Jump to content

Препоръчани коментари

• Spiders
📰 Новини
Азис на 48: Чувствам се най-обичания човек!
Азис посреща рождения си ден щастлив и зареден с много положителни емоции. Краля на попфолка пусна с в социалните мрежи своя снимка, на която позирала до
signalbg • 7 Март 2026
  • Spiders
📰 Новини
Радостина Николова вдъхновена от силната любов и фолклорната традици
Радостина Николова представи новата си песен „Залюбила мома Пирин“, която излиза с лирик видео и носи характерното звучене на македонската фолклорна област.
signalbg • 7 Март 2026
  • Spiders
Класация Popnable — България 🇧🇬
Дата: 7 Март 2026
Стабилност
Стабилните песни са тези, които се задържат дълго и почти не променят позицията си (⏺ или минимална промяна).
  • Spiders
Клюки
Срещу 3 бона: Азис се кълчи с обувките на Риана - Лайфстайл — Новини HotArena.net
Попфолк звездата Азис получи първия си подарък изненада за рождения си ден от своята близка приятелка Галена. Певицата го изненада с топмодел обувки от последната колекция на супер актуалния моден бра…
HotArena.net • 6 Март 2026
  • Spiders
📰 Новини
Сандра Александрова изпя прочувствената изповед „Раздялата“ / В
Сандра Александрова влиза в пролетния сезон с баладата "Раздялата". Видеоклипът направи премиера в онлайн канала Artur Nadosyan.
signalbg • 7 Март 2026
преди 2 минути, Emanuela.Carey каза:

Деса калкулатор ли държи, сапун ли?

• Spiders
📰 Новини
Адам връща хиляди спомени с „Булеварда“ / Видео
Адам представи новия си сингъл "Булеварда", който посветен на любовта, която е в миналото, но оставя своите трайни спомени в живота.
signalbg • 7 Март 2026
  • Spiders
📰 Новини
Биляниш изля болката от любовта в сърцераздирателна балада – След �
Биляниш посреща най-женския празник - 8 март с нов лиричен проект. Попфолк звездата изпя болката от любовта в сърцераздирателната балада "След раздялата",
signalbg • 7 Март 2026
  • Spiders

Защо този форум е затънал толкова много? Никой не пише, има странен изглед, спам новини.....Беше единственото останало подобно място, явно и това свършва...

8март е повече от празник – това е ново начало💃Празнувай, сияй и се възползвай от нашите специални подаръци.,точно сега 🛍️🎁🎁🌷. ➡️ http://tatyana-life.com

Може да бъде изображение с чаша за кафе, чай и текстово съобщение

Дъщеря ми стара снимка носи, и мен пита мамо, кой е този? как да кажа, че това, е мама преди операцията ?

преди 21 минути, Emanuela.Carey каза:

Диона захапва Теди Александрова

Чума! На кладата!

преди 3 часа , Jake каза:

Защо този форум е затънал толкова много? Никой не пише, има странен изглед, спам новини.....Беше единственото останало подобно място, явно и това свършва...

Мен малко ме напрягат тези AI новини, не помня как се премахваха, но те реално много спамят! Отделно нищо не се случва в чалгата, дори новите песни, колкото и малко да са на брой минават вяло! А пък големите имена нищо не пускат.

преди 43 минути, MizerMusic каза:

Мен малко ме напрягат тези AI новини, не помня как се премахваха, но те реално много спамят! Отделно нищо не се случва в чалгата, дори новите песни, колкото и малко да са на брой минават вяло! А пък големите имена нищо не пускат.

За отрицателно време с нови музикални предложения ни изненадаха Биляниш, Моан и Адам. Малко ли е??? 

преди 3 часа , Emanuela.Carey каза:

Диона захапва Теди Александрова

Тая пък мечтае да е жена.

преди 5 часа , Jake каза:

ФатмаГюр го прокле

Ny01NzExLmpwZWc.jpeg

преди 50 минути, DarkChild каза:

Тая пък мечтае да е жена.

И колежка. 

• Spiders

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   2 Потребители

• Create New...