Jump to content

Препоръчани коментари

преди 23 минути, WindWalkerMonk каза:

Със сигурност става шашма, няма как да се отрече. Емануела се изкара по - голяма от Слави. Но не мисля, че ги прави тя. по - скоро смятам, че Пайнер отвръщат на удара, защото и Ара направиха сумати простотии. 

А за феновете на Гюрга ще кажа, че сега погледна и новите й песни нямат и 1000 гледания. Едно време основният показател беше един сайт за музика мп3-бг.цом. Тогава всички пиратствахме от там, и когато тя пусна Крепост беше цяла седмица номер 1 с Феникс, а следващата се редуваха Лабиринт и Очакване. Другите бяха в топ 10. Сега като я погледнеш 20+ по - късно, по - добре да си беше останала в далечната 2003/2004. щеше да е запомнена доста повече. 

Там во веки на първите места се бяха закотвили Погледни ме фочите и Само мене нямаш на Аня. 

• Отговори 1,3k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

преди 8 часа , Andrew Cunanan. каза:

манифестирам синтезаторната вълна 2008-2012 да се завърне

единствената приемлива част в тая бозъ е 2:42-2:58

И по вашата логика първата дата още не е продадена, а тя вече пуска втора. И какво, два дена ще пее пред празна зала?

В Тикток и Инстаграм е пълно с клипчета на хора, които са си купили билети. Също така много хора като мен са си купили билети и за двете дати защото искат да са на първата.

Емануела не е някаква златна кокошка на Пайнер, за да правят такава сложна схема. Участията ѝ дори вече не минават през тях.

преди 1 час, asylum каза:

Там во веки на първите места се бяха закотвили Погледни ме фочите и Само мене нямаш на Аня. 

Факт, във вечната им класация Само мене нямаш беше номер 1. На Глория беше в топ 5/6 Любовен дъжд, имаше Слави и Азис. 

преди 2 минути, WindWalkerMonk каза:

Факт, във вечната им класация Само мене нямаш беше номер 1. На Глория беше в топ 5/6 Любовен дъжд, имаше Слави и Азис. 

Май имаше Слави с Антик, също Ванча с Шампанското и Къв си ти бе + Лопов на Индира Ганди.

преди 1 час , WindWalkerMonk каза:

по - добре да си беше останала в далечната 2003/2004. щеше да е запомнена доста повече. 

Че Гюргюмюл си е точно там. 

При Емануела има няколко фактора, които ѝ носят позитиви, ако я сравняваме с Преслава и Галена

При Преслава беше първият такъв концерт(ако изключим Софка). Хората още не знаеха какво да очакват, нямаше и наложена такава концертна култура в чалгата. Отделно си имаше хейт по нея покрай носа, който макар и вече отминал, все още носи отпечатък.

При Галена го има факторът, че ѝ се носи някакъв имидж на непееща певица, клипчета от участия как изглежда все едно е взимала някакви неща, дори клипчето от ваната.

Да, двете най-големи са, но колкото фенове имат, толкова имат и хейтъри

При Емануела го няма това. Никой не я смята за непееща, минаха и достатъчно концерти, че хората да свикнат да ходят. В последните скандали, които беше замесена с Джия, не помня някой да е бил на страната на Джия. Просто медийно добре ѝ се получават нещата като имидж. Има супер много хитове вече 20 години. Аз не познавам някой, който да я хейти за нещо. Наистина е много подценявана, но ето, че дойде момент да се покаже коя е. 

преди 15 часа , xroflx9 каза:

@Gerganafen лъвче,къде се губиш?? Да не би @fengergana да те отвлече?? Коментирай че оплюх песента на Лидия в началото,а след това ми стана най-въртяната песен за тази година

Опасявам се, че това ще ми е най-слушаната песен от 2026. Просто стилистиката на Оцко е ненадмината.

преди 2 часа , Emanuela.Carey каза:

В Тикток и Инстаграм е пълно с клипчета на хора, които са си купили билети. Също така много хора като мен са си купили билети и за двете дати защото искат да са на първата.

