Само_мене_нямаш Публикувано на Август 14 Report Share Публикувано на Август 14 Кой е първия потребител от форума с който станахте приятели? И с кой в момента си приятел/ка? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
V O G U E Публикувано Август 14 Report Share Публикувано Август 14 Приятели във форуми МАЛКО - познати - ДОСТА. Честно казано не помня кой е бил първият потребител с когото съм се 'запознала'. А близки хора с които често контактувам и смея да нарека приятели са най вече: Крис - cuPeHe (отдавна не е влизала тук, но в скайп се чуваме всеки ден.) Недис - с нея се знаем от сигурно 2 години някъде ;д Със Стела се надявам скоро да се видим in real life ;рр Тишо - 'Тихомир пази и стискай устни' :1000 (29): Та като цяло: Крис Недис Стела Тишо Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 14 Report Share Публикувано Август 14 Vlad, Само мене нямаш от 2008. Много добри и мили хора, това са първите Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Август 14 Author Report Share Публикувано Август 14 Приятели във форуми МАЛКО - познати - ДОСТА. Честно казано не помня кой е бил първият потребител с когото съм се 'запознала'. А близки хора с които често контактувам и смея да нарека приятели са най вече: Крис - cuPeHe (отдавна не е влизала тук, но в скайп се чуваме всеки ден.) Недис - с нея се знаем от сигурно 2 години някъде ;д Със Стела се надявам скоро да се видим in real life ;рр Тишо - 'Тихомир пази и стискай устни' :1000 (29): Та като цяло: Крис Недис Стела Тишо Не ти омръзна значи... Първият и аз не помня кои беше, познавам доста хора от форума, но приятели мога да нарека само Stela, Мирела, Kremito, Duff, Nedis, Shokoladcho и vLaDkOo! Познавам се също със Sisa, VIP_PERSON, wolf_, Sylar, dan4o_tomanov, Flexius, Anji, Ostrieto, MoNiTa, In4eTo, Киро, mitencetoy, mitkobs, Leitananta, Angel_Donchev, Balistic_007, glo, chudo_xxl, ivanmr, M.Power и със почти всички сме в супер яки взаимоотношения! ПП: Ако съм пропуснал някой, да не се сърди Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 14 Report Share Публикувано Август 14 Не ти омръзна значи... Първият и аз не помня кои беше, познавам доста хора от форума, но приятели мога да нарека само Stela, Мирела, Kremito, Duff, VIP_PERSON, Shokoladcho и vLaDkOo! Познавам се също със Sisa, Nedis, wolf_, Sylar, dan4o_tomanov, Flexius, Anji, Ostrieto, MoNiTa, In4eTo, Киро, mitencetoy, mitkobs, Leitananta, Angel_Donchev, Balistic_007, glo, chudo_xxl, ivan_mr, M.Power и със почти всички сме в супер яки взаимоотношения! Благодаря ти за което, ти, Кремито и още 5-6 човека сте ми наистина много скъпи. Можете да разчитате на мен. Обичам ви Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Август 14 Report Share Публикувано Август 14 Сайлър бивш глобус. Кремито Любка тя се пише тука: Jetaime dan4o_tomanov Имам добри впечатления и от доста други, но това са хора които мога да нарека приятели, другите са приятни, познати лица. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
1ooqN Публикувано Август 14 Report Share Публикувано Август 14 първият Вена ина4е съм ги минал вси4ките Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 chushka. Sylar. чушка. dan4o_tomanov Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SinFronteras Публикувано Август 16 Report Share Публикувано Август 16 Първият човек, с когото се запознах в "Рамания" беше... хмм .. май Flexius. По същество - най-активните вече ви познавам. Някои сте много готини, просто не сме се опознали повече.. другите, с които повече контактувам няма да ги коментирам - страхотни са, много отворени към всеки, много позитивни и приятни хора С някои няма да си паснем като характери, но нищо... Живи и здрави да са всички, това е важното. Хората, които със сигурност ще се радвам да видя на живо са : Алекс (Duff), Иван (ivanmr), Кремито (kremito), Инчето (In4eTo - с нея сме съграждани и 100% ще се видим), Тишо (Само_мене_нямаш). Другите също ми правят голямо впечатление, но... не сме се опознали много добре. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 heartless, ENJOY Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Май 6 Report Share Публикувано Май 6 Georgi_G Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
suspended Публикувано Май 6 Report Share Публикувано Май 6 Georgi_G С него се запознах първо! После се запознах с VOGUE като мога да кажа,че това запознанство промени из основи начина ми на мислене!Ще я помня.. а и се надявам да си напрайм купона на живо някога! След т'ва се запознах с HUNTER радвам се,че се запознахме,макар в момента да не сме в готини отношения. След т'ва се запознах с Как ти стои? и Глобус' много са готини и двамата!С първия доста контактуваме,и ми е приятел. После с invetible много готин човек,радвам се,че го познавам! После с Flexius и той е много добър. После с AMAZING тя страшно кефи.. след т'ва с Kremi,все готини хора! ;]] И така.. на ЛС се запознах още с доста,но повечето бяха нек'ви инфантили тъпи.. Готини хора срещнах във форума,доволен съм! Оп,забравих Христина и Иво [FACHO],много ме радват! Има още доста които са ми направили впечатление и бих желал да се запозная с тях,но всяко нещо с времето си Пууууууу,а как можах да забравя PepsitYyYy ? Тоя човек ме е кефил най-много от форума,смял съм се със сълзи от него,а и изглежда готино момче.. :] Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
