Jump to content



::Бисери на форумците::


Препоръчани коментари

Ай сиктир бе! Все едно ти като правиш секс без кур да е по-различно от секс с кур, айде моля ти се, хаха...

:roll1:

Link to comment
Сподели в други сайтове

  • Отговори 916
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Ох, Десислава не си ли знае осанката? Как ще пее такива неща? На Емануела ѝ отиват, тя е нахакана и изглежда фантастично. Същевременно си представям с тоя текст Десислава излиза на сцена, както винаги прегърбена, вървяща все едно има запек и почва да се пъне и да ѝ изскачат жилите по врата. :helpsmilie:
image.jpg
Link to comment
Сподели в други сайтове

И какво като е на 50, да започне да носи роба ли? Ебаси смотаните разбирания.. ако изглеждаш добре и на 60 ще си полугол - защо не?! :mf_surrender:

 

 

Защото прилича на некрофилия.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Не знам ама ми изпълни душата,като запали цигарата.И оня бонак ,измисления ,холивудски ,селски парцал дето и вика направи нещата по лоши а заради него са на това дередже.И тластушата Ути бъчвата дето вика как си позволява да ни говори така а той дето я храчи всяка номинация,селяк отвсякъде .
1.jpg.eda91276c67ca3e3f1ee0d7b9af93698.jpg
3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3
R.I.P.

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Значи догодина става на 50 и ще е за пенсия. :mf_surrender: И не, никак не е по - млада от Деси Слава и от Валя.

 

Петя не пее винаги на живо, за да си пази гласа. Ако се интересувахте истински от музика и се бяхте образовали музикално от списание "Нов фолк", щяхте да знаете, че, когато изпълнителите са болни, леко настинали, уморени или им предстои голям концерт, карат на плейбек, за да си пазят гласа. :mf_surrender:

Четете и се образовайте, бе хора! Потресаващо е колко сте музикално неграмотни и колко неща не знаете - кога и защо се използва плейбек, какво е орган, как се композира музика............ Четете бе, от четенето не боли! :74:

:ba:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Малина на 50 ли е? Не че нещо, но жена на 50 години си е за пенсия в този жанр.

 

Не знам за вас, на мен лично ми е противно жена на 50 години да се разхожда в клипове полугола, изглежда ми нелепо. Не ги разбирам жените, които, вместо да приемат, че остаряват, правят всичко, за да излъжат природата и така да се самозалъгват, че са на 40 и да се държат по този начин.

Петя на 50 с такова поведение ще ми е противна. Ще е по - добре да се прехвърли на народното.

Нелепо е 50 - годишни да пеят за секс, за купони, за отмъщения, да се разхождат полуголи в клиповете и да се държат като кифли. На 50 години жените вече стават баби, гледат внуци! Вашите майки на 50 така ли се обличат и държат? Моята майка е на 57, просто такова поведение като това на Малина е абсурдно.

 

А Галена - тя рядко се е обличала добре, тя просто не знае друг стил на сценично обличане освен просташкия. Да не говорим колко много копира западните си колежки.

 

Гергана е класи над нея. Не знам защо се учудвате, че се е облякла добре. Тя е израснала в семейство със традиции, култура и възпитание, прави разлика между сценично и ежедневно облекло. Много се радвам, че връстничката ми знае как да се облича. :thumbup: :bi:

 

 

 

Не се заяждам. 50 - годишни полуголи крака в клип са си грозна гледка, ако беше с дънки, щеше да е една идея по - добре.

 

Колкото и да е напреднала козметиката, кожата старее и това си личи.

 

Няма да забравя шока отпреди години, когато Лили се беше снимала за "Плейбой". Възрастна жена, бабичка, да се разсъблича.................. :puke: То си е отвратително само по себе си. Нито козметиката, нито осветлението и фотошопа могат да ти скрият напълно възрастта, да не говорим, че косата и я издаваше, приличаше на перука.

 

Мадона, като дойде в България, и тя беше ужас. 50 - годишна чекнеща се лелка, ужас! Годините и просто си личаха, приличаше на отчаяна жена, която се предлага. :puke:

 

Да работиш на 50 - хубаво, но да е с мярка и граници. Не е уместно 50 - годишни певици да копират младите си колежки откъм визия, просто е гротескно. На 50 жените вече са на средна възраст, със солиден житейски опит, изгледали са деца, имат професионална кариера, готвят се за сватби и внуци..........Не казвам, че тогава живота спира, но по отношение на въшния си вид трябва да имаш мярка как да се обличаш, за да не ти се подиграват хората.

