Jump to content

Препоръчани коментари

Много си е добре сериала по рейтинг.

Сега имаме нови въпросителни.... Кой е този с Бони и Деймън? Не ми се иска да гледам драми от рода на това как Деймън си мисли, че Елена не го обича вече, някак ще е изтъркано, веднъж вече имаше подобна случка, когато Катрин беше в тялото на Елена.

Ензо ме дразни на моменти, но пък не ми се иска да умира, дано не го убият, як е.

Стефан е голям тъпанар! Какво се прави, че не му пука? А може би наистина е така?

• Отговори 880
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Какъв е проблемът със Стефан? Да не би да е длъжен да му пука?

Отдаде почит на брат си, но животът продължава и той си решава как.

Съгласен съм за Елена и Деймън, че няма да е яко да се върне и да види, че тя не го обича и т.н.

Деймън се завърнааааааааааааааааааааааа. Хареса ми края.

Деймън се завърнааааааааааааааааааааааа. Хареса ми края.

Не съм гледала след 2-ри епизод, защото няма субтитри, но след като видях коментара на Зайка мога да кажа само: колко неочаквано ...... :)

Не съм гледала след 2-ри епизод, защото няма субтитри, но след като видях коментара на Зайка мога да кажа само: колко неочаквано ...... :)

Има субтитри на всеки епизод.

Само на addicted, а техните са смехотворни ..

Само на addicted, а техните са смехотворни ..

Ти гледай,че има. Има си и други субтитри. Например новият епизод го гледах с други субтитри. Следи в коментарите на хората на всеки епизод къде има субтитри.

Ти гледай,че има. Има си и други субтитри. Например новият епизод го гледах с други субтитри. Следи в коментарите на хората на всеки епизод къде има субтитри.

За новия епизод видях, че има по - рано днес, но за 3 специално няма ии за 4 доколкото виждам ..

За новия епизод видях, че има по - рано днес, но за 3 специално няма ии за 4 доколкото виждам ..

За всички епизоди има, това,че ти не ги харесваш е твой проблема. Не стига,че хората превеждат,ами и недоволни. Бъди малко благодарна.

И като не ти харесват, си ги превеждай сама. Има за тая работа и английски субтитри. Ей, неблагодарен народ. Не стига,че превеждат дето не са длъжни,ами и неблагодарни. Много мразя такива коментари като чета под всеки епизод в Замунда- кога ще има субтитри, ама айде по-бързо, ама кога ще са готови. Неблагодарни колкото искаш. Чудя се как хората все още превеждат.

Гледайте с английски субтитри, бе, хора! Не знам как ви е английският, де, но от това по-добър учител няма. Ако ви е на добро ниво - почвайте да гледате, без изобщо да ви мигне окото.

Гледайте с английски субтитри, бе, хора! Не знам как ви е английският, де, но от това по-добър учител няма. Ако ви е на добро ниво - почвайте да гледате, без изобщо да ви мигне окото.

Хората са неблагодарни, това е. Ей, затова влизам в коментарите под всеки епизод само за субтитрите, изобщо не чета в Замунда коментарите на неблагодарните хора.

Хората са неблагодарни, това е. Ей, затова влизам в коментарите под всеки епизод само за субтитрите, изобщо не чета в Замунда коментарите на неблагодарните хора.

Ми нека съм неблагодарна, то с google translate и аз мога да си направя субтитри, нали се сещаш. ;)

Да, най-добре е да ги гледате с английско аудио и английски субтитри. Така правете, бързо се свиква и си усъвършенстваш и слуха, и писането, че и говоренето.

Аууу 5-ти епизод беше върха :1000 (19):

Най-после Деймън се върна! Сега трябва да върнат и Бони :Vishenka_05: Глупачката Елена как може да се задява с тоя, пак ще има да ме ядосват :1000 (29): Много силен край на епизода с Деймън и Стефан.

Определено ми хареса. Май това остава единствения сериал за който си заслужава да намеря време да изгледам, всички други ги спрях.

Определено ми хареса. Май това остава единствения сериал за който си заслужава да намеря време да изгледам, всички други ги спрях.

Ами "The Originals"?

Определено е по-добрият сериал!

Не мога да кажа дали е по-добрия, но определено ми харесва страшно много и ме държи в напрежение. Усещам тази тръпка, която беше, като почнах да гледам Дневниците.

Голям рев му ударих на новия епизод, просто невъзможно беше да не се реве. Такава любов и толкова тъжно. :(

Голям рев му ударих на новия епизод, просто невъзможно беше да не се реве. Такава любов и толкова тъжно. :(

Да, на второ гледане прецених, че Ленка не е чак толкова зле. Жалко е това, което правят сценаристите, но момичето не е виновно. :1000 (29):

Най- интересният епизод досега, наред с финалите на първи и втори сезон! Дори още по- интересен! :th_up:

• 1 month later...

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...