговото начало, така че не се опитвай да ни замазваш очите...

Личи си, че при Katy нещата за сега се развиват доста по- добре отколкото при Gaga, защото вторият й албум е крачка нагоре и извади голяма бройка хитове, която Lady-to общо от 2-та й албума и едното EP не е постигнала още :1000 (29): Не завиждайте, малки чудовища!

Правилно го каза....вилнееше! И макар, че харесвам Бритни нейното време мина, заради собствените й глупости, неуважението към феновете , към живота и гласа й. И междуругото сравнение между двете не може да има по нито един параграф...все пак едната е певица, а другата...не знам каква е другата, защото гласът й на живо не сме го чували, откакто беше на 10 години и пееше Love can build a bridge (Чудесно изпъление междудругото)...

Хехех, пак се изказа неподготвен - тя и Рияна има сто номер 1, Кейти също...но докато на тях това им е целта, Гага разпродава цели стадиони за задаващото й се турне... След години се помнят тези неща, а не колко номер 1 хита си имал..Камелия ли да те учи.

Кое се помни след години повече? Колко номер 1 хитове и албуми е имал един изпълнител или с каква скорост се е разпродало някое турне? Мисля, че всички знаем правилния отговор и той не е вторият...

А колкото до Britney, която ти намеси, нейното време не е минало и няма да мине НИКОГА! Та и тя без промо, и танците й, изкара повече хитове от Gaga през последните 4 години... :roll1: Горката Gaga :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29):

Това с номер 1 хитовете изобщо не е вече някакъв прецедент. В днешно време номер 1 може да стане буквално всяка една песен. Друг е въпроса колко от тях са се задържали като парчетата на Адел например и ще се запомнят.

Преди години не беше така най-близкият до мен пример е с oops i did it again това е най-емблематичната песен за Бритни, един от най-големите хитове в поп музиката като цяло, който никога не е бил номер 1.

Tikei, ти влагаш ли мисъл, когато пишеш нещо ? Не знам защо си мислите, че песните на наглото и бездарно Кейти са някакви вселенски мегахитове, само защото са били 1-2 пъти на първо място в класацията на билборд.

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...