Jump to content

Препоръчани коментари

By The Grace Of God - звучи различно, а? ;) Нетипично за Кейти Пери, по-скоро типично за Кейти Хъдсън... Харесва ми идеята за такава песен.

Недей говори така, че пак ще стане объркване, както с Валентина Кристи и Маца. :1000 (29):

От новите заглавия очаквам нещо като "Not Like The Movies" и "Circle The Drain".

Кво пък храните Кейти, че й бил детински клипът, че не бил изчанчен като на Гага, не знам си какво. Ми то не може всички да са еднакви, и двете изпълнителки са много добри и успешни, само че при Гага нещата са по-специфични, по-дълбоки, по- "арт", докато при Кейти са по-първични, по-лесно разбираеми до аудиторията и близки на всеки човек, и двете си имат своята публика.

Така е, все пак не всеки има акъла да разбере творчеството на Гага. Не е хапка за всяка уста :)

FakeFollowers1-518x1024.jpg

Че то за почти всички е така. Ето друга статистика, от март тази година:

2.jpg

Утре излиза "Dark Horse", нали? Има ли някъде откъса да го чуя?
Утре излиза "Dark Horse", нали? Има ли някъде откъса да го чуя?

Да, утре би трябвало да излезне.

ПП: Вярна ли е информацията, че и ще пускат и Walking On Air ?

Да, утре би трябвало да излезне.

ПП: Вярна ли е информацията, че и ще пускат и Walking On Air ?

Някъде четох, че на 30-ти септември ще пуснат "Walking On Air", но не знам дали е потвърдено.

Някъде четох, че на 30-ти септември ще пуснат "Walking On Air", но не знам дали е потвърдено.

И аз четох за 30-ти.

ПП: Dark Horse е трепаааач макар че очаквах повече, успя да ме зариби :rockon:

Dark Horse абсолютно отговаря на това, което се очаква от албума- странна и донякъде дарк песен... Мен лично ме завладя и ме накара да си я пускам отново и отново- има някаква магия в нея... И определено показва нещо различно от т. нар. 'сигурно', в което някои обвиняват певицата (не че Roar беше чак толкова 'сигурно'). Но пак жъне главоломни успехи за нула време, без дори да е официален сингъл- в US iTunes с лекота задмина Applause и мнооого други хитове и вече е в Топ 5. Задава се с пълна сила към мощната Топ 3 конкуренция- Майли, Бритни и... Roar. :1000 (29):

Но дори и да не ги мине- понастоящем Кейти вече има две песни в Топ 5... Не е зле...

Walking On Air ще излезе като втори промо сингъл на 30-ти и като нищо също ще влезе в Топ 10, а защо не и в Топ 5...

Супер Кейти! 1000%20(6).gif

Четох, че Dark Horse ще е официален 2ри сингъл от Prism .

Четох, че Dark Horse ще е официален 2ри сингъл от Prism .

Че тя лично КП каза, че нито Dark Horse, нито излизащото на 30 ще са сингли, а просто taste of what is in the album ;)

Кейти вече пореден ден разбива с две песни в Топ 5 на US iTunes, една от която дори и не е официален сингъл!

1.Lorde - Royals 1.0000

2.Katy Perry - Roar 0.8885

3.Miley Syrus - Wrecking Ball 0.8676

4.Katy Perry - Dark Horse 0.7345

5.Avicii - Wake Me Up 0.5886

Roar показва забележителна стабилност. След като около месец беше почти непрестанно номер 1, сега продължава да си стои поне в Топ 3. И дори и Еминем, Майли или Бритни да я задминаваха, накрая тя винаги се озоваваше отново над тях. А някои като Гага дори и не успяха да я минат...

И това са й успехите само в iTunes... Отделно си има и забележителните радио ротации, онлайн слушания, десетки милиони гледания...

А в WW iTunes е номер 1 за 25-ти ден (Dark Horse е на 5 там).

Определено една от най-успешните песни на годината, а мисля, че актуалността й ще продължи поне до излизането на албума, че и след това. :bi:

iHeartRadio Music Festival 2013

tumblr_mth6ksAo2o1shrc9io1_500.jpg

tumblr_mth7piArtQ1rlj744o1_500.jpg

tumblr_mth6eoJZ4E1shrc9io2_1280.jpg

PP:

iTunes USA:

2. Roar - Katy Perry

4. Dark Horse - Katy Perry

Dark horse много ми харесва,една от малкото песни,в които не вика като откачена,всъшност аз за друга известна такава нейна не се сещам :1000 (29): Може би E.T единствено,която ми е любимата и,дори тази малко напомня на нея.

Dark horse много ми харесва,една от малкото песни,в които не вика като откачена,всъшност аз за друга известна такава нейна не се сещам :1000 (29): Може би E.T единствено,която ми е любимата и,дори тази малко напомня на нея.

Ти направо ме учуди :) Dark Horse ти харесва?? Ама добре ли си?? :P

• 2 weeks later...

Новото парче е супер яко, но куплетите и бриджът ме кефят повече от припева. :1000 (29):

Звучи като песен от 90те. Със сигурност повече ми харесва от Roar и Dark Horse, въпреки че е по-монотонно.

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...