 

Винаги съм се чудила на американските си връстници. Бабте им - работещи, с някакво младежко излъчване, несъотвестващо на годините им, много ми беше странно. Моите баби на 50+ години бяха пенсионерки, обличащи се според възрастта си и държащи се адекватно на годините. Нашите баби ни четяха приказки, пееха ни песни, водеха ни по екскурзии, помагаха ни с уроците и домашните, готвеха ни вкусни ястия, плетяха ни дрешки и се интересуваха от готварство, мода, шев и плетиво, история, политика, наука. Носеха подаръци на внуците и помагаха на децата си, изглеждаха доволни от живота си. Първия път в София, като видях наконтените софийски баби и особено едни в градския транспорт, с боядисани в червено и синьо коси, изгубих граматиката си. :surprise: по - нелепи неща не бях виждала в живота си. Гримирани, фризирани, боядисани коси в ужасни цветове и наконтени като за бал. А даже не работеха.

 

Това с младеещите баби ми е странно. :mf_surrender:

 

 

 

 

 

 

Не се заяждам, но наистина Малина изглежда малко нелепо. Да показваш тяло докато си млад, ОК, няма проблем, но от 50 години нагоре е меко казано нелепо. И пак казвам, че възрастта не може да се скрие. Личи си по колената, кожата на ръцете, външното излъчване, дори гласа.

 

Малина, Мадона, Ивана, Камелия, Памела Андерсън - в опитите си да се правят на млади и модерни изглеждат смешно и нелепо. Ивана от толкова грим се състари преждевремнно, а с годините заради манията и по грима става още по - зле. Поне се облича добре. Камелия обаче с това нейно секси излъчване на 40+ ми идва малко нанагорно, изглежда нелепо малко. Ако си върне сериозната и хубава визия за годините и от 2007 - кафява къса коса, лек грим, дънки, ризи, потници и хубави блузи, ще изглежда десет пъти по - добре и по - свежо. А Памела като я видях във VIP Brother - ами ужас и потрес! 50+ годишна с къса рокля, показваща старо тяло и разчорлена коса, нелеп грим..........жената още не може да преживее, че остарява и кариерата и отдавна е залязла и сега е никоя. :mf_surrender:

 

Лили Иванова е нелепа в младежки дрехи. Преди години я бяха поканили в тв "Европа" в едно предаване - беше облечена като рокаджйка. :puke: :surprise: Бабичка в рокаджийски дрехи!

 

Тези жени хубаво, че пеят, ама да се преориентират към народната музика. Вече са се показвали и доказвали, време е да сменят жанра. Или да се пенсионират достойно. Ама пуста лакомия за пари и слава.........

 

А Славка Калчева направо я оставям без коментар. Не знам какво си е правила тази жена, но е пълен ужас в лице! Страшна е за гледане.

 

Мария на стари години с тая рибешка устна не искам да я мисля..........

 

Момичета, не се поддавайте на пластичната хирургия! Лъжат ви! На 60+ с ботокс, силикон и кой знае още какво няма да изглеждате добре, а ще сте ходещи карикатури!

Link to comment
Сподели в други сайтове

Абе, докато пътувам в колата по радиата все пускат една песен - много голям хит, танцувална, модерна, разбива направо. С три коли бяхме на светофара, свалихме прозорците и просто озвучи Пловдив. Между другото и в Galaxу я пускаха 2 пъти един след друг и след това в кулминацията за трети. Мисля си, че е на Енрике, само той може да направи такъв голям хит. Дано познаете коя е, че не знам колко съм запомнил текста. Пее се нещо от рода на:

 

Si tú quieres nos bañamos,

Si tú quieres nos soplamos

Pa secarnos lo mojao

Si tu boca quiere beso

Y tu cuerpo quiere de eso

Arreglamos

Si tú quieres un atajo

y lo quieres por abajo yo te llevo bien callao

 

Много ще съм благодарен, ако дадете информация за този хит!

Рики има мегахит!!!

Link to comment
Сподели в други сайтове

Fast, махни ми, ако обичаш уорна, мина повече от една седмица.

 

 

tumblr_ne8aq6Otr71qi1d8wo1_r1_500.gif

 

 

Сигурно и ти самия не знаеш какво искаш да кажеш с тоя gif.

 

 

Честитя ти halloween-a. :Vishenka_05: :1000 (29):
1.jpg.eda91276c67ca3e3f1ee0d7b9af93698.jpg
3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3
R.I.P.

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Шантажа е заснет в Барселона. Докато го е снимала клипа са я нападнали пчели и оси.

 

Явно и на тях не им е харесала песента на Секира и са решили да отмъстят.

 

Възможно.
Link to comment
Сподели в други сайтове

Какво сте тръгнали да обсъждате Райна? Що не си замълчите? Много обичате да раздавате квалификации на хора, които не живеят от скандално поведение, не са аморални и пропаднали.............