в тикток един да качи че яде лай  на и събере гледания, още 1000 ще качат след него със същия саунд и тематика, за да имат малко внимание и последователи.. така че същата работа и с кой взел билет и кой не

преди 10 минути, Andrew Cunanan. каза:

image.png.86da17202457d6e2ffdcaba703f6547d.png
Кристиана - Певица на годината! @asylum

Дали е истина? 😮 
Кристиана нали е вече бивша. Може Дебора да го открадне за себе си и да стане Певица на годината :D Клатуш, клатуш

преди 1 час , Grinch каза:

При Емануела има няколко фактора, които ѝ носят позитиви, ако я сравняваме с Преслава и Галена

При Преслава беше първият такъв концерт(ако изключим Софка). Хората още не знаеха какво да очакват, нямаше и наложена такава концертна култура в чалгата. Отделно си имаше хейт по нея покрай носа, който макар и вече отминал, все още носи отпечатък.

При Галена го има факторът, че ѝ се носи някакъв имидж на непееща певица, клипчета от участия как изглежда все едно е взимала някакви неща, дори клипчето от ваната.

Да, двете най-големи са, но колкото фенове имат, толкова имат и хейтъри

При Емануела го няма това. Никой не я смята за непееща, минаха и достатъчно концерти, че хората да свикнат да ходят. В последните скандали, които беше замесена с Джия, не помня някой да е бил на страната на Джия. Просто медийно добре ѝ се получават нещата като имидж. Има супер много хитове вече 20 години. Аз не познавам някой, който да я хейти за нещо. Наистина е много подценявана, но ето, че дойде момент да се покаже коя е. 

При Преслава е факт, че вървеше по-бавно защото беше пионерен концерт. Но сега ако пусне също ще се разпродаде бързо.

Галена също можеше да продаде 2 дати, но според мен се въздържа заради здравословното ѝ състояние последните години.

преди 1 минута, Emanuela.Carey каза:

Опасявам се, че това ще ми е най-слушаната песен от 2026. Просто стилистиката на Оцко е ненадмината.

Факт! И аз обожавам песните му. ❤️ 

преди 28 минути, Emanuela.Carey каза:

При Преслава е факт, че вървеше по-бавно защото беше пионерен концерт. Но сега ако пусне също ще се разпродаде бързо.

Галена също можеше да продаде 2 дати, но според мен се въздържа заради здравословното ѝ състояние последните години.

Да пуска дата и Преслава ... няма да ги чакаме през 5 години да правят концерти, искам тази песен да взриви Арената 🥰

преди 2 часа , Grinch каза:

не помня някой да е бил на страната на Джия

Няма как някой да е на страната на никому неизвестна магистрална труженичка от народа. 

преди 3 минути, Lelqtian каза:

Няма как някой да е на страната на никому неизвестна магистрална труженичка от народа. 

Eстествено, че сме отбор Емануела! Искам да посвети песен на Джия и да й начеше джи точката. 

преди 43 минути, DevilWish каза:

Дали е истина? 😮 
Кристиана нали е вече бивша. Може Дебора да го открадне за себе си и да стане Певица на годината :D Клатуш, клатуш

И да, и не 
Има фирма с Пайнер в името, регистрирана миналата година на името на цОцко, която не изглежда да има нищо общо с фирмите на т.нар. енженер Димитров, те си седят. 

PAPAGAL.BG

Ето я тук фирмата на бившия мъж на милото гущерче 

PAPAGAL.BG

преди 2 минути, WindWalkerMonk каза:

Eстествено, че сме отбор Емануела! Искам да посвети песен на Джия и да й начеше джи точката. 

И да и вдигне акциите като и обръсне сливата? Това е под нивото дори за нея ... 

преди 1 час, Emanuela.Carey каза:

Примерно момиче бях преди,после ти дойде в живота ми,пак се будя в твоите ръце и мразя че обичам те!!!!!!

@WindWalkerMonk мило, ти кога ще получиш такова пожелание за Рождения си ден от Гюревата агитка?
image.png.1d3c59bb5345d04ed80a577bb2e99c9d.png

преди 21 часа , Crimson каза:

Ще се изям. Изпуснах и първата, и втората дата на кралица Емануела. 

аз съм най-преебан. Не ми приема банковата карта. И онея нещастници от Ивентим ми писаха да съм ходел до ОМВ или Български пощи и оттам да си купя билет. Идиотки!

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   1 Потребител

• Create New...