suspended Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 Знаех си,че забравям някого! :@ Много съм тъп.. N-LAY Много е готин,намираме общи теми и е супер.. радвам се,че го познавам! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Септември 5 Report Share Публикувано Септември 5 Не помня с кого съм се запознал първо, но в момента като най-близък мога да посоча DeanWinchester... страхотен човек и приятел! Marttin също ми е много близък, много е приятен и забавен ... имаме много общи интереси, има за кво да си дърдорим по цял ден... :1000 (29): Също имам и много познати, но те не са ми толкова близки, колкото горните двама... :1000 (30): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 Първо се запознах с besniq chalga fen i VLAD Сега като най близки бих определил Алекс (2012) и Митко (dragon) Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nedis Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Приятели във форуми МАЛКО - познати - ДОСТА. Честно казано не помня кой е бил първият потребител с когото съм се 'запознала'. А близки хора с които често контактувам и смея да нарека приятели са най вече: Крис - cuPeHe (отдавна не е влизала тук, но в скайп се чуваме всеки ден.) Недис - с нея се знаем от сигурно 2 години някъде ;д Със Стела се надявам скоро да се видим in real life ;рр Тишо - 'Тихомир пази и стискай устни' :1000 (29): Та като цяло: Крис Недис Стела Тишо Ти па 2... Повече са Ама се имаме от скоро де Иначееееееее, тука май със Стела първо. С някой се знаех от преди Като цяло най-близки тука са ми Мирелата, Ива, Ивето, Тишомир, Стелт и Кирле. Но си пиша с някой хора от тука, които много ме радват! Няма да изброявам, че ще пропусна някой. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Нямам навика да се запознавам с хората попринцип от форумите и да съм зависим от отношенията ми с тях. Изключение правят Митко & Jorro, които са единствените, които мога да нарека приятели, те са и първите с които се сприятелих. Скиптично настроен съм към всяко едно следващо приятелство от подобен тип. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 n-lay - страхотен човек, на който може да се разчита.. забавен е, и винаги намираме за какво да се смеем и обсъждаме като цяло Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SAM' Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Flexius - с него се скарахме Dragon Optimism Mittew Kocetto Amazing Pierre - все уникални хора! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Сенуж Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danatada Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Първият, който ви посочи форума gogata_93 - http://www.ramania-bg.com/index.php?showuser=6089 , преди това от Пират форума и т.н., Как Вена . чалгафен - http://www.ramania-bg.com/index.php?showuser=3049 Leitenanta - http://www.ramania-bg.com/index.php?showuser=271 kultorista88 - http://www.ramania-bg.com/index.php?showuser=13566 kotarakos - http://www.ramania-bg.com/index.php?showuser=2633 gogofena - http://www.ramania-bg.com/index.php?showuser=16671 altera - http://www.ramania-bg.com/index.php?showuser=19519 BEHA - http://www.ramania-bg.com/index.php?showuser=65 mworld - http://www.ramania-bg.com/index.php?showuser=9510 а и да бяха само това, не може да бъдат изброени всички, че е огромен списъка, в готовност за помощ на всеки .... С уважение : Пепи Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Ми чак приятели...., но мисля че беше с 2012. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
черна котка Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 а беше време... в самото начало на форума, та докато старите кучета оттук се изнесохме и беше време на купони и бяхме много задружни момо, запа, спиридон, asulum, lafcheto... илийката - мир на праха му това са хората които оставиха траен спомен в мен... беше време когато се надпреварвахме кой ще бъде автора на темата "честит рожден ден" и никога не пропускахме деня на рожденниците от модераторския екип.... а иначе и до днес сме заедно с... melisa Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balm*in Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Ама страшен купон си беше, особено като реши да 'участваш' в сериала 'Безследно изчезнали' и вдигнахте целия форум на главите си. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
черна котка Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 пропуснах ramires, smuko, saki4a, jeni, valenceto i vladi Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.