Райна я разбирам отлично. Тя е от поколението, израснало и научено на морал, традиции, вяра, уважение, възпитание. Тя се влюби безпаметно в човек, който се оказа, че не е за нея, и аз имам същата история. Знам какво е да се влюбиш в най - големия чаровник и хубавец на света, а той да се окаже просто и долно същество, което се е възползвало до краен предел от чувствата, емоциите и добрината ти към него. Да, заради Коцьо Райна се бъгна, не е същата вече...........Но и не е от хората, които ще си плюят на морала, възпитанието, образованието, убежденията и вярата, та да тръгне да се съблича, да се прави на циркова маймуна и лесно достъпна жена. Въпросните клипове, които сте дали за пример, не са с еротичен уклон, напротив, във клиповете "Като летен грип" и "Глезената, гледаната" Райна просто танцува, пее и се държи нормално.

 

Вие сте друго поколение, израснало с парите, американската култура, Бритни Спиърс, Кристина Агилера, Риана, Бионсе, Мадона, Шакира, Адел, MTV, лукса и блясъка. Вашето поколение не изпитва чувства и емоции, а е консуматорско, разглезено и необразовано. Щом не можете да разберете смисъла от екскурзиите, няма за какво да си говорим с вас. С Райна сме на принципа, че човек се учи, докато е жив. Тя пътува и опознава държави, култури, градове, кухни, езици и история, докато вие киснете денонощно по барове, напивате се безпаметно, мятате салфетки и се кефите на просташки песни. Аз нямам възможностите на Райна да пътувам по света, но всяко лято пътувам и опознавам родината ни. Вместо да се занимавам с глупости, предпочитам да прекарам полезно и приятно времето си, за да не съжалявам после. Чета книги, слуша музика, гледам филми и научнопопулярни поредици, ходя на разходки, занимавам се с племенниците.... Това лято бях в Хасково, Кърджали, Смолян, Златоград, посетих Скалните гъби ресторант "Приказките", Кръстова гора, Бачковският манастир.......Да, така с Райна няма да си намерим съпрузи..........Но нашето поколение жени предпочитаме да сме умни, образовани, полезни на себе си и обществото, да правим стойностни неща..........А мъжете.........тях отдавна ги вълнува само алкохола, дрогата, запоите, лесните момичета, "Плейбой" и порно каналите. Свестните, образовани и възпитани мъже с морал и ценности са рядкост. По - добре сами, отколкото с мъже, които се възползват от нас а после ни заменят със сладникави, но празноглави кукли!

 

А кариерата на Райна е класи над тези на Татяна, Крисия, Андреа и Яница, но това могат да го разберат само хора с интелект.

 

От малка съм научена, че който се подиграва на другите, то той е невъзпитан, необразован, прост, а бих казала и завистлив и злобен човек без личен живот и смисъл в живота. Точно такива като вас преследват Райна в интернет, тормозят я и се правят на нещо, което не са! Много удобно си затваряте очите за купуванията на вашите пропаднали любимки!

Link to comment
Сподели в други сайтове

И в провинцията живеят хора! Бели хора! Вие обаче не ги броите за хора, защото не сте излизали от вашите големи градове! Така сте свикнали с лукса, че нямате грам представа от реален живот! Противно е да се изказвате презрително за хората в провинцията! Та те ви изкарват храната, продукцията! Без селяните и слугите от малките градчета, дето ви работят за мижави заплати, вие сте го яко закъсали!

 

Още като ученичка бях втрещена колко много градски деца си мислят, че млякото, яйцата и месото идват от заводите.1000%20(10).gif Грешка, идват от фермите. Аз съм израснала на село, там ходех на детска градина и за разлика от вас, съм събирала сама яйца от кокошките в кокошарника, виждала съм как се колят агнета и прасета, как се садят и отглеждат зеленчуци, сама съм си брала череши и ягоди, дори трактора на дядо ми съм чистила веднъж, когато бях в трети клас! Хранила съм агънца, играла съм си с тях........хората в провинцията са трудолюбиви, точно те създават благата. Ако не са те, вие ще умрете от глад. И ако не са хората от малките градчета да ви работят като чистачки в институции, шивачки, продавачки в магазини, дори чистачки на тоалетни чинии и охрана на заведения, вие ще си затънете в мръсотия, ще сте гладни, голи и боси! Нали ви знаем вие какви сте префърцунени и разглезени и не щете да работите за 400 лева заплата?

 

Заради такива като вас, разглезените гражданчета, дето кокошарник не са помирисвали и мотика не са хващали, сме на тоя хал! Вие си мислите, че всичко, дето хвърчи, се яде! Смешници!

 

А това за дълга си е вярно. Която медия искате отворете и търсете, ваш Бойкун на всеослушание беше обявил, че ще тегли 16 млрд заем (в долари май беше или в евро, все тая). А Орешарски беше изтеглил само 1 млрд.! Как ще връщаме 17 млрд. заем сега? Да гладуваме и студуваме до смърт? Тази няма да стане! Свърши се с вашата вече! Ние не искаме повече заеми! Вие мислете как да ги връщате, защото вие избрахте мутроолигарха Борисов на власт! Вие си сърбайте попарата!

 

От мен да зависи, изтеглям обикновените хора обратно в ровинцията, да видим вие в София, Бургас, Варна и разбира се Майнатаун (или Тотевград, както ви се харесва) как ще живеете без чистачи, продавачи, охранители и техници! Да видим за колко време ще прокопсате!

 

Чудих се кое да изтрия, но то цялото си е за тук. :lol:

image.jpg 116.jpg image.jpg
Link to comment
Сподели в други сайтове

Ох, иска ми се, ако БСП отново са на власт, да притиснат фирмата да спре да произвежда порно и простотии или направо да хлопнат кепенците! Още малко, и ще пуснат по "Планета" гей порно, педофилия или възхваляване на мюсюлманите! А някога това беше нормална и морална телевизия.........Деградацията е страшна, "Пайнер" вече стават нарицателно за Содом и Гомор! :mf_surrender:

:gun_bandana: :feminist_en:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Друг е проблема, не Рики. Освен, че в сряда на работа един колега- готвач цял ден беше надървен- вика, че объркал хапчетата за стомах и взел виагра , имало такова хапче между хапчетата и цял ден издут, ама един надарен. И цял ден само ми вика да съм го облекчила, искаше свирка, викам му сам да се оправи, да си направи една свирка и като го казах това, направо бурен смях в цялата кухня.

После към 23:00 часа идва при мен в миалното пак за свирка, викам, няма да стане, повече с колеги няма да бъда, само по любов.

Вчера пък в 16:00 часа отивам в тоалетните да се обличам да си ходя от работа и тъкмо да излизам от тоалетната и засичам момчето-студена кухня. Като ме видя и ми вика ще звънне на тоя дето колега възбудения да дойдел. Викам, ти луд ли си. Не мога да повярвам, че му звънна и дойде тоя и не ме пуснаха да изляза от тоалетната. То там има една стаичка и си мислят, че може нещо да постигнат, ама остана с празна уста тоя.

Казах на Ники какви разгонени колеги имам, той ми каза защо не кажа на управителката. Викам му да, точно за такова нещо да й кажа.

Завръщането на Кралицата! :notworthy:

Link to comment
Сподели в други сайтове

 

 

То е заради текста - "вечно крива", "като съм ти крива да ме пращаш да спя" :3fdb8960598fa63e:
Link to comment
Сподели в други сайтове

Още една снимка на татко Барба:

 

painerki-stanaha-za-smiah-na-koncerta-na-planeta-v-arenata-vijte-snimki-na-nai-iakite-izcepki-2.png

 

Може пък да е бременна с третото си дете. :Vishenka_05:

 

 

Всъщност никой не е разбрал идеята на Емилия. Тя се е опитвала да пресъздаде образа на Вилендорфската венера /Богинята-майка /. Вие пак мислите, че се прави на Джей Ло.

 

Venus_of_Willendorf_frontview_retouched_2.jpg

Link to comment
Сподели в други сайтове

Татяна беше потресаващо зле, в сравнение преди години. Не мога да повярвам, че от сериозна певица със страхотни песни се превърна в пълен комерс! Жалко за нея, за фирмата и за липсата на дисциплина, която явно я е държала в правия път.

Вече няма и коледна програма...........Нищо чудно, явно и "Пайнер" и "Планета" са станали мултикулти толератни и вместо Бъдни вечер и Коледа, ще празнуваме само Нова година. :cry2: Очаквам в скоро време певиците като Татяна да станат мюсюлманки и да започват да ни поучават как било правилно да живеем според шериата и жените да носим фереджета. :ph34r: :sick:

 

България си заминава. :cry2:

А какви вълшебни коледни програми правеха някога от телевизията......... :cry2: :girl_in_love:

 

Направо обявявам вече бойкот на "Планета ТВ". Ще си гледам старите клипове до 2007 и всичките музикални коледни програми. Аз съм източноправославна християнка и ще си остана такава завинаги! Ще си празнувам Бъдни вечер и Коледа напук на мултикултито!

Айде, слагайте ми още проценти наказания! А така се радвах да съм в този форум..........За съжаление никой и нищо няма да върне стария нормален форум на телевизия "Планета".

Когато се обърне палачинката, ще съдействам на нормалните власти за смяна на хората, работещи в "Пайнер" и "Планета". Антибългарщината няма да се толерира! Дано по - скоро дойде това време! Искам да го доживея! :cry2